tu na miau dużo się dowiedziałam.Nikogo nie bronię,ani nie obwiniam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdaradek pisze:słuchajcie,
mam nadzieję, że Opiekunka napisze w końcu do ruru i jakoś wszystko się wyjaśni.
tymczasem.....mamy w Łodzi bardzo podobny przypadek, zobaczcie: viewtopic.php?f=1&t=122271&p=7867649#p7867649
jak patrzę na tego malca (zdjęcia od około połowy strony) to mam przed oczami Natkę...
może znajdzie się ktoś, gotowy pomóc?
Natki nieodżałowana śmierć jest faktem i jej nie możemy już pomóc
ale ten malec czeka na swoją szansę.......
bardzo proszę....jemu jeszcze możemy pomóc
gosiaa pisze:Nie zamierzam nikogo bronić ani usprawiedliwiać, ale nie oceniajmy pochopnie.
Znam, i pewnie nie tylko ja, przypadek koteczki, która ze wspaniałego DT pojechała do super sprawdzonego DS. Obgryzła i zjadła koralik od rolet, mimo natychmiastowej reakcji opiekunów nie udało się pomóc... czy ktoś był to w stanie przewidzieć...
avild pisze:gosiaa pisze:Ale drugi raz już tego błędu nie popełniłam. A tu pojawiła się informacja, że kicia spadała i spadała...
Joanna KA pisze:Ruru poproś może Panią Kasię żeby napisała do Ciebie wyjaśniającego maila i skopiuj go tutaj. tak będzie najprościej, a p. Kasia, która na pewno przeżywa po śmierci Natki ogromną traumę, zaoszczędzi sobie czytania tego co jest na tym wątku.
Joanna KA pisze:małe dziecko też się ciągle przewraca... a może Wasze dzieci się nie przewracały... albo za każdym razem zdążyłyście im poduszeczkę pod dupkę podłożyć... takie z Was SUPER-MAMY
jeżeli to Wam pomoże, to tak - JESTEŚCIE SUPER. GDYBY U WAS BYŁA NATKA, TO NIC BY SIĘ JEJ NIE STAŁO... TO TYLKO INNI SĄ TACY MAŁO PRZEWIDUJĄCY, ŻE U NICH W DOMACH ZDARZAJĄ SIĘ WYPADKI.
u Was nigdy nic takiego nie miałoby miejsca bo Wy jesteście najmądrzejsze i wszystko byście przewidziały. a nawet jak byście nie przewidziały, to podczas lotu spadającego kota, zdążyłybyście podłożyć mu nadmuchany materac. ten materac oczywiście zdążyłybyście nadmuchać w tracie tych kilku sekund. BO TAKIE JESTEŚCIE DOSKONAŁE
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 110 gości