Niewidomy Tymonek ['] Odpoczywaj mój najsłodszy kotku.......

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 08, 2011 0:00 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

oj dźganie w uszka :? Ale na pewno je potem wycałowujesz więc Tymonek z czasem to zaakceptuje i będzie czekał na całusy! :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Sob sty 08, 2011 11:58 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Dla Tymonka mnóstwo :ok: :ok: :ok: :ok: ...

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Sob sty 08, 2011 12:42 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

i ode mnie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Sob sty 08, 2011 12:52 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Asiulku-wierzę,że dzięki Tince i Jej ogromnej wiedzy uda Ci sie ustabilizować Tymusia!!!
Buziaki i kciuki dla Was-Asiulku-sama masz taki sajgon,a mimo to zawsze pamiętasz o innych!-kochana jesteś!
Dziękuję za słowa otuchy,za troskę i ciepelko!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob sty 08, 2011 21:45 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Co do penów to mam pytanie bo są też dziecięce, które mają dawkę co 0.5 czy takie to też za dużo?

Asiu jak dzisiaj???? Mocne kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Sob sty 08, 2011 22:07 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Asia dzisiaj troszkę zdrowotnie zaniemogła.
Jutro, jeśli net nie nawali to pewnie zajrzy.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob sty 08, 2011 22:08 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Petka-P1 pisze:Asia dzisiaj troszkę zdrowotnie zaniemogła.
Jutro, jeśli net nie nawali to pewnie zajrzy.

Ojej, zdrowia Asieńko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob sty 08, 2011 23:21 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Zapraszam ponownie na bazarek książkowy.
Jeszcze kilka pozycji zostało.
viewtopic.php?f=20&t=122526&start=0
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob sty 08, 2011 23:48 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Zdrówka dla Asi i Tymonka :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Nie sty 09, 2011 0:41 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Malati pisze:Co do penów to mam pytanie bo są też dziecięce, które mają dawkę co 0.5 czy takie to też za dużo?

Za dużo. Bo jak podasz nim insulinę, jeśli potrzebne będzie tylko 0,2 jedn., o,1 jedn albo tzw. kropelka? :roll:
"Niektórym ludziom aż chce się przybić piątkę! ...W twarz. ... Krzesłem."
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ludmiłku... [*] żegnaj Najukochańszy Przyjacielu...30.12.2011r.
Mikusiu... [*] Ty też...17.04.2013r.
Obrazek

Szejbal

Od: Czw maja 08, 2008 23:16

Post » Nie sty 09, 2011 0:55 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Ojjj to faktycznie 8O
Nie sądziłam, że to są aż tak malusie dawki.

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Nie sty 09, 2011 10:06 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Kochane, dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wczoraj tak strasznie przeżywałam konieczność zrobienia trzeciego, bardzo ważnego pomiaru (a zupełnie mi nie wychodziło), że weszłam na takie rejestry stresu iż "wysiadłam" :evil: No cóż, czasem moje zdrówko lubi zachować się wstrętnie :evil:
Dostałam leki i musiałam przeleżeć cały dzień :evil:
Dzisiaj już jest dobrze, a poranny wynik cukru u Tymka to tylko 221:)

Mam gorącą prośbę, coś się porobiło z moim gg, przy numerze Tinki (tylko) pokazuje adres strony internetowej (czy mam coś ściągnąć?), brak możliwości tel., wiadomości i w ogóle nie mogę się z nią połączyć.
Tinka nie wie dlaczego wczoraj nagle przestałam się odzywać. Komp do dziś rana był otwarty na naszym "dialogu - gg", może dlatego coś się zawiesiło :?
Napisałam do niej PW, ale nie wiem czy wejdzie na Forum.
Mam prośbę, jeśli któraś z Was ma kontakt z Tinkę, proszę poproście ją o przeczytanie PW.

Tymonek mniej pije i mniej siusia, a to już bardzo dużo:))
Zmieniłam karmę, nie podaję suchej w ogóle, to pewnie też zrobiło swoje:)))

Ściskamy Was przegorąco i upraszamy o kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Nie sty 09, 2011 10:12 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Super wiadomości, nareszcie jakiś efekt :D Trzymajcie się cieplutko.
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Nie sty 09, 2011 10:17 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Aśka, do choolery, dbaj o własne zdrowie, bo wolę nie mówić co Ci zrobię, jak coś Ci się stanie :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Nie sty 09, 2011 10:19 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Dzięki, Krzysiek!!!!!!

"Alarm" odwołany, Tinka :1luvu: już odpisała na moje PW :D

Martuś Kochana, dbam o zdrowie, ale strasznie to wszystko przeżywam, no i czasem, jak wiesz, tak ze mną bywa.
Ale od lat biorę leki i jestem pod opieką lekarza, więc nie ma się czym martwić 8) !!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

[poprzednia][następna]