kotka doroty pisze:A mnie się nic nie sniło ,za to wstałam o 5 rano,tylko niech mi któś wyjaśni po co ja tak wcześnie wstałam w wolny dzień
..bo jestes hardkorem?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotka doroty pisze:A mnie się nic nie sniło ,za to wstałam o 5 rano,tylko niech mi któś wyjaśni po co ja tak wcześnie wstałam w wolny dzień
solangelica pisze:kotka doroty pisze:A mnie się nic nie sniło ,za to wstałam o 5 rano,tylko niech mi któś wyjaśni po co ja tak wcześnie wstałam w wolny dzień
..bo jestes hardkorem?![]()
Asia_Siunia pisze:No i się nie wyspałamCała noc piesa wędrowała po dole i stukała pazurami w kafelki. Chodziłam więc sprawdzać o co biega, czy chce na dwór, czy wody nie ma...a to oczywiście TZ dał jej do spania wiklinowy kosz i jej się w tym koszu coś nie podobało. Stał sobie rok w garażu i nagle TŻ sobie o nim przypomniał. Mam czujny sen matki polki wiec ciągle słyszałam jak 30kg stuka swymi tipsami po parterze
. W końcu jak oko mi kimnęło to rozdarł się telefon...małż po 6.00 wrócił z pracy i nie mógł drzwi otworzyć bo zamknęłam na dolny zamek i zostawiłam w nim klucz. Pół żywo wyskoczyłam z łóżka otworzyłam mu drzwi. Oczywiście ten się ceregielił z pół godziny zanim położył się do łóżka. jak w końcu się koło mnie położył i już zaczynałam przysypiać to mój kochany ojciec postanowił wyczyścić piec z popiołu i zaczął nawalać w kotłowni a że sypialnię mamy tuż nad kotłownią to sobie już nie pospałam...A jak Aśka niewyspana to Aśka zła...więc chodzę dziś po domu i warczę
solangelica pisze:jak ja Cie rozumiem... ja tez tak mam...
coraz cieplej sie robi - wczoraj bylo -15, dzis juz tylo -9JUPII!!!
moze jestem naiwna ale czekam na odwilz i trzymam kciuki za jej pojawienie sie.
jozefina1970 pisze:Albo będzie odwilż albo mrózco im wyjdzie.
Popracowałam![]()
Posprzątałam![]()
I witam Siostrzyczki - weekend![]()
Tylko jeszcze obiadu nie zjadłam![]()
solangelica pisze:I tak sie zastanawiam... pociac stara rozwalona szafke pod zlew czy nie pociac? Hm...
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, Google [Bot], puszatek i 437 gości