= PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 27, 2011 22:30 Re: >KOTKA sama wołała o pomoc!!!Jedzie do Warszawy już 31 maja!

Alienor pisze:Nie mam aparatu - muszę poprosić koleżankę córki :oops: Przy czym jak zaczynają szaleć, to żadna kamera nie złapie na długo - latają jak... wiecie co.
Pan wet został uświadomiony - po prostu trochę się bałam, że w tych śladach po ropie bakterie mogą być, ale jak nie, to nie myję.

Ano wiemy, ja mam kilka filmików z nią w czasie zabawy, większość kota poza kadrem :roll: :D

black_lodge

Od: Sob wrz 04, 2010 18:14

Post » Pt maja 27, 2011 22:43 Re: >KOTKA sama wołała o pomoc!!!Jedzie do Warszawy już 31 maja!

:mrgreen: dobry taki niż żaden... :ok:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Sob maja 28, 2011 17:22 Re: >KOTKA sama wołała o pomoc!!!Cito DT!NIE MA GDZIE WRACAĆ !!

monika74 pisze:
Juliśka pisze:Cześć Dziewczyny!
Zabieram Kasię do siebie,jest bardzo podobna do Chmurki i będzie Chmureczką numer dwa :ok:
Cypisek obiecała,że mi ją przywiezie do Warszawy.Już sie nie mogę doczekać. :ok:

Juliśka jesteś super kobita :ok:
Kasia biędzie miała u Ciebie raj na ziemi :mrgreen:

Juliśka-aż się popłakałam-super,super-trzymam kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Sob maja 28, 2011 17:29 Re: >KOTKA sama wołała o pomoc!!!Jedzie do Warszawy już 31 maja!

Mei Li dostała zastrzyk dzieki pomocy mojej sąsiadki - ona przytrzymała ją, owiniętą w dwie warstwy ręcznika, dzięki czemu jedynymi stratami są moja lewa ręka (żartuję, choć w palec użarła mnie nieźle :wink:) i wykrzywiona igła. Żadnych wpadek kuwetkowych nie było, dzidzia grzeczna, choć gdy Julinka za bardzo szaleje, potrafi ją zburczeć jak stara :D Brzuszek wciąż duży - mam nadzieję, że to od jedzonka - zresztą same zobaczycie na jutrzejszych zdjęciach :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob maja 28, 2011 19:22 Re: >KOTKA sama wołała o pomoc!!!Jedzie do Warszawy już 31 maja!

:mrgreen: Jaka z niej waleczna dziewczyna.
:)
Obrazek

cypisek

Post » Sob maja 28, 2011 19:28 Re: >KOTKA sama wołała o pomoc!!!Jedzie do Warszawy już 31 maja!

O tak - jak jej podałam maltpastę to razem z palcem chciała zjeść :lol: Na szczęście szybko załapała, ze to się liże a nie gryzie :D Fajna jest - jak jeść dostała i przy tym ją pogłaskałam to mruczeć zaczęła przy drugim głasku :o zabawką nr 1 obecnie jest ukochany kot z whiskasa Julinki - podoba im się jak gryzą w głowę a on mruczy :D
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Sob maja 28, 2011 19:37 Re: >KOTKA sama wołała o pomoc!!!Jedzie do Warszawy już 31 maja!

Teraz tylko domek.!!!
Obrazek

cypisek

Post » Sob maja 28, 2011 22:30 Re: >KOTKA sama wołała o pomoc!!!Jedzie do Warszawy już 31 maja!

Kochani mam ostatnio problemy z komputerem a mój informatyk się rozłożył na korzonki :cry: . Dlatego będzie troszkę skrótowo ale lepsze to niż nic, prawda?
U Pana Perełka wszystko ok. To kociak do wszystkiego: może być do domu, może być wychodzący. Teraz jest w domu i wcale nie wykazuje chęci do wychodzenia na zewnątrz. Bardzo proszę troszkę nacieszyć oko naszym Panem Perełką:
Odpoczywam z truskawką:
Obrazek

Lubię jak mnie głaszczą:
Obrazek

I drapią pod bródką:
Obrazek

Lubię leżeć na dywanie:
Obrazek
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Od: Pon sie 10, 2009 22:07

Post » Sob maja 28, 2011 22:30 Re: >KOTKA sama wołała o pomoc!!!Jedzie do Warszawy już 31 maja!

