Zaraz wklejam....
Ja już nawet myślałam, że jak coś mi pójdzie, kilka sztuk Spedytorów chociaż, to wezmę ją na dt.
W tej chwili nie dam rady

Muuuuszę się odkocić...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dite pisze:Szarotka nie jest przebojowym kotem, przegrywa walkę o dostęp do miski, je na końcu, zbyt małe ilości. (...) nie ma nawet szansy, żeby zjadła porcję kiepskiej karmy, bo kiedy wszystkie koty od miski odejdą, przychodzi Szarocia a miska jest już pusta.
pisiokot pisze:dite pisze:Szarotka nie jest przebojowym kotem, przegrywa walkę o dostęp do miski, je na końcu, zbyt małe ilości. (...) nie ma nawet szansy, żeby zjadła porcję kiepskiej karmy, bo kiedy wszystkie koty od miski odejdą, przychodzi Szarocia a miska jest już pusta.
Czy nie ma możliwości, żeby Panie na czas posiłku zamykały Szarocię np. w łazience ? czy gdziekolwiek? Żeby sobie to swoje skromne jedzonko tam zjadła w spokoju?
annskr pisze: ... panie mają swoje wypracowane i najlepsze metody postępowania z kotami, i uważają, że i tak ma lepiej, niż na dworze...
Poza tym Szarotce potrzebna jest lepsza karma niż ta, ktorą kupują panie..
Na początku calej akcji wiedząc, że są koty z różnymi problemami, dostarczyłyśmy trzy rodzaje karmy dietetycznej, po 3kg każdej. Panie najpierw ją schowaly na zapas, a potem pod naciskiem wyjęły - i wszystkie koty jadły wszystko...
graszka-gn pisze:UWAGA: Ogłoszenie PDF do pobierania można zamieścić TUTAJ: http://www.voila.pl/
marija pisze:Witajcie Tusiu i Manfredziedzięki za wywieszenie ogłoszonka. Można do Was zajrzeć w celach zakupowo towarzyskich
annskr pisze:Dzięki![]()
W te dni jesteś do której godziy? Bo też zakupowo-towarzysko chętnie się wproszę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 72 gości