[Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie cze 27, 2010 19:39 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

asika5 pisze:Ponawiam :twisted:
mam dom dla koteczki ok 7 tygodniowej proszę o fotki na maila asika5@o2.pl obiecałam dziewczynie że będzie miała kotka, nie może przyjść na mruczenie więc ja pośredniczę

tak wyglądał pierwszy raz
Obrazek

a tak kolejny
Obrazek

U mnie lekko nie ma :twisted: czas już się usamodzielnić!
Dziś moja mam stwierdziła, że to chłopczyk. Więc ogłaszam konkurs na imię dla kicia
Nagroda będzie trzymanie na mruczeniu :ryk:

Ciapek ? Futrzak ? :D A jaka w ogóle nagroda ?
Albo inaczej-ja zawsze koty nazywam po tzw. ,,sławach" :P Np. św.p. Justin (Timberlake), Paris (Hilton), Cristiano (Ronaldo), Zac (Efron) itp. ;D więc może ...Teletubiś ? xD

A dzisiaj przyjechała pani po kocurka :D Mała wybiegła na drogę tuż przed samochodem :P kociak ogłupiał, więc go złapałam i oddałam (ale się wyrywał)
Jak już go zabrali, to kotki oszalały. Łaziły do sąsaidów, szukały, a teraz, jak z rolek wróciłam, to sie okazało, że jakeigoś ptaka zabiły. Ehhh, no niestety...
A jak tam Heniek ? :D

asica15

Od: Nie cze 06, 2010 13:26

Post » Nie cze 27, 2010 20:01 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

Ula nie mów jak moja mama :twisted:

asika5

Od: Pon gru 15, 2008 21:52

Post » Pon cze 28, 2010 8:18 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

a ja mam w domu sajgon :twisted:
dwóch na jednego, albo jeden na dwóch - wybierzcie sobie którąś opcję i domyślcie się, jak jest "wesoło" :twisted:
aj, zapomniałabym. dla niewiedzących - Lilo pojechała do nowego domku. ciut daleko, ale cóż... taka lajfa
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Pon cze 28, 2010 8:32 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

lusesita pisze:a ja mam w domu sajgon :twisted:
dwóch na jednego, albo jeden na dwóch - wybierzcie sobie którąś opcję i domyślcie się, jak jest "wesoło" :twisted:
aj, zapomniałabym. dla niewiedzących - Lilo pojechała do nowego domku. ciut daleko, ale cóż... taka lajfa

Taka zołza i pierwsza znalazła dom? 8O
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Pon cze 28, 2010 8:38 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

dorotak97 pisze:Taka zołza i pierwsza znalazła dom? 8O

Dorotko, Lilo była największą przylepą z nich wszystkich :mrgreen: a teraz, jak jej nie ma, z Toro i Nero wychodzą diabły wcielone plus Kretek i jego "pomysły" :twisted:
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Pon cze 28, 2010 8:59 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

Zapisuje się na Mruczenie z Inką jeśli do tego czasu nie znajdzie domu (o ile nie jest za mała na takie imprezy...).

Bakteria

Od: Sob mar 07, 2009 16:24

Post » Pon cze 28, 2010 9:42 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

U mnie siedza maluchy - sztuk 5.
Zdaje się, ze fajne, ale syczące.
Z oczu tak dobrze im patrzy.
Na pewno wkrótce bedą chciały radować serduszka dobrych ludzi.

jania

Od: Sob sty 19, 2008 16:28

Post » Pon cze 28, 2010 11:23 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

bakteria - przeżyłaś :) Tęskniliśmy... Inkę zapraszamy, tylko koniecznie skocz z nia na szczepienie. Najlepiej dziś - jutro.
Asika 5 - napisałam maila. Małych Tricolorek mamy 4 - cukiereczki, choć jeszcze ostro trzeba się przyglądać żeby to dostrzec :roll:
CO do Henia - jakby to powiedzieć- Jarek spędził wczoraj pół dnia leżąc z ptakiem :twisted: A tak serio - to wypuścił Henia na drzewko rano, potem zabrał go na drugie śniadanie i na obiad. Wyczytaliśmy że takie maluchy trzeba zostawić tam gdzie są a rodzina się nimi zajmuje nawet jeśli są już poza gniazdem. Zaraz idę poszukać czy gdzieś siedzi...Mam nadzieję, że nic go nie zeżarło. :( Prosiłam pani Danusi żeby Ziezula wypusciła na spacer dopiero wieczorem. O ja bezwględna :roll:
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Pon cze 28, 2010 11:42 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

