Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zofia&Sasza pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Aleba pisze:Bożena, nie ma na tym forum zgody na nazywanie kogoś "debilką" - jak sama zauważyłaś, określenie zostało przeze mnie wycięte, a sloneczko, która go użyła, dostała upomnienie.
Bardzo więc proszę o skończenie tego tematu.
A swoje zdanie i swoją opinię na temat stanu kotów, które przejęłaś od IKI6 też już wyraziłaś, nie ma potrzeby, żebyś to powtarzała na każdej stronie.
Jak najbardziej zgadzam się z tym.Miłego dnia Wszystkim I CHCIAŁABYM,ŻEBY MIŁOSC DO KOTÓW PRZEKŁADAŁ SIE TU NA SZACUNEK DO LUDZI.Z mojej strony też...
Przykro mi niezmiernie, ale na szacunek z mojej strony IKA 6 liczyć nie może. Choć oczywiście nie popieram używania wulgarnych określeń.
pixie65 pisze:sloneczko pisze:to nie wszystkie bo akurat fotografowałam te które mi się podobały a i dały sobie zrobić zdjęcia (...)
Fotografowałaś koty w prywatnym domu i wstawiłaś zdjęcia na publiczne forum BEZ zgody IKA6![]()
elik246 pisze:pixie65 pisze:sloneczko pisze:to nie wszystkie bo akurat fotografowałam te które mi się podobały a i dały sobie zrobić zdjęcia (...)
Fotografowałaś koty w prywatnym domu i wstawiłaś zdjęcia na publiczne forum BEZ zgody IKA6![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kto właściwie robił te fotki? wstawiała je chyba Zofia&Sasza.Tak można , na innym forum osoba taka jak słoneczko dostałaby dożywotni ban!!!
Zofia&Sasza pisze: Czemu nikt się nie oburzał, jak wstawialiśmy fotki od zbieraczki z Serocka?
Zofia&Sasza pisze:NIKT sloneczko nie nasyłał. Pojmijcie to wreszcie. Szukała kota, zobaczyła ogłoszenie i poszła. Po co snuć teorie spiskowe, jeśli sprawa jest prosta?
Gdybym ja lub Liwia_ nasłała kogokolwiek - bądźcie pewni, że wyszedłby z przynajmniej jednym kotem.
magaaaa pisze:Nikt niczego o nic nie kruszy.
Wiesz co? Wyślę do Ciebie jakąś panienkę pod pretekstem dowolnym.
Wpuścisz ją do domu, a ona nacyka Twoje zakurzone półki czy co tam masz.
Fajnie?
Ika to zbieraczka, tu się zgadzamy. Ale nasyłanie szpiegów? Pomijając niesmak - to jest po prostu śmieszne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 282 gości