Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Filomen pisze:Nowa82 pisze:A ja bym prosiła o informację czy moja stara wykładzina podłogowa wyciągnięta z piwnicy może się na coś przydać w schronie lub na kociarni?
w schronie nie bardzo bo musimy mieć przede wszystkim zmywalne powierzchnie, moze w Chatce ale wątpie, ale dziękuję
terenia1 pisze:Ewa już nie ma siły pisaćw każdym bądź razie 5 malentasów które dziś trafiły do schronu tych du tygodniowych rozdzieliłyśmy , trójkę dałyśmy do czarnej kotki z dwójką jej maluchów - 2 pręguski i biszkopcika kotka bez problemu je przyjęła doiły cyca jak najęte, pozostałą dwójkę - tygryska i biało rude maleństwo dałyśmy do białej kotki, ale ta nie była zbytnio zainteresowana, ale Ewa coś wymyśliła i z Piotrem pojechali jeszcze dziś do majencji i ta dwójka maluszków już jest u majencji na odchowaniu
czyli w tej chwili na zapleczu jest 17 kociaków i tak cała masa
Madziula pisze:oooo a ten rudy (zdjęcie nr 2) to kastrowany może ???
szefowej mojej podobny zaginął tyle że kastrowany
Madziula pisze:Madziula pisze:oooo a ten rudy (zdjęcie nr 2) to kastrowany może ???
zapytuję się raz jeszcze ...
czy to ten z 1 maja ?? czy jakiś inny ??
Filomen pisze:wczoraj po naszej wizycie przyszedł podobno ktoś i adoptował czarno -białego podrostka od karmiacej kotki, tej białej. Czyli został jej jeden podrostek, bo podrzucone maluszki zabraliśmy do Majki. Darły się całą drogę straszliwie i u Majki o mało nie pożarły strzykawki razem ze smoczkiem takie byly glodne![]()
terenia1 pisze:Madziula pisze:Madziula pisze:oooo a ten rudy (zdjęcie nr 2) to kastrowany może ???
zapytuję się raz jeszcze ...
czy to ten z 1 maja ?? czy jakiś inny ??
Madziula to jest inny, ten z 1 Maja jest cały rudy i starszy Ewa pewnie później wklei zdjęcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot] i 613 gości