Ja wreszcie na Mieszka 17 odkryłam na własne oczy 2 kociaków 2-miesiecznych ponoć /tak Pan, u którego na balkonie są mówił/ i jednego ponoć 8-miesiecznego. A mamcia kociaków prawdopodobnie wybrała sie na upolowanie gołąbka i, jak mnie poinformowano/ jest w zaawansowanej ciązy.
Wieczorem Kiciusiowo się zapełni - mam nadzieję - taką zawarliśmy ugodę,ę Pan zamknie mamcię i kociaków mniejszych, a ja przybędę z transporterkami.
Niestety, Piasta 31 bez rezultatu.
Aha! dziś rano przy Dworcu Fabrycznym nakarmiłam kocurka, bardzo sympatycznego - chyba ktoś podrzucił mi. On już od pewnego czasu podjadał jedzonko Milki. Teraz już wiem, kto to czynił.

jania

Od: Sob sty 19, 2008 16:28

Post » Pon cze 28, 2010 16:19 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

A do nas na balkon przyplątał się kot, dorosły, kocur, oczywiście pełno jajeczny. Siedzi pod drzwiami i miauczy a Płomyk z drugiej strony :roll:. Myślałam,że jak zje to pójdzie, a on siedzi i siedzi.. Eh.., że zawsze to na nasz balkon muszą przyjść :roll:. Zupełnie nie wiem co z nim zrobić :(
Swoją drogą to chyba synek tego kocurka, który przychodził do nas na jedzenie i zimą do domku, a który poszedł do krainy wiecznych łowów rok temu. Taki podobny... :kotek:

O której trzeba stawić się na mruczenie? A może w sobotę, żeby pomóc coś przygotować itd?
Obrazek

Magdulka

Od: Wto wrz 08, 2009 12:40

Post » Pon cze 28, 2010 17:21 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

No właśnie, o której ?
A z resztą-ja i tak wyboru nie mam :P Będę pewnie o 10 :D

asica15

Od: Nie cze 06, 2010 13:26

Post » Pon cze 28, 2010 18:12 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

Dostaliśmy parę dni temu kotka na przechowanie - to jest maleństwo płci męskiej o roboczym imieniu Artemis. :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Kotek załatwia się do kuwety, śpi z nami w łóżku, zaczepia do zabawy, morduje piórka na sznureczkach, bezczelnie zaczepia nasze koty, miauczy jak jest głodny i mruuuuczy! :D W dodatku to mała przylepa, potrafi łazić za nami krok w krok i zawsze śpi tam, gdzie akurat siedzimy. :) Nie jest przesadnie niszczycielski, ale dopiero się zadamawia, więc trzeba mu dać na to czas. :twisted:

Artemis ma świerzb w uszkach - jest w trakcie leczenia.

Prosiłabym o wrzucenie na kotkowo - zdjęcia można dowolnie przerabiać. :)
Obrazek

Nakasha

Od: Sob lut 19, 2005 19:05

Post » Pon cze 28, 2010 21:08 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

kotkowo.pl pisze:Przedstawiam Wam Henia. Henio to wypadek przy pracy - w przenośni i dosłownie. Więcej szczegółów napisze pewnie Agata.
Póki co Henio dochodzi do siebie w klatce na biurku. Może jest ktoś chętny na całodobową opiekę?

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek

Witam wszystkich :)
Od dawna zaglądam na miau, ale jeszcze takiego kota nie widziałam 8O Czyżby kotkowo.pl się zmieniało na piórkowo.pl ?
A serio, to jak się ma nowy inny kociak?

chaberek

Od: Pon cze 28, 2010 20:51

Post » Pon cze 28, 2010 21:24 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

Witam chaberka, cieszę się, że nam przybywa nowych forumowiczów :lol:
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Pon cze 28, 2010 21:28 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

oooooo!!! nie myślałam, że tak szybko zostanę wyłapana z tłumu ;) Dopiero stawiam pierwsze kroki jako pisacz na forum. Pozdrawiam wszystkich kociarzy :)

chaberek

Od: Pon cze 28, 2010 20:51

[poprzednia][następna]