Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ!!!Hardkorowa niedziela....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 02, 2010 22:41 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ!Fachowiec od gazu wanted!!!!!

Dzięki Dziewczyny za banerki :1luvu:
Zaraz wklejam....
Ja już nawet myślałam, że jak coś mi pójdzie, kilka sztuk Spedytorów chociaż, to wezmę ją na dt.
W tej chwili nie dam rady :cry: 10 diabłów tasmańskich dewastujących chałupę, Paździochowa kardiomiopatia (lub coś z przedsionkami), niewiele by tymczas u mnie pomógł Szarocie- z jednego skupiska kotów do drugiego :cry: :roll:
Muuuuszę się odkocić... :oops:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Wto lis 02, 2010 22:46 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ!Fachowiec od gazu wanted!!!!!

UWAGA: Ogłoszenie PDF do pobierania można zamieścić TUTAJ: http://www.voila.pl/
Czy ktoś może puścić wici na dogo ?
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Śro lis 03, 2010 11:39 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ!Fachowiec od gazu wanted!!!!!

dite pisze:Obrazek

Piękna jest :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro lis 03, 2010 12:00 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ!Fachowiec od gazu wanted!!!!!

dite pisze:Szarotka nie jest przebojowym kotem, przegrywa walkę o dostęp do miski, je na końcu, zbyt małe ilości. (...) nie ma nawet szansy, żeby zjadła porcję kiepskiej karmy, bo kiedy wszystkie koty od miski odejdą, przychodzi Szarocia a miska jest już pusta.

Czy nie ma możliwości, żeby Panie na czas posiłku zamykały Szarocię np. w łazience ? czy gdziekolwiek ? Żeby sobie to swoje skromne jedzonko tam zjadła w spokoju ?
Ja też robię różne sztuki, żeby swoje jedzenie spokojnie zjadła moja Kicia nerkowa, swoje Kimisia wątrobowa, żeby nie wyjadał pozostałym Drops, który ma nadwagę ...
Tego zamykam do łazienki, tamtej stawiam na parapecie i pilnuję, żeby inne nie przeszkadzały i żeby sobie spokojnie zjadła, albo zamykam się z wybranym kotem w kuchni i wtedy dostaje co trzeba i je tak długo, jak mu pasuje.
To akurat chyba nie jest żaden problem :roll:. Nie wyobrażam sobie sytuacji, że stawiam jedzenie i kto silniejszy i szybszy to się najada, a reszta chodzi głodna :?

mój adres mailowy wysyłam na pw.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro lis 03, 2010 12:01 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ!Fachowiec od gazu wanted!!!!!

dubel
Obrazek

pisiokot

Post » Śro lis 03, 2010 12:14 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ!Fachowiec od gazu wanted!!!!!

pisiokot pisze:
dite pisze:Szarotka nie jest przebojowym kotem, przegrywa walkę o dostęp do miski, je na końcu, zbyt małe ilości. (...) nie ma nawet szansy, żeby zjadła porcję kiepskiej karmy, bo kiedy wszystkie koty od miski odejdą, przychodzi Szarocia a miska jest już pusta.

Czy nie ma możliwości, żeby Panie na czas posiłku zamykały Szarocię np. w łazience ? czy gdziekolwiek? Żeby sobie to swoje skromne jedzonko tam zjadła w spokoju?

Pisiokotku, naprawdę nie ma.... panie mają swoje wypracowane i najlepsze metody postępowania z kotami, i uważają, że i tak ma lepiej, niż na dworze...
Poza tym Szarotce potrzebna jest lepsza karma niż ta, ktorą kupują panie..
Na początku calej akcji wiedząc, że są koty z różnymi problemami, dostarczyłyśmy trzy rodzaje karmy dietetycznej, po 3kg każdej. Panie najpierw ją schowaly na zapas, a potem pod naciskiem wyjęły - i wszystkie koty jadły wszystko...
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Śro lis 03, 2010 12:46 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ!Fachowiec od gazu wanted!!!!!

