Ja majencji mogę podwieźć koty w sobotę o godzinie i w miejsce, które wskaże w Łodzi.
Majencjo, halbino - odezwijcie się dziewczyny, proszę.
Jak to widzicie?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Megana pisze:Dzięki, ruru.
Hospicjum jest płatne? Gdzie pod warszawą?
Joanna KA pisze:dżizas... jak zobaczyłam tytuł, to mi się słabo zrobiło, bo myślałam że kolejny kot...![]()
Pikusiu [`]
majencja pisze:To są dwie możliwości- ja zabiore kociszcze i w niedziele wezmą je ode mnie - mieszkam 20 km od Chrzanowaalbo w niedziele Junior jadąc na uczelnie/ a jedzie samochodem/ do Krakowa zabierze i zawiezie do Krakowa pod wskazany adres
dilah pisze:DZiewczyny!!!!! jeśli chodzi o transport do Krakowa to jest ten uprzejmy p. Adam co Żyrafe zawiózł do Katowic....jak sie okazało w rozmowie docelowo mieszka w Krakowie, wcześniej nic nie wspomniał i zgodził się na transport do Katowic bo to po drodze i tylko musiał z trasy zjechać. Namiary podała mi Madzia Radek, mogę komuś na PW podrzucic jego nr tel. Trase Łodź - Kraków i z powrotem robi często. Pan bardzo miły, z resztą juz go wychwalałam na Rafowym wątku![]()
Z resztą stwierdził, że podróż z Rafą to przyjemność bo już woził koty, które syczały na sam jego głos
ruru pisze:dilah pisze:DZiewczyny!!!!! jeśli chodzi o transport do Krakowa to jest ten uprzejmy p. Adam co Żyrafe zawiózł do Katowic....jak sie okazało w rozmowie docelowo mieszka w Krakowie, wcześniej nic nie wspomniał i zgodził się na transport do Katowic bo to po drodze i tylko musiał z trasy zjechać. Namiary podała mi Madzia Radek, mogę komuś na PW podrzucic jego nr tel. Trase Łodź - Kraków i z powrotem robi często. Pan bardzo miły, z resztą juz go wychwalałam na Rafowym wątku![]()
Z resztą stwierdził, że podróż z Rafą to przyjemność bo już woził koty, które syczały na sam jego głos
dilah - bardzo poproszę o namiary
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 52 gości