Dorzuciłam gratis kuwetkę

Jak gdzie komu przekazać umowę?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mo-ty-lek pisze:Oddałam Basię vel po nowemu Kizię.
Dorzuciłam gratis kuwetkętrochę żwirku i jedzona na start
Jak gdzie komu przekazać umowę?
lusesita pisze:bony, skąd Wy bierzecie tych "chętnych" na koty????![]()
u mnie telefon milczy...
1969ak pisze:Proszę uważajcie na nr 602 322 8..
Ta kobieta zadzwoniła do mnie jakiś miesiąc temu i sama przyznała się, że chce żeby kotka chociaż raz miałą małe. Potem zadzwoniła w sprawie niebieskich.
Dzisiaj zadzwoniła dlaczego oddajemy koty tylko właścicielowi i tylko z nim spisujemy umowę adopcyjną, bo ona chciałaby hurtem dla rodziny i sąsiadów do Niemiec. Ale tylko takie poniżej 8 tygodnia. I z pretensjami, dlaczego nie, bo przecież ona ogląda stronę i koty siedzą u nas tygodniami.
Luspa pisze:do mnie non stop dzwonią albo a) "rudego chciałbym..." "już nie mam, ale może tygrysek, czarno-biały??" "aaaa, nie, nie, rudy to już taki wymarzony" albo b) "kotkę chciałbym...tylko kocury?? a nie, nie, bo to wredne..."![]()
więc może się ciesz, że nikt nie dzwoni. Lepiej to niż jak to kiedyś Aga ładnie napisała: rozmowa z trollem
jagoda48 pisze:nareszcie wiem dla czego sa telefonny typu moge wziac kotka tylko prosze o kuwete zwirek i cala wyprawke zawsze pytam co ma byc w tej wyprawce i czy rowniez codziennie mam przychodzic czyscic kuwete
1969ak pisze:Lu, a jak mają dzwonić? Przecież na Kotkowie przy Twoich jest nr Agaty![]()
![]()
Lepiej przyznaj się czy zdałaś na prawko?
Pamiętam o smyczce, pamiętam
Ja daję swoim wyprawkę - zazwyczaj puszkę jedzonka, żeby nie było, że oddałam w przysłowiowej jednej koszuliSzałwia pisze:jagoda48 pisze:nareszcie wiem dla czego sa telefonny typu moge wziac kotka tylko prosze o kuwete zwirek i cala wyprawke zawsze pytam co ma byc w tej wyprawce i czy rowniez codziennie mam przychodzic czyscic kuweteHmm...
czy tak wiele jest takich telefonów? W żadnej z moich adopcji nie spotkałam się z podobnymi roszczeniami.
Ależ broń Boże, nic takiego nie sugerujęlusesita pisze:sugerujesz, że nasza wspaniała Agatka specjalnie i celowo nie podaje dzwoniącym mojego nr??????![]()
no jaha, że zdałam!! co miałam nie zdaćdziś idę odebrać dokument potwierdzający, że moge prowadzić auta do DMC 2,5 tony, także strzeżcie się wszyscy, bo nie znacie dnia ani godziny jak najdadę
![]()
![]()
![]()
i ja pamiętam o smyczcemoże tak jakąś kawę opędzlujemy???
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 1794 gości