Moderator: Estraven

AniaWrocław pisze:ogonia pisze:Aniu dzieki i za to
Kurczę, może coś się znajdzie! Dla usprawiedliwienia dodam, że moje stado to 16 kotów i pies ...
[/quote]
tak mi powiedziano ja zaczelam ostatnio wyrabiac myszki na szydełku

ogonia pisze:AniaWrocław pisze:ogonia pisze:Aniu dzieki i za to
Kurczę, może coś się znajdzie! Dla usprawiedliwienia dodam, że moje stado to 16 kotów i pies ...
Ło bosze to się nazywa mieć liczna rodzinę![]()
tak mi powiedziano ja zaczelam ostatnio wyrabiac myszki na szydełku
[/quote]

AniaWrocław pisze:A wystawiasz gdzieś te myszki? Wrzuć fotki plis!
Mruczeńka1981 pisze:Hanulka- jadę 5 lutego na urodziny kochanej teściowej do Brzegui co teraz? Może ktoś odbierze za mnie, a ja się jakoś odwdzięczę...
Gibutku bardzo chętnie, ale czy jest możliwość wystawienia faktur za te kastracje? Podam dane jak trzeba będzie.
ogonia pisze:AniaWrocław pisze:A wystawiasz gdzieś te myszki? Wrzuć fotki plis!
oki zrobie dzis zdj, a myszki postanowilam wytwarzac zeby na Dzien Kota sprezentować DT lub schronisku. Zawsze to coś - a produkty przetestowane na moich dwóch kotach - bawia sie

AniaWrocław pisze:Ukochana teściowaSą takie

ogonia pisze:AniaWrocław pisze:Ukochana teściowaSą takie
![]()
![]()
![]()
![]()

Gibutkowa pisze:Mruczeńka1981 pisze:Hanulka- jadę 5 lutego na urodziny kochanej teściowej do Brzegui co teraz? Może ktoś odbierze za mnie, a ja się jakoś odwdzięczę...
Gibutku bardzo chętnie, ale czy jest możliwość wystawienia faktur za te kastracje? Podam dane jak trzeba będzie.
Myślę że tak, tzn na pewno. To ja bym napisała na PW do dziewczyny z Kutna, która to będzie nagrywać, że kasa za sterylki na faktury do 200zł i że pójdzie bezpośrednio na konto weta jak dostaniemy fakturę, tak? Tak tez pytam bo nie wiem czy już jacyś kandydaci są na luty i ile kasy mamy do rozdysponowania.
AniaWrocław pisze:ogonia pisze:AniaWrocław pisze:A wystawiasz gdzieś te myszki? Wrzuć fotki plis!
oki zrobie dzis zdj, a myszki postanowilam wytwarzac zeby na Dzien Kota sprezentować DT lub schronisku. Zawsze to coś - a produkty przetestowane na moich dwóch kotach - bawia sie
To może jakiś bazarek![]()
Na razie się wydalam, po odpowiedź zajrzę wieczorkiem
pucio79 pisze:Gibutkowa pisze:Mruczeńka1981 pisze:Hanulka- jadę 5 lutego na urodziny kochanej teściowej do Brzegui co teraz? Może ktoś odbierze za mnie, a ja się jakoś odwdzięczę...
Myślę że tak, tzn na pewno. To ja bym napisała na PW do dziewczyny z Kutna, która to będzie nagrywać, że kasa za sterylki na faktury do 200zł i że pójdzie bezpośrednio na konto weta jak dostaniemy fakturę, tak? Tak tez pytam bo nie wiem czy już jacyś kandydaci są na luty i ile kasy mamy do rozdysponowania.
Wklejam z poprzedniego wątku, zaraz jeszcze marzec odnajdę
Luty
kinia098 viewtopic.php?f=13&t=94745
Zuzia z KAN viewtopic.php?f=1&t=121126
wolontariuszka z dogo http://www.dogomania.pl/threads/199645- ... trzebie-PO
FAN viewtopic.php?f=1&t=117547&start=15
jessi74 viewtopic.php?f=1&t=111955&p=6885366#p6885366
iga5 niestety nie ma wątku ale całym sercem jest oddana kotom i nie przejdzie obojętnie obok żadnej kociej bidy, pomaga p.Hance i jej kotom
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beata Szczecin, Blue, kocidzwoneczek, kota_brytyjka i 50 gości