izaz - wielkie dzięki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kocuria pisze:czy byłby ktoś skłonny przejąć jutrzejszy wieczór na kociarni?..
kasumi pisze:Kocuria pisze:czy byłby ktoś skłonny przejąć jutrzejszy wieczór na kociarni?..
ja wezmę.
Amarylis pisze:Farmfood no1 puppy-kittenmilk
anna09 pisze:Tosza pisze:Dzwoniła Amarylis od "mojego" malucha. Maluch ma prawdopodobnie ropień na grzbiecie. Spędził dobę w renomowanej lecznicy i i "zgodnie z zaleceniami lekarza nie wymagał ani żadnych zabiegów, ani leków". Ponieważ jest w stanie ogólnie dobrym, a ropień jest otwarty, zajmę się nim jutro po południu. Ale swoje zdanie mam.
Bo pewnie według nich to był kot "gorszej kategorii", bo nie należał no nikogo. Kiedyś tam usłyszałyśmy (nie byłam sama), że to przecież kot fundacyjny (powiedziane tonem wskazującym na to, że jest gorszy i kosztowne rozwiązania przy leczeniu nie są brane pod uwagę)
edit_f pisze:anna09 pisze:Tosza pisze:Dzwoniła Amarylis od "mojego" malucha. Maluch ma prawdopodobnie ropień na grzbiecie. Spędził dobę w renomowanej lecznicy i i "zgodnie z zaleceniami lekarza nie wymagał ani żadnych zabiegów, ani leków". Ponieważ jest w stanie ogólnie dobrym, a ropień jest otwarty, zajmę się nim jutro po południu. Ale swoje zdanie mam.
Bo pewnie według nich to był kot "gorszej kategorii", bo nie należał no nikogo. Kiedyś tam usłyszałyśmy (nie byłam sama), że to przecież kot fundacyjny (powiedziane tonem wskazującym na to, że jest gorszy i kosztowne rozwiązania przy leczeniu nie są brane pod uwagę)
taa.. w tej lecznicy zwierzę "bezdomne" lub "fundacyjne" równa się "niegodne" i "niewarte" leczenia..
milu pisze:Kolejny bazarek - książki: viewtopic.php?f=20&t=128627
Tweety pisze:Amarylis pisze:Farmfood no1 puppy-kittenmilk
to nie mam pojęcia![]()
[/size]
Etiopia pisze:
15 ml na 100 gram masy ciała / doba
Amarylis pisze:Etiopia pisze:
15 ml na 100 gram masy ciała / doba
DziękiWypija tego tyle, że się zastanawiałam jak to się mieści w tym malutkim brzuszku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 112 gości