UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śląsku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 12, 2011 13:13 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

Przeczytaj wszystko to sie dowiesz :|
Puśka Dex Natasza Patryk Gizmo Bryza Kropka ..pies Borys i królik Lolek

wercia

Od: Czw paź 13, 2005 8:32

Post » Sob lut 12, 2011 15:18 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

Zofia&Sasza pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:
Aleba pisze:Bożena, nie ma na tym forum zgody na nazywanie kogoś "debilką" - jak sama zauważyłaś, określenie zostało przeze mnie wycięte, a sloneczko, która go użyła, dostała upomnienie.
Bardzo więc proszę o skończenie tego tematu.
A swoje zdanie i swoją opinię na temat stanu kotów, które przejęłaś od IKI6 też już wyraziłaś, nie ma potrzeby, żebyś to powtarzała na każdej stronie.

Jak najbardziej zgadzam się z tym.Miłego dnia Wszystkim I CHCIAŁABYM,ŻEBY MIŁOSC DO KOTÓW PRZEKŁADAŁ SIE TU NA SZACUNEK DO LUDZI.Z mojej strony też...

Przykro mi niezmiernie, ale na szacunek z mojej strony IKA 6 liczyć nie może. Choć oczywiście nie popieram używania wulgarnych określeń.

Napisze Zosiu(mimo,ze powiedziałas ,że tego sobie nie zyczysz, Zosia dla przyjaciół)Na pani tu nie piszemy,wiec tak do Ciebie napisze.Szacunek nalezy sie każdemu...kazdemu, nawet jak w rynsztoku lezy , bo ja tu "walnę"znowu cos konrowersyjnego ,ale "Jezus umarł na Krzyzu za nas za Ciebie Zosiu, i za IKA6, NO I ZA MNIE,dLATEGO MAM WIELE WSPÓŁCZUCIA Jestem wdług niektórych kryteriów zbieraczka, bo mam 18 kotów +2 sasiadów jakich im nie oddam,za duzo wycierpiały,zdychały u nas ,wyleczyłam je , zadbałam,domu szukałam. CO MOGŁAM TO ODDAŁAM DO ADOPCJI,ale nie kazde zwierze mozna oddac.U nas nie ma schroniska, a "łopatologia"na wsiach jest bardzo przydatna.Wiec dla niektórych moge byc zbieraczka, ale sama wiem ile moge przyjac zwierzat, czy mnie stac na ich utrzymanie.No ale jak ktos znajomy ma 30 kotów to jest "cacy",a jak BZW ma 18 +2 to ..no wile etykietek przeczytałam....szkoda czasu.by wymieniac....
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob lut 12, 2011 15:27 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

Naprawdę musisz? Spamujesz na wątku po prostu.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Sob lut 12, 2011 16:28 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

pixie65 pisze:
sloneczko pisze:to nie wszystkie bo akurat fotografowałam te które mi się podobały a i dały sobie zrobić zdjęcia (...)

Fotografowałaś koty w prywatnym domu i wstawiłaś zdjęcia na publiczne forum BEZ zgody IKA6 :?: :?

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Kto właściwie robił te fotki? wstawiała je chyba Zofia&Sasza.Tak można??? 8O 8O 8O na innym forum osoba taka jak słoneczko dostałaby ban a wiele innych ostrzeżenie!!!
Jestem na tym forum od niedawna, ale zachowania jak również wypowiedzi niektórych osób przerażają mnie. :evil:
Ostatnio edytowano Sob lut 12, 2011 17:10 przez elik246, łącznie edytowano 2 razy

elik246

Od: Śro gru 29, 2010 18:07

Post » Sob lut 12, 2011 16:34 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

elik246 pisze:
pixie65 pisze:
sloneczko pisze:to nie wszystkie bo akurat fotografowałam te które mi się podobały a i dały sobie zrobić zdjęcia (...)

Fotografowałaś koty w prywatnym domu i wstawiłaś zdjęcia na publiczne forum BEZ zgody IKA6 :?: :?

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Kto właściwie robił te fotki? wstawiała je chyba Zofia&Sasza.Tak można , na innym forum osoba taka jak słoneczko dostałaby dożywotni ban!!!

A czemuż to wolno wstawiać fotki np. od Bożeny Wahl, a nie wolno od IKI 6? Czemu nikt się nie oburzał, jak wstawialiśmy fotki od zbieraczki z Serocka?
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Sob lut 12, 2011 16:48 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

Nie znam obu tych pań, sprawy z Serocka również, ten wątek podczytywałam po cichutku.
Dlatego nie umiem powiedzieć dlaczego nikt nie był wcześniej oburzony fotkami od Bożeny Wahl.
Przepraszam że zabrałam tu głos, chociaż mnie ta sprawa nie dotyczy. Nadal uważam że takim zachowaniem została przekroczona granica dobrego wychowania i naruszenie czyjejś prywatności.Mnie to po prostu przeraziło.

elik246

Post » Sob lut 12, 2011 16:51 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

Szanuje Toja chec pomocy dla zwierzat, ale tego co tu wyprawiacie nie...I jak napisała Aleba-"juz widac co ja chciałam powiedziec, ale i widac co WY chciałyscie pokazac"
Przykro mi ,ze maluszki odeszły...ale do mnie przyjechały koty zdrowe.Znaczy to tez o trym,ze IKA6 zatroszczyła sie o koty.Jeden z nich nim go zabrała bnył w stranie ciezkim.Do mnie trafił "wyprowadzony"...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob lut 12, 2011 17:00 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

Zofia&Sasza pisze: Czemu nikt się nie oburzał, jak wstawialiśmy fotki od zbieraczki z Serocka?

