Moderator: Estraven

barracuda26 pisze:A tak z innej beczki, może mi ktoś w skrócie powiedzieć jak wstawić zdjęcie? Chciałam się pochwalić futrzakami ale technika mnie przerosła.....
Beliowen pisze:
Moją Oliwką?Agn pisze:barracuda26 pisze:A tak z innej beczki, może mi ktoś w skrócie powiedzieć jak wstawić zdjęcie? Chciałam się pochwalić futrzakami ale technika mnie przerosła.....
Na podforum technicznym jest instrukcja i można potrenować.Beliowen pisze:
Oliwką w gada.
Agn pisze:barracuda26 pisze:A tak z innej beczki, może mi ktoś w skrócie powiedzieć jak wstawić zdjęcie? Chciałam się pochwalić futrzakami ale technika mnie przerosła.....
Na podforum technicznym jest instrukcja i można potrenować.Beliowen pisze:
Oliwką w gada.
vega013 pisze:Beliowen pisze:Agn pisze:Oliwką w gada.
Moją Oliwką?![]()
![]()
Agn pisze:vega013 pisze:Beliowen pisze:Agn pisze:Oliwką w gada.
Moją Oliwką?![]()
![]()
Oj, Haniaaaa, że se cytnę 'klasyka' tego forum - 'tu to tylko spójniki nie są o Tobie', tak?
Oliwka dla niemowląt. Dobra na świerzba, to i na pchły dobra. [Choć mam niejakie kłopoty z oceną 'gatunkową' tego czegoś, co Beliowen wstawiła. Wyszłam jednak z założenie, ze skoro kica, a nie porusza się wężykiem, to jednakowoż może uchodzić za pchłę.]
vega013 pisze:To już wiem, po co ludzie kupują oliwkę dla niemowląt. Oni mają w domu świerzba i pchły!!! Że też takie proste wyjaśnienie nie przyszło mi wcześniej do głowy...
Beliowen pisze:Ale casica, świerzb, który Ty miałaś, powoduje inny gatunek świerzbowca
ten, co się czai w kocich uszach, to inna bajka.
Beliowen pisze:Ale casica, świerzb, który Ty miałaś, powoduje inny gatunek świerzbowca
casica pisze:Beliowen pisze:Ale casica, świerzb, który Ty miałaś, powoduje inny gatunek świerzbowca
Wiem, wiem. Ale jak tłustym tłuc, to tłustym
]Zofia&Sasza pisze:Beliowen pisze:Ale casica, świerzb, który Ty miałaś, powoduje inny gatunek świerzbowca
Bajka, nie bajka - tchawki ma? Ma! Oliwka MUSI podziałać
Agn pisze:Zofia&Sasza pisze:Beliowen pisze:Ale casica, świerzb, który Ty miałaś, powoduje inny gatunek świerzbowca
Bajka, nie bajka - tchawki ma? Ma! Oliwka MUSI podziałać
Przetchlinki ma.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, Marmotka, puszatek, Silverblue i 103 gości