Koty Amiki6 - Pracusie: Snejki[*], Misio[*] i Dyziaki [*][*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 17, 2009 19:57 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Kciuki som !!!!!

A co do Pysi , to bardzo dobra decyzja i oby się udało :ok:

Niech tylko przytrzymają ją w domu przez jakiś miesiąc .......niech zrozumie , że to jej dom ....Bo jak ją wypuszczą zaraz , to być moe , instynktownie będzie próbowała wrócić na "stare śmieci"

Tiger_

Od: Czw sie 17, 2006 10:15

Post » Czw gru 17, 2009 20:07 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Wielgachne kciuki za Pysię :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Tylko muszą ją na początku przetrzymać w domu, żeby zrozumiała, że tu jej dom, tu dają jeść, żeby poznała wszytkie kąty, a wtedy powinno być dobrze :ok:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Czw gru 17, 2009 23:49 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

:D :D
Miał być spisek i podstęp (historyjka, że niby kotka się przybłąkała i żal ją zostawić w taki mróz), a koleżanka od progu oświadczyła tacie, że przywiozła kotkę.
Duży się obraził i poszedł do siebie, ale długo nie wytrzymał i zajrzał do młodych. Chyba dla zasady trochę pomamrotał, ale jak Halusia powiedziała "no to trudno, dzisiaj musi u nas się przespać, a jutro najwyżej ją odwiozę" to Duży na to "no dobra, jak mama nie będzie miała nic przeciwko temu to niech już zostanie (nie wie, że koleżanki mama z nami spiskowała :twisted: )

Teraz tylko niech Pysia dogada się z Tośką.
Na razie jedno dziawka abo popiskuje, a drugie warczy i prycha ze swojego schowka.

Pyśka wypuszczona na pokój pod nieobecność suni zwiedziła go bez stresu i skrępowania.

A ja chyba mogę spać spokojnie. Tym bardziej, że Snejki i Dymek też dzisiaj śpią w ciepełku :D
Snejki został w pomieszczeniu z czujką :twisted:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pt gru 18, 2009 23:57 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Ale mi się gęba ucieszyła, gdy dzisiaj zajrzałam :D
Wielkie kciuki za koteczkę i jej nowy domek. Oby okazał się stały.
Czy ja dobrze przeczytałam, że jak Snejki przychodzi po dłuższej nieobecności, to wcale nie jest zmarznięty? 8O
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Sob gru 19, 2009 8:51 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Femka pisze:Czy ja dobrze przeczytałam, że jak Snejki przychodzi po dłuższej nieobecności, to wcale nie jest zmarznięty? 8O

Właśnie tak :D musi gdzieś mieć ciepły schowek, bo do kociego domku to on nawet nie zagląda.
Tę noc spędziły w budynku, rano p. Beatka miała nakarmić i eksmitować na dwór. Dzisiejsza noc czeka ich pewnie na dworze, bo p. Zbyszkowi raczej nie dadzą się podejść, a ja nie będę miała jak tam pojechać (i czekać czy się zjawią czy nie). Jutro znowu będzie Beatka więc jest szansa na spanie w ciepełku.

I niestety, donosiciel dopiął swego :evil: . Teraz przetrzymywanie ich w biurze stoi pod wielkiem znakiem zapytania :( .
A tego gada jeszcze uzięmię. Przekona się jaki mam charakterek, teraz nic mu nie przepuszczę :evil: .

Halusia nie dzwoniła, więc u Pyśki chyba ok.
Obrazek

Amika6

Post » Sob gru 19, 2009 10:47 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

jakbyś chciała szczelić donosicielowi, to chętnie podjadę do Ciebie, żeby Ci pomóc :evil:
Snejkuś :1luvu:
A za koteczkę cały czas kciuki.
Obrazek

Femka

Post » Wto gru 22, 2009 14:28 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Cześć Kochani!
Kciuki za Pysię i całą gromadkę.
A donosicielowi w dziób! :twisted:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw gru 24, 2009 0:53 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Amika, wszystkiego, co najlepsze dla Ciebie i Twojej Rodziny.
Spokoju, miłości, ciepła rodzinnego.
Z całego serca Ci życzę.
Obrazek

Femka

Post » Czw gru 24, 2009 14:57 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Obrazek

Erin

Post » Pon gru 28, 2009 10:34 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Jak Wam minęły Święta , jak się czujecie? Prawda może nie jesteście dziś w pracy i musimy dłużej zaczekać na nowości z życia Snejkusia i Innych :)
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon gru 28, 2009 14:35 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Również zapytuję?

Erin

Post » Pon gru 28, 2009 23:30 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

kussad pisze:Jak Wam minęły Święta , jak się czujecie? Prawda może nie jesteście dziś w pracy i musimy dłużej zaczekać na nowości z życia Snejkusia i Innych :)

W pracy byliśmy (nie wszyscy mają tak dobrze, prawda Izuś :D ), tylko dzień był dosyć zwariowany.
No i czekałam na zgubę, by o obu kotuchach napisać, a w domu padłam przy tv :twisted:

W święta też bywałam u koteczków (co drugi dzień, na przemian z p. Beatką).
Ale tylko Snejki przychodził po dość długim nawoływaniu. Dymka nie widziałyśmy ani razu. Dzisiaj chociaż kilka razy chodziłam i nawoływałam też go nie było :( .

Pysia ma się dobrze :D . Wyjścia na dwór nie interesują ją kompletnie. Psinki unika, bo ta chętnie by w tyłek ją użarła :lol:
Odkryła (albo sobie przypomniała), że bardzo fajnie śpi się w łóżku, czym jeszcze bardziej naraziła się Tośce :twisted: , bo sunia jest o nią bardzo zazdrosna.
Pysia dostała nowe imię Mika :D

Byłam dzisiaj na zakupach i przy okazji sfociłam naszą Bożonarodzeniową Szopkę.
Zdjęcia nie najlepsze bo było już dość ciemno i padało.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Amika6

Post » Wto gru 29, 2009 9:04 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Dymka dalej nie ma :(
Obrazek

Amika6

Post » Wto gru 29, 2009 18:24 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

nie trać nadziei
może mieć inną metę
przecież to nie był słaby koteczek
Obrazek

Femka

Post » Śro gru 30, 2009 11:43 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Ładną macię tę szopkę, pewnie nie zdążę zobaczyć na żywo :(
Jeden mój student przegrał przetarg niestety, na budowę tej szopki właśnie...
Kota ['] 12.12.2015 | Krzyś ['] 21.10.2019 | Niunia ['] 24.01.2022 | Chrapek ['] 3.02.2022 | Kokosz ['] 17.02.2023

Zarejestruj się na FaniMani, rób zakupy i wspomagaj przy okazji fundacje!

Wiewiórki i inne ptaki

Katia K.

Od: Wto kwi 18, 2006 19:17

[poprzednia][następna]