Może dlatego, ze tam weszła fundacja / organizacja.
A tu osoba nasłana przez szefa agencji wywiadu - nie za stara jesteś na takie wygłupy? :?
Mój stosunek do Iki jest negatywny.
Tak samo jak do takich zagrywek rodem z Bonda od siedmiu boleści.

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Sob lut 12, 2011 17:07 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

Masz złe informacje. Do Serocka weszły całkowicie prywatne osoby.
A nawiasem mówiąc, skoro na zdjęciach nie ma - jak wnioskuje z wypowiedzi niektórych osób nic kompromitującego (dowodzącego, że koty są w złych warunkach) - to o co tu kruszyć kopie?
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Sob lut 12, 2011 17:11 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

Nie wszystko widać na zdjęciach, prawda?
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob lut 12, 2011 17:12 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

Nikt niczego o nic nie kruszy.
Wiesz co? Wyślę do Ciebie jakąś panienkę pod pretekstem dowolnym.
Wpuścisz ją do domu, a ona nacyka Twoje zakurzone półki czy co tam masz.
Fajnie?

Ika to zbieraczka, tu się zgadzamy. Ale nasyłanie szpiegów? Pomijając niesmak - to jest po prostu śmieszne.

magaaaa

Post » Sob lut 12, 2011 17:14 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

NIKT sloneczko nie nasyłał. Pojmijcie to wreszcie. Szukała kota, zobaczyła ogłoszenie i poszła. Po co snuć teorie spiskowe, jeśli sprawa jest prosta?
Gdybym ja lub Liwia_ nasłała kogokolwiek - bądźcie pewni, że wyszedłby z przynajmniej jednym kotem.
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Sob lut 12, 2011 17:19 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

Nasłana czy nie - wzięłaś od niej zdjęcia i opublikowałaś!!!
Jeśli wg Ciebie to jest w porządku to naprawdę nie ma o czym z Toba gadać.
Prawo prawem, ogłada ogładą.

W Serocku sprzątał Jokot - poważni ludzie, takich jaj nie odstawiają.
Nie były to występy Z&S, tylko grupy ludzi.
To zupełnie co innego.
Nie mów mi, ze nie rozumiesz na czym polega różnica.

A zresztą mów co chcesz - ośmieszyłaś się tymi zdjęciami bardziej niż pogrążyłaś Ikę - i tak już pogrążoną.

magaaaa

Post » Sob lut 12, 2011 17:21 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

Zofia&Sasza pisze:NIKT sloneczko nie nasyłał. Pojmijcie to wreszcie. Szukała kota, zobaczyła ogłoszenie i poszła. Po co snuć teorie spiskowe, jeśli sprawa jest prosta?
Gdybym ja lub Liwia_ nasłała kogokolwiek - bądźcie pewni, że wyszedłby z przynajmniej jednym kotem.

Nasłałaś czy nie - wzięłaś od niej zdjęcia i opublikowałaś!!!
Jeśli wg Ciebie to jest w porządku to naprawdę nie ma o czym z Toba gadać.
Prawo prawem, ogłada ogładą.

W Serocku sprzątał Jokot - poważni ludzie, takich jaj nie odstawiają.
Nie były to występy Z&S, tylko grupy ludzi.
To zupełnie co innego.
Nie mów mi, ze nie rozumiesz na czym polega różnica.

A zresztą mów sobie co chcesz - ośmieszyłaś się tymi zdjęciami bardziej niż pogrążyłaś Ikę - i tak już pogrążoną.

magaaaa

Post » Sob lut 12, 2011 17:21 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

magaaaa pisze:Nikt niczego o nic nie kruszy.
Wiesz co? Wyślę do Ciebie jakąś panienkę pod pretekstem dowolnym.
Wpuścisz ją do domu, a ona nacyka Twoje zakurzone półki czy co tam masz.
Fajnie?

Ika to zbieraczka, tu się zgadzamy. Ale nasyłanie szpiegów? Pomijając niesmak - to jest po prostu śmieszne.

:piwa:
Też bym sobie nie życzyła by pani A{szpieg} robiła fotki, przekazała je pani B , ta z kolei zamieszcza je na forum...to jest więcej niż żenujące.
Przecież to oczywiste że podłożono ICE6 ohydną świnie, nie ważne czy zasłużyła sobie na to czy nie, mi chodzi o sam fakt, umieszczenia zdjęć wykonanych w jej domu a bez jej zgody w sieci.

elik246

[poprzednia][następna]