ilgatto pisze:Witam i zapraszam do podziwiania....szczególnie kandydatki nr 12...viewtopic.php?f=20&t=141895&hilit=miss+i+mistera
Dzieki ilgatto

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ilgatto pisze:Witam i zapraszam do podziwiania....szczególnie kandydatki nr 12...viewtopic.php?f=20&t=141895&hilit=miss+i+mistera
iga5 pisze:ilgatto pisze:Witam i zapraszam do podziwiania....szczególnie kandydatki nr 12...viewtopic.php?f=20&t=141895&hilit=miss+i+mistera
Dzieki ilgattozapraszam w konkursie wsytartowała Mau Mau śliczna kicia spod szpitala. nr 12
![]()
![]()
Tytuł: Re: Wybory Miss i Mistera Miau maja - wyniki s.27
PostNapisane: Pt cze 08, 2012 17:15
To tak:
- 40 zl przeznaczam na zarelko dla Maunalezy sie jej, no nie?
- Pozostala kwote (ciotka Iza bedzie lepiej wiedziala ile to jest) dla moich kumpli z KAN Radomsko - straszna tam bieda
- A poduche pod pupe na parapet, ktora funduje ciotka ciotka59 bardzo prosze podeslac mojemu przyjacielowi Kefirowi, ostatnio chlop chorowal, a ja i tak nie mam parapetu
Dziekuje pieknie
Kicia.Yoda
tak mi strasznie na sercu te kociaki leżą. On bo moja ukochana Kocica mocznicy nie przeżyła, Mau Mau bo tak strasznie szuka towarzystwa i oparcia.
Czy nikt się nie znajdzie kto chciałby takie cudo?
to już nawet Dzika dała się dzisiaj za uchem podrapać (ogólnie święto w całej chałupie), więc te tym bardziej będą kochanymi zwierzakami. A do tego są takie śliczne!
Użytkownicy przeglądający ten dział: DTuMacieja, kasiek1510 i 31 gości