annskr pisze: ... panie mają swoje wypracowane i najlepsze metody postępowania z kotami, i uważają, że i tak ma lepiej, niż na dworze...
Poza tym Szarotce potrzebna jest lepsza karma niż ta, ktorą kupują panie..
Na początku calej akcji wiedząc, że są koty z różnymi problemami, dostarczyłyśmy trzy rodzaje karmy dietetycznej, po 3kg każdej. Panie najpierw ją schowaly na zapas, a potem pod naciskiem wyjęły - i wszystkie koty jadły wszystko...

No wiem, wiem :( wrrrr :evil:
Obrazek

pisiokot

Post » Śro lis 03, 2010 14:32 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ!Fachowiec od gazu wanted!!!!!

graszka-gn pisze:UWAGA: Ogłoszenie PDF do pobierania można zamieścić TUTAJ: http://www.voila.pl/

zamieściłam plik http://www.voila.pl/463/bvrbq/

czy jest widoczny?

dite

Od: Pt maja 14, 2010 18:19

Post » Śro lis 03, 2010 15:04 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ!Fachowiec od gazu wanted!!!!!

Jest widoczny. Wydrukowałam i wieszam na tablicy ogłoszeń adopcyjnych w ALTERNATYWIE :)
12 stycznia 2014 mija rok od kiedy Tigra jest z nami :)

ManfredkotTusi

Od: Czw cze 18, 2009 0:42

Post » Śro lis 03, 2010 19:28 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ!Fachowiec od gazu wanted!!!!!

Witajcie Tusiu i Manfredzie :D dzięki za wywieszenie ogłoszonka. Można do Was zajrzeć w celach zakupowo towarzyskich :?:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Śro lis 03, 2010 19:56 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ!Fachowiec od gazu wanted!!!!!

3mam kciuki za kotkę :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek

Majka_Cz

Od: Nie sty 25, 2004 21:04

Post » Śro lis 03, 2010 21:48 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ!Fachowiec od gazu wanted!!!!!

marija pisze:Witajcie Tusiu i Manfredzie :D dzięki za wywieszenie ogłoszonka. Można do Was zajrzeć w celach zakupowo towarzyskich :?:

Jasne :)
Towarzysko nawet kawkę dam radę zrobić ale tylko w poniedziałki , wtorki i środy bo wtedy jestem tam :)
Do wywieszenia ogłoszeń wykorzystałam wysoki baner (roll up) firmy Mild. Z jednej strony jest Mild a z drugiej (tam gdzie było biało) przykleiłam wszystkie wydruki jakie otrzymałam mailem od annskr. Ciagle łaziłam i nie mogłam się zdecydować w którą stronę go ustawić, czy do kas czy do pasażu :lol:

ManfredkotTusi

Post » Czw lis 04, 2010 8:30 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ!Fachowiec od gazu wanted!!!!!

Dzięki :D

W te dni jesteś do której godziy? Bo też zakupowo-towarzysko chętnie się wproszę :wink:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Czw lis 04, 2010 9:31 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ!Fachowiec od gazu wanted!!!!!

Zrobiłam Szarotce allegro, ale nie zajrzałam wcześniej na wątek, stąd opis jest, jaki jest, zmienię jak będę ponawiać. Chyba źle dałam kontakt (do annskr), ale pomyślałam, że Ania będzie miała telefon i adres i jakoś chętnymi pokieruje.
O, tu jest allegro:
http://allegro.pl/lodz-mloda-pieknosc-p ... 23044.html
Oczywiście będę je ponawiać do skutku.
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Czw lis 04, 2010 11:13 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ!Fachowiec od gazu wanted!!!!!

annskr pisze:Dzięki :D

W te dni jesteś do której godziy? Bo też zakupowo-towarzysko chętnie się wproszę :wink:

Jak już jestem to jestem... od 11-20 :)

ManfredkotTusi

[poprzednia][następna]