Ciąg dalszy fotek:

Z psiej miski sobie zajadam, przecież mnie nie przegonią.......
Obrazek

To tej śpiącej suni podjadałem.......
Obrazek

Piękny jestem, prawda?????????
Obrazek
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Od: Pon sie 10, 2009 22:07

Post » Nie maja 29, 2011 8:52 Re: >KOTKA sama wołała o pomoc!!!Jedzie do Warszawy już 31 maja!

Piękny jest! :1luvu:
Fajnie by było, gdyby został niewychodzący. Te koty, które się długo poniewierały po podwórkach wcale nie tęsknią za „wolnością”. Zamknięcie i „niewola” bardzo dobrze im robią. Odżywają. Pięknieją. Są takie szczęśliwe...
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie maja 29, 2011 18:39 Re: >KOTKA sama wołała o pomoc!!!Jedzie do Warszawy już 31 maja!

:mrgreen: kochany Pan Perełka. śliczny, mądry.... :mrgreen:
Obrazek

cypisek

Post » Nie maja 29, 2011 21:11 Re: >KOTKA sama wołała o pomoc!!!Jedzie do Warszawy już 31 maja!

Przepraszam, ale zdjęcia wrzucę jutro - dziecko mnie od kompa oderwało :roll: Mam drobne pytanie - czy u was też Mei Li wydłubywała jedzenie (mokre) z miski przed zjedzeniem? Bo u mnie wyjmuje na podłogę i tak zjada - o co jej chodzi? Miska za głęboka? Ale to z wszystkimi tak robi - jako że która miska pełna ta moja :lol:

Alienor

Post » Pon maja 30, 2011 9:32 Re: >KOTKA sama wołała o pomoc!!!Jedzie do Warszawy już 31 maja!

Jak biegała nie było opcji, żeby ją "zdjąć" więc obecnie tylko 3 najładniejsze zdjęcia. Proszę wziąć pod uwagę, że mieszkanie przed remontem a rozbójniczki w ramach gonitw rozlały wodę i wywaliły żwirek z kuwety :oops:
co ty kombinujesz?
Obrazek

okopię się tutaj i nie dam wziąć łatwo
Obrazek

hmmm, nic 20strasznego nie robisz to się przynajmniej umyję
Obrazek

Alienor

Post » Pon maja 30, 2011 10:56 Re: >KOTKA sama wołała o pomoc!!!Jedzie do Warszawy już 31 maja!

Alienor pisze:Przepraszam, ale zdjęcia wrzucę jutro - dziecko mnie od kompa oderwało :roll: Mam drobne pytanie - czy u was też Mei Li wydłubywała jedzenie (mokre) z miski przed zjedzeniem? Bo u mnie wyjmuje na podłogę i tak zjada - o co jej chodzi? Miska za głęboka? Ale to z wszystkimi tak robi - jako że która miska pełna ta moja :lol:

8O
Nie, u mnie normalnie jadła, tzn. w sensie, że nie wyrzucała z miski, bo tempo w jakim rzucała się na pożywienie było imponujące. Jedynie ostatnie kawałki animondy pozostałe w miseczce przysuwała sobie łapką.

Dlaczego takie małe zdjątka? :mrgreen:
Wywalanie żwiru z kuwety - rozrywka pierwsza klasa :ok: Słodka jest, no! Gdyby nie mój niedobry potwór, już bym pisała podanie ;)

black_lodge

Od: Sob wrz 04, 2010 18:14

Post » Pon maja 30, 2011 11:09 Re: >KOTKA sama wołała o pomoc!!!Jedzie do Warszawy już 31 maja!

Małe zdjątka coby mod nie krzyczał(a). I nawet nie Mei Li, tylko moja Julinka wywaliła - ADHD + archeolog= syf na pół pokoju po wizycie w kuwecie :mrgreen:

Alienor

[poprzednia][następna]