PAKT CZAROWNIC XXVI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 29, 2011 11:02 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Od 8 rano usiłuję się zmusić do tego, żeby napisać parę pism bo właśnie zamykam budę od poniedziałku na dwa tygodnie 8)
Biomet sięgnął bruku - nie widzę na oczy Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt lip 29, 2011 11:06 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

AYO pisze:Od 8 rano usiłuję się zmusić do tego, żeby napisać parę pism bo właśnie zamykam budę od poniedziałku na dwa tygodnie 8)
Biomet sięgnął bruku - nie widzę na oczy Obrazek

Mam dokładnie to samo....chcę do domu :crying:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pt lip 29, 2011 13:46 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

jasdor pisze:Mulesiu, ta mysz to nic w porównaniu co nam podblokowa kotka zafundowała w niedzielę. Poród na betonie :strach:
Na szczęście jeszcze w porę zgarnęłyśmy i trafiła w dobre ręce, do klatki, pod opiekę , to była dopiero akcja

Obrazek Obrazek

Jaka śliczna mamusia - a kociaczki jakby taty nie miały-kropka w kropkę po mamusi :1luvu:

Joarkadia...zszyli cię klamrami? Kurcze mnie tak cudnie zacerowali, że nie widać było szwu tylko jakby skórę wywinęli do śrdoka, tam zszyli i tylko na dwóch przeciwnych końcach wystawały dłuuugie czarne nici, które miałam ochotę obciąć (dobrze, ze tego nie zrobiłam bo położna nie miałaby jak ich wyciągnąć i żyłabym sobie z wrośniętą nicią). Teraz po cesarce nawet nie mam śladu - 10 cm niespełna milimetrowa kreseczka - niewtajemniczony nawet jej nie znajdzie :wink: - mniejsza niż ślad po usunięciu wyrostka kumpeli. Warto tę bliznę jak przestanie boleć masować okrężnymi ruchami palcem. Trzymam kciuki za Karinke Wacławę - i proszę pogilać ode mnie całe 4 cm cudownej stópki.

U mnie pod urzędem gminy katastrofa. Są 2 krówki malutkie, chude niebotycznie, ledwo chodzą tak słaniają się na nóżkach,apatyczne.Ruch tam masakryczny -samochód za samochodem petentów full i tylko czekać katastrofy...Byłam dziś dokarmić mokrym Whiskasem Juniorem bo nic innego u mnie w sklepach nie ma a w domu tylko karma urinary...Do domu wziąść nie mogę, po zeszłorocznej akcji ratowania jednego z maluchów z tego miejsca mam zakaz ściągania do domu kotów...dobrze, ze chociaż dokarmiać mogę... :(

Obrazek

Obrazek

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pt lip 29, 2011 14:04 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Asia cudne nam tu obrazki wstawiasz!! :1luvu:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt lip 29, 2011 16:05 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

pomponmama pisze:
charm pisze:a ja wróciłam z kolejnego audytu - fajnie było... ;-)

Przepraszam że tak wprost zapytam; a ty jesteś ta franca audytorka :twisted: ? No bo mnie się audyt ze słowem "fajnie" raczej nie kojarzy... :roll: Chyba, że masz inną definicję... :wink:

U nas audyt nie ma nic wspólnego z kontrolą :)
Jak sensowny oddział (a jak dotąd same takie audytowałam) to jest bardzo fajnie :)
Kontrola wewnętrzna szuka błędów, niezgodności z procedurami, itd, audyt ma na celu ustalić, czy klienci są zadowoleni, z czego ewentualnie nie są, co można poprawić, co trzeba by zmienić w procedurach, i takie tam, do tego kawa/herbata, jakieś ciastko w większości oddziałów, itd. ;)

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pt lip 29, 2011 16:56 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

hej
Czarowne :1luvu: :1luvu:

wróciłam do domu - uffffffffffffffff

Ledwo żyję mam zagipsowana rękę ( szyna ) chirurg spunktował ogromnego krwiaka. Boli i pulsuje jak diabli nie mogę reki trzymać na dół bo widzę gwiazdy..

wyniki lepsze niż miesiąc temu ale do normy im brakuje. Żelazo, kwas foliowy, potas i magnez muszę brać. Przez te prochy nie mogę jeść bo mi niedobrze.

Ciśnienie jak u rasowego nieboszczyka 90/50. Muszę uważać przy zmianie pozycji bo mi się słabo robi .

Wpadłam do dołka ale dzielnie się usiłuję z tego wygrzebać. Jest ciężko ale nie dam się i przetrwam .

Bank siadł mi na koncie bo nie zapłaciłam w terminie

Serdecznie dziękuję za wsparcie za pamięć i wszystko. :1luvu: :1luvu:

W poniedziałek w nocy jedziemy do Wrocławia.

Solangelica dziękuje bardzo za długie rozmowy - bardzo mi to dużo daje. :1luvu: :1luvu:
Bardzo mi pomogłaś przetrwać w szpitalu

Trzymam za znalezienie pracy.
Wierze ze szybko znajdziesz jeszcze lepszą niż ta ....
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pt lip 29, 2011 19:15 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Etiopia,
masz zakaz wpadania w dołki, czy to małe czy duże,
Sol zostaje wyznaczona na pilnowanie tego...

