A co do odparzen- nie wiem, nie mialam kota ktorego trzeba pieluchowac, ale moze jakos chociaz skrocic futerko w tej okolicy by skora mogla oddychac i szybko schnac?

Moderator: Estraven
kasia essen pisze:Dziekuje![]()
A co do odparzen- nie wiem, nie mialam kota ktorego trzeba pieluchowac, ale moze jakos chociaz skrocic futerko w tej okolicy by skora mogla oddychac i szybko schnac?Czy moze juz to dawno zrobilyscie a ja jestem nie na biezaco
Agn pisze:Chciałam napisać coś zupełnie innego. Ale odechciało mi się. Ile można gadać do ściany.
Może zbiorę w punktach deklarację światopoglądową i wkleję na początku wątku, żeby każdy mógł sobie przeczytać. I nie będę polemizować i uzasadniać - bo światopogląd to przekonania, a one rzadko mają obiektywne uzasadnienie.
Mam za dużo realnej roboty, by wirtualnie uzasadniać podstawy podejmowanych decyzji.
Agn pisze:Miałam wrażenie, że to forum gromadzi również ludzi, którzy starają się walczyć o 'przypadki nieekonomiczne', a okazuje się, że tego trzeba uśpić, tego tez i tamtego - każdego z nich z jakiś bardzo racjonalnych powodów; bo ratowanie ich życia jest ratowaniem go nie dla nich samych, tylko po to by połechtać własne ego.
Agn pisze:maria_kania pisze: miło by mi było poznac osobiście (całkowicie pozytywny przez moja osobę odbiór)
do usłyszenia
Jak na 'kolekcjonerkę' jestem dość otwarta na kontakty z ludźmi - zapraszam.Zwykle wystarczy mnie uprzedzić ze dwa dni wcześniej.
Agn pisze:maria_kania pisze: miło by mi było poznac osobiście (całkowicie pozytywny przez moja osobę odbiór)
do usłyszenia
Jak na 'kolekcjonerkę' jestem dość otwarta na kontakty z ludźmi - zapraszam.Zwykle wystarczy mnie uprzedzić ze dwa dni wcześniej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 216 gości