****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Witajcie dziewuszki Duża nawet nieźle się czuje , ale net mi dzisiaj muli jak cholera!-nerw mnie bierze, że tak długo trzeba czekać, aż strona wejdzie Pozdrowienia od maleńtasków! Szalały dzisiaj niexle-słonko je tak widocznie cieszyło,a jak najadły sie mięska, to padły i do teraz polegują, wywalając brzusie do całowania, jak sie tylko do nich odezwę-cudne słodziaczki moje !-oj szkoda,że nie mam warunków, by je zostawić
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
U nas na szczęści enic nowego,tzn nic złego się nie dzieje-malce zdrowe(puk puk w niemalowane)-apetyty dopisują,kotecki rosną i są cudne! Pozdrawiamy ciotencje!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"