PS paczka wysłana
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Pt lip 29, 2011 19:30 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Dopiero sobie porządnie doczytałam.
Sol - bardzo, bardzo współczuję :( Szkoda, że ta praca taka krótka. Ale, jak Cię znam to sie nie poddasz, przynajmniej nie w tej chwili. W końcu śląska baba jesteś - twarda, jak skała i nie do zdarcia :ok: :ok: :ok:

Etiopio - dno doła jest już zajęte, więc bardzo prosze utrzymuj się w marę możności bliżej wierzchu - łatwiej będzie się wygrzebać na powierzchnię. Mimo tych wszystkich przeciwonści cieszę się, żę jeszcze jakiś optymizm w Tobie się tli :ok: :ok: :ok:

Moje auto niestey - pani z ubezpieczalni stwierdziła, że "szkoda calkowita" Wiedziałam, że tak będzie :evil: :evil: :evil: :evil: I nie wiem, co dalej. Może która siostra kumata w temacie, bo różne wersje mi są przedstawiane i mam kolorowy zawrót głowy :|

ANIHILI - ZIOŁA NAM TRZEBA !!!!!

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt lip 29, 2011 19:33 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

ANIHILI - ZIOŁA NAM TRZEBA !!!!!
zbieraj ,susz,wysyłaj-u mnie bez egzorcyzmów sie nie obejdzie...
z pomponmamą pogadałyśmy,naładowałam akumulatory,dałam sie zasponsorować :oops: ale w polu odrobię,tylko rzeczywistość robi mi faka...
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Pt lip 29, 2011 19:39 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

:D :D :D
hello 8)
Drogie jędze :mrgreen: nadaję z mp Świdwin :D jestem w domku u mam mojej :D
Za oknem leje,bura szmata na niebie ale co tam,ważne że,do 15 sierpnia uuuuurrrrrrlllllloooooopppppp mam :D
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Pt lip 29, 2011 19:45 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

charm pisze: audyt ma na celu ustalić, czy klienci są zadowoleni, z czego ewentualnie nie są, co można poprawić, co trzeba by zmienić w procedurach, i takie tam, do tego kawa/herbata, jakieś ciastko w większości oddziałów, itd. ;)

Jak zwał tak zwał.... :roll: :wink:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt lip 29, 2011 19:51 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

mamaja4 pisze:ANIHILI - ZIOŁA NAM TRZEBA !!!!!
zbieraj ,susz,wysyłaj-u mnie bez egzorcyzmów sie nie obejdzie...
z pomponmamą pogadałyśmy,naładowałam akumulatory,dałam sie zasponsorować :oops: ale w polu odrobię,tylko rzeczywistość robi mi faka...

Ja zamawiam w podwójnej porcji -dla siebie i kuzynki... :wink:

Szara szmata i u mnie wisi -trza jakiejś super mietły z turbodoładowaniem coby tak wysoko dolecieć i ową szmatę skutecznie ściągnąć. Czuję, że naciągam niczym gąbka kosmiczną wilgocią a jeszcze kilka takich dni a z bezruchu zakleszczona w chałupie zacznę normalnie gnić (mam nadzieję, ze nie od dupy strony... ) :x

Jasdor - nie w temacie jestem :oops: ...przydzwoniłaś gdzieś?

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pt lip 29, 2011 19:58 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Ja też mam urlooop :ok: :D

W niedzielę wyjeżdżam na dwa tygodnie na wakacje do Krynicy Morskiej.
Gdyby któraś z Was była w pobliżu zapraszam.

Z kotami zostanie mój brat, który na czas naszej nieobecności przeprowadzi się do nas.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pt lip 29, 2011 20:02 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Asia_Siunia, niestety, klamrami...... metalowymi - a ja uczulona na metale :twisted: Mieli mi je zdjać w 5 dobie, zdjeli w 10...... stan zapalny od razu się zrobił :evil: :evil: :evil: :evil: Antybiotyk wziety do końca, ale nie przeszkadzało mi to w karmieniu. Dopiero teraz - pogryzł mnie mój własny rezydent :evil: - biorę takie po których zabroniono mi karmienia małej. A Karina odwaliła dziś numer nie do opisania.... jak bym sama nie widziała, to był nie uwierzyła :mrgreen: Wzieła podniosla dupcię do góry i na ugnietych nóżkach zmienila pozycję w inkubatorze - z pionu do poziomu łóżeczka 8O 8O Położne przyzwyczajone, a ja się najadłam strachu, bo myślałam, że coś się złego dzieje...... Uspokoiły mnie, że to u niej nagminne :ryk:
Rośnie, coraz silniejsza jest... jak mnie chwyci za palec to ruszyć się nie mogę :mrgreen: Dopiero teraz do mnie dochodzi, że ta kryszynka jest moją małą, kochaną, wyczekiwaną, choć dawno już pogodziłam się z myślą, że nigdy nie zostanę matką, córeczką.... I jak zwykle ryczę :oops:

Etiopia, trzymaj się :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Pt lip 29, 2011 20:06 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

mmk pisze:
skwareek pisze:W mordę ale mnie boli gardło :evil: .

Zadbaj o nerki.

Nie wiedziałam że jedno z drugim może mieć coś wspólnego a ostatnio dość często mi ten ból gardła wraca :roll: . Muszę zaczerpnąć jakiejś dogłębnej porady ;).
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

[poprzednia][następna]