jestem...Kaszmir? jestem bardzo plaskaty, mam DS. Zdjęcia!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 09, 2011 7:26 Re: jestem...Kaszmir? jestem bardzo plaskaty i szukam domu!

Super, że Kaszmir się tak szybko zadomowił.
Teraz czekamy na wieści z domku.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Pt gru 09, 2011 8:02 Re: jestem...Kaszmir? jestem bardzo plaskaty i szukam domu!

:ok: :D
Wątek mojego płaskatego Ludwiczka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131964
Florjanka (*)
ObrazekObrazek

gabi.cezar

Od: Sob gru 19, 2009 18:21

Post » Pt gru 09, 2011 9:30 Re: jestem...Kaszmir? jestem bardzo plaskaty i szukam domu!

Szenila...persy mają taką specyficzną uczuciowość.
Powiedzmy dosyć dziwną...:)

Na zakończenie powiem,że bardzo,bardzo Ci gratuluję i kłaniam się w pas.Zrobiłaś wszystko wspaniale,uszczęśliwiłaś kota i ludzi:)

Koszmar(!) nie będzie tęsknił.Z tej prostej przyczyny,że on już zapomniał...wiesz, one uciekają w stronę goniącego... :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto gru 13, 2011 8:57 Re: jestem...Kaszmir? jestem bardzo plaskaty i szukam domu!

Szenila pisze:No i już- wróciłam bez Koszmarka.

Myślę, że dobrze trafił. Zamieszkał w Krakowie, na strzeżonym osiedlu. Ludzie młodzi, fajni. Chcą go spróbować nauczyć wychodzić w szelkach na spacery(oczywiście jak będzie cieplej, na wiosnę).
Koszmarek wypuszczony z transporterka rozlazł się po mieszkaniu, po kilku sekundach chodził już z ogonem w górze i wścibstwem malującym się na pysiu. Po kolejnej chwili szukał jedzenia.

Właściwie to nie wiem, czym ja się tak przejmuję, skoro on się w ogóle nie przejął nowym miejscem, a mnie zwyczajnie miał gdzieś :roll:

Obiecali przysłać zdjęcia za kilka dni.
I informacje, jak się zachowuje.
I raporty co jakiś czas.
I w ogóle.

Komu tricolorkę? Mamy wysyp ostatnio. A może ktoś chce kilkuletnią pseudo-syberyjkę wziętą ze schroniska w niedalekim mieście, której nowi właściciele regularnie topili kocięta? Gratis dodam zapalenie ucha.
...

Wspaniale wiadomosci :D :1luvu:
Kaszmirku powodzenia i mase milosci w nowym domku :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Czekamy na "raporty" i fotki Kaszmirka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Wto gru 13, 2011 9:00 Re: jestem...Kaszmir? jestem bardzo plaskaty i szukam domu!

Jak mnie cieszą takie wieści :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob gru 31, 2011 19:29 Re: jestem...Kaszmir? jestem bardzo plaskaty i szukam domu!

Co za szczęśliwe zakończenie! A fotki jakieś są z nowego domu?

Zyta Felicjańska

Od: Śro kwi 20, 2011 13:27

Post » Wto sty 03, 2012 13:02 Re: jestem...Kaszmir? jestem bardzo plaskaty i szukam domu!

Zyta Felicjańska pisze:Co za szczęśliwe zakończenie! A fotki jakieś są z nowego domu?

Wlasnie - czy beda fotki i obiecywana relacja z nowego domku Kaszmirka :?: :1luvu:
ObrazekObrazek

marysienka

Post » Nie lut 19, 2012 20:55 Re: jestem...Kaszmir? jestem bardzo plaskaty i szukam domu!

Hey, hey!! Co tam u plaskacza? :1luvu:

może by zmienić tytuł wątku, bo straszy, a przecież zakończenie pozytywne :)

OT - zapraszam do glosowania w konkursie na miss i mistera miau :) śliczne kocice i przystojne kocury ubiegają się o tytuł najpiękniejszych lutego :) banerek w moim podpisie :) plaskate piękności też tam są...

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Nie lut 19, 2012 22:04 Re: jestem...Kaszmir? jestem bardzo plaskaty i szukam domu!

LSVC pisze:Hey, hey!! Co tam u plaskacza? :1luvu:

może by zmienić tytuł wątku, bo straszy, a przecież zakończenie pozytywne :)

OT - zapraszam do glosowania w konkursie na miss i mistera miau :) śliczne kocice i przystojne kocury ubiegają się o tytuł najpiękniejszych lutego :) banerek w moim podpisie :) plaskate piękności też tam są...

I NIE KOŁTUNIACE SIE JAK MÓJ Ruben :twisted:

Ja tam zajrzałam jakieś foteczki obejrzeć, a tu nic...a troszkę minęło czasu....
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie lut 19, 2012 22:24 Re: jestem...Kaszmir? jestem bardzo plaskaty i szukam domu!

sorry, o zdjęciach zapomniałam, muszę je odgrzebać z maila :oops:

wszystko jest w porządku, doprany Kaszmir wygląda ślicznie, nie doprany-okropnie, czyli wszystko w normie :twisted:
zakatarzył się po jakichś 2 tygodniach w nowym domu, znaczy-oczy się "zakatarzyły", ale nowy dom został brutalnie uświadomiony przez kilku weterynarzy, że u takich persów to normalne. No i żyją sobie spokojnie, sennie, po persiemu, czego nie można powiedzieć o mnie, bo oni mają jednego zdrowego kota, a ja dużo, i to wcale nie są zdrowe koty, więc czasem o czymś zapominam, tak jak o zdjęciach Koszmarka. A więc jak odgrzebię tego maila, to wkleję Koszmarne zdjęcia :wink:
Obrazek http://www.facebook.com/TOP.INNI?ref=pb
milczenie jest srebrem, a mruczenie - złotem...

Szenila

Od: Pt gru 03, 2010 18:24

Post » Pon lut 27, 2012 8:59 Re: jestem...Kaszmir? jestem bardzo plaskaty i szukam domu!

Dalej na fotki czekamy :!: :1luvu:
ObrazekObrazek

marysienka

Post » Pon lut 27, 2012 18:21 Re: jestem...Kaszmir? jestem bardzo plaskaty i szukam domu!

Szenila widziałaś kotkę z tego wątku? :cry:
viewtopic.php?f=1&t=139427&start=75
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Nie mar 11, 2012 10:32 Re: jestem...Kaszmir? jestem bardzo plaskaty i szukam domu!

Piękne zakończenie :D :1luvu:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Nie cze 24, 2012 0:44 Re: jestem...Kaszmir? jestem bardzo plaskaty i szukam domu!

Dziś dostałam świeżutkie zdjęcia:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Mówimy na niego Kiciurka bo na to reaguje :) Jest kochany, dużo rozumie, jest bardzo grzeczny. [...] Niezbyt lubi się kąpać ale czesanie uwielbia

:mrgreen: taka fajna różowa krewetka bez nosa :mrgreen:
Obrazek http://www.facebook.com/TOP.INNI?ref=pb
milczenie jest srebrem, a mruczenie - złotem...

Szenila

Od: Pt gru 03, 2010 18:24

Post » Nie cze 24, 2012 4:57 Re: jestem...Kaszmir? jestem bardzo plaskaty, mam DS. Zdjęci

matko...po prostu cudownie...

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

[poprzednia][następna]