Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
krynia08 pisze:a u nas wielka burza od rana była,pioruny walily w jezioro i dopiero teraz włączyli światlo
Thorkatt pisze:Wczoraj w upale na amen padł mi samochód staruszek i to daleko od domu.
i tak sobie myślę: kot sie przybłąka, pies. a czemu nie autko. U mnie miałoby dobrze - nie palę, nie przeklinam, nie trzaskam drzwiami....
Mruczeńka1981 pisze:Thorkatt pisze:Wczoraj w upale na amen padł mi samochód staruszek i to daleko od domu.
i tak sobie myślę: kot sie przybłąka, pies. a czemu nie autko. U mnie miałoby dobrze - nie palę, nie przeklinam, nie trzaskam drzwiami....
![]()
krynia08 pisze:Mruczeńka1981 pisze:Thorkatt pisze:Wczoraj w upale na amen padł mi samochód staruszek i to daleko od domu.
![]()
a ja wszystko 3xtak![]()
![]()
![]()
i autko też stare
krynia08 pisze:Mruczeńka1981 pisze:Thorkatt pisze:Wczoraj w upale na amen padł mi samochód staruszek i to daleko od domu.
![]()
a ja wszystko 3xtak![]()
![]()
![]()
i autko też stare
krynia08 pisze:widze ze ci sie akumulator też kłania![]()
![]()
![]()
Thorkatt pisze:krynia08 pisze:widze ze ci sie akumulator też kłania![]()
![]()
![]()
Akumulator mlody - alternator go wyżera + inne starcze dolegliwościco bylo slychać, widać i czuc jak wracałam
A za puszeczki to niemało - 4 takie porcje i by dyszka była.
Teraz jest w makulaturze najlepszy czas - 25 - 30 gr za kg.
ostatnio za 86 kg szkolnej makulaturki 25 zlociszy wpadlo.
Koty pani Hanki lubią tę makulaturkę - część zasiurają, za część zjedzą.
Kto może niech zbiera i uplynnia na koty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 47 gości