Kocia Skarbonka-stajemy się ogólnopolscy :)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 09, 2010 7:28 Re: Kocia Skarbonka-najwyższy czas, abyś się przyłączył :)

a u nas wielka burza od rana była,pioruny walily w jezioro i dopiero teraz włączyli światlo 8O
krynia08

Post » Śro cze 09, 2010 7:50 Re: Kocia Skarbonka-najwyższy czas, abyś się przyłączył :)

krynia08 pisze:a u nas wielka burza od rana była,pioruny walily w jezioro i dopiero teraz włączyli światlo 8O

u nas znowu upał

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Śro cze 09, 2010 8:00 Re: Kocia Skarbonka-najwyższy czas, abyś się przyłączył :)

a ja zaraz bede mieć powtórke burzy brrr ciemno jak w nocy wiec zaraz mi pewnie wylączą swiatelko
krynia08

Post » Śro cze 09, 2010 8:17 Re: Kocia Skarbonka-najwyższy czas, abyś się przyłączył :)

Melduję iz pomoc dla Beatki wplynęła od KS. :1luvu: :ok:

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Śro cze 09, 2010 9:16 Re: Kocia Skarbonka-najwyższy czas, abyś się przyłączył :)

Wczoraj w upale na amen padł mi samochód staruszek i to daleko od domu.
i tak sobie myślę: kot sie przybłąka, pies. a czemu nie autko. U mnie miałoby dobrze - nie palę, nie przeklinam, nie trzaskam drzwiami....
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Śro cze 09, 2010 11:29 Re: Kocia Skarbonka-najwyższy czas, abyś się przyłączył :)

Thorkatt pisze:Wczoraj w upale na amen padł mi samochód staruszek i to daleko od domu.
i tak sobie myślę: kot sie przybłąka, pies. a czemu nie autko. U mnie miałoby dobrze - nie palę, nie przeklinam, nie trzaskam drzwiami....

:ryk: :ryk:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Śro cze 09, 2010 12:31 Re: Kocia Skarbonka-najwyższy czas, abyś się przyłączył :)

Mruczeńka1981 pisze:
Thorkatt pisze:Wczoraj w upale na amen padł mi samochód staruszek i to daleko od domu.

a ja wszystko 3xtak :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: i autko też stare :mrgreen:
krynia08

Post » Śro cze 09, 2010 12:36 Re: Kocia Skarbonka-najwyższy czas, abyś się przyłączył :)

krynia08 pisze:
Mruczeńka1981 pisze:

Thorkatt mogę ci dać jeden :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk: Obrazek
krynia08

Post » Śro cze 09, 2010 12:42 Re: Kocia Skarbonka-najwyższy czas, abyś się przyłączył :)

krynia08 pisze:
Mruczeńka1981 pisze:

:ryk:

No cud cud - autko dało sie sprowadzic pod dom. O tej porze po Szpitalem Wojsk. miejsc brak, ale jedyne było tuż koło mojego i udalo sie go odpalic za pomocą kabli.
Bo najbardziej to mi żal było dostanych puszek na złom w bagażniku - już zdałam - 2,50 na koty

Krynia - rowerek mam, tylko bym musiała jeszcze z przyczepką, bo makulatury na rowerku nie przewiozę
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Śro cze 09, 2010 12:46 Re: Kocia Skarbonka-najwyższy czas, abyś się przyłączył :)

widze ze ci sie akumulator też kłania :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Śro cze 09, 2010 12:50 Re: Kocia Skarbonka-najwyższy czas, abyś się przyłączył :)

oj malusio za te puszeczki :( Obrazek
krynia08

Post » Śro cze 09, 2010 13:47 Re: Kocia Skarbonka-najwyższy czas, abyś się przyłączył :)

krynia08 pisze:widze ze ci sie akumulator też kłania :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

Akumulator mlody - alternator go wyżera + inne starcze dolegliwości :evil: co bylo slychać, widać i czuc jak wracałam

A za puszeczki to niemało - 4 takie porcje i by dyszka była.
Teraz jest w makulaturze najlepszy czas - 25 - 30 gr za kg.
ostatnio za 86 kg szkolnej makulaturki 25 zlociszy wpadlo.
Koty pani Hanki lubią tę makulaturkę - część zasiurają, za część zjedzą.
Kto może niech zbiera i uplynnia na koty.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Śro cze 09, 2010 13:58 Re: Kocia Skarbonka-najwyższy czas, abyś się przyłączył :)

Thorkatt pisze:
krynia08 pisze:widze ze ci sie akumulator też kłania :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

Akumulator mlody - alternator go wyżera + inne starcze dolegliwości :evil: co bylo slychać, widać i czuc jak wracałam

A za puszeczki to niemało - 4 takie porcje i by dyszka była.
Teraz jest w makulaturze najlepszy czas - 25 - 30 gr za kg.
ostatnio za 86 kg szkolnej makulaturki 25 zlociszy wpadlo.
Koty pani Hanki lubią tę makulaturkę - część zasiurają, za część zjedzą.
Kto może niech zbiera i uplynnia na koty.

WROCŁAW :!: KTO MA DUZO MAKULATURY :!: :!: ZALEGAJĄCE KSIĄZKI BO CIĘŻKIE :wink: DUZO JEDZENIA BEDZIE DLA KOTÓW :!:
krynia08

Post » Śro cze 09, 2010 15:10 Re: Kocia Skarbonka-najwyższy czas, abyś się przyłączył :)

jakbym wiedziala to bym juz od dawna zbierala :(
Obrazek

yosia

Od: Wto lis 25, 2008 21:44

Post » Śro cze 09, 2010 15:16 Re: Kocia Skarbonka-najwyższy czas, abyś się przyłączył :)

Włączcie Polsat, jest Interwencja o debilu, który handlował kocimi skórami 8O

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

[poprzednia][następna]