Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
fiona.22 pisze:Która z kocic już ciachnięta ?
RokiEda pisze:Witam,jestem z Radlina i często chodzę na spacer z psem obok działek (tych przy blokach) jest tam piękna kotka dymna (srebrna) z dwoma kociakami w wieku ok.6 tyg.Wydaje mi się że jest bezdomna a ktoś ją dokarmia bo za płotem działki stoi talerz.Kotka jest śliczna jak mieszanka rasowca a kocięta są biało szare,wyglądają na zdrowe (jeszcze).Jednego udało mi się sfotografować ale nie wiem jak dodać zdjęcie
bluerat pisze:Koty w Katowicach będą umawiane na sterylizacje/kastracje jeżeli stan ich zdrowia na to pozwoli. Poprosiłam o pomoc Fundację For Animals, żeby załatwić tańsze zabiegi w okolicach Katowic. W czwartek dostanę odpowiedź co udało się załatwić.
Betta pisze:może warto zrobić testy na FelV i Fip kotkom u misieek i kici u bluerat ??
Betta pisze:bluerat,
przepraszam niedopatrzyłam zwrotu dla misieek.... wydatkó jest duzo .... pieniadz pochodza z różnych xródeł - bazarków robionych na różne koty wiec troche chaosu jest w rozliczeniach...inaczej nie potrafie tego zrobic.... postanowiłąm wpisywac twoje rozliczenia to by wszystko było razem to raz, a dwa dlategoze oddawłam ci kase z bazarku wiec nie moge czesci pisac a czesci nie.... ja przynajmniej to mam poukładane
RokiEda pisze:Dobrze że choć ktoś je karmi ale i tak nie jest to dobre miejsce bo kręci się tam dużo dzieciaków i pewnie rozniosą kociaki po osiedlu.Kotkę też warto było by wysterylizować bo już ma jakiś duży brzuch ale nie znam się czy może już być w ciąży? Jest naprawdę piękna szkoda ją sama bym ją wzięła ale tylko i wyłącznie na DT i musiała by być zdrowa bo ja mam kota i boję się że zaraził by się jakąś chorobą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, Meteorolog1 i 33 gości