POWODZ U BIAFRY!5zl nakarmi jednego konia pomozmy po powodzi

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 05, 2010 10:54 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

Jak Iza w koncu przeczyta wszystko co piszecie, to pewnie straci mowe na kilka dni:-)
Ona ciagle mowi, ze Wam dziekowac, za pamiec, za dobre slowo, za wsparcie, pomoc...

Dziekuje za bazarki, za deklaracje na prowizje. Musze zaraz wyjsc i wroce pewnie wieczorem. Wszystko wtedy uporzadkuje.
3x ma ogroniczony dostep do netu, na pewno postara sie zajrzec wieczorem.
Cala prowizje zdecydowala sie pokryc Szolka z Dogo :-)
Jak wroce to zapukam do kazdego o spytam co z ich deklaracjami. Swoja deklaracje zostawiam, bo wiem ze po weekendzie 3 x wystawia nastepne allegra, wiec na pewno sie przyda.

Rozmawialam z Iza, doslownie kilka minut, bo boimy sie, ze zostanie bez telefonu. Nie ma gdzie podladowac. Dopiero w poniedzialek maja zaczac naprawiac swiatlo.
Noc przezyly. Nie pada.Nie ma wody i pradu.

Dzis prawdopodobnie do Izy pojedzie Pani, ktora chce zasponsorowac zakup i przywiezc Jej agregat pradotworczy. Moniko serdecznie dziekujemy

Jesli sie uda, to bedzie to wspaniala wiadomosc. Po pierwsze beda mialy z coreczka mozliwosc wlaczenia chociaz lampki, naladuje komorke i wlaczy pompe w piwnicy.
Trzymamy kciuki zeby sie udalo. Do Izy i tak nie da sie podjechac, wiec beda ciagnely agregat i paliwo do niego przez lake...
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Sob cze 05, 2010 11:38 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ruach

Od: Pt sty 05, 2007 8:40

Post » Sob cze 05, 2010 11:44 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

Anna_33 pisze:Jak Iza w koncu przeczyta wszystko co piszecie, to pewnie straci mowe na kilka dni:-)
Ona ciagle mowi, ze Wam dziekowac, za pamiec, za dobre slowo, za wsparcie, pomoc...

..

Aniu, ja tam nie wiem kto komu powinien dziękować........

przede wszystkim Tobie, za logistykę..........
a w drugim rzędzie nie Iza, tylko Izie.........my jej........za to, że jest, że jest tak dzielna, że walczy, że dzięki niej kilka osób otrzymalo możliwość bycia dla innych, dzielenia się.........

Dzięki Iza..........

............... w nieustającej modlitwie pozostaję................
Obrazek

Ruach

Post » Sob cze 05, 2010 12:23 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

magdalena99 pisze:
Anna_33 pisze:[QUOTE=Anna_33;14816306]Jest jeszcze jedna wazna sprawa. 3 x, ktora tak dzielnie tutaj wszystko organizuje i trzyma twarda reka wystawila allegro, a wlasciwie kilka.
Odzew byl calkiem, calkiem i na pewno pomoze to w ratowaniu Fundacji Biafry.
Jednak kazda wygrana aukcja obciazona jest prowizja, ktora trzeba szybko uiscic.

Prowizja ( plus koszt wystawienia cegielek) wyniosla w tym przypadku 155, 50 zl.

3 x nie chce brac pieniedzy na to z tych, ktore przyszyly z aukcji, ale sama tez nie da rady tak duzej kwoty zaplacic.

Pieknie prosimy o pomoc, moze uda sie zebrac po 5, 10 zl i zaplacimy razem prowizje.??

Skladam pierwsza deklaracje: 10 zl.

Zbiorka:

Tula...................................10 zl
Anna33...............................10 zl

magdalena99 -Dorzucę też 10 zł tylko proszę o inf. na jakie konto wpłacić[/quote]

ja też dorzucę 30
tylko poproszę konto
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Sob cze 05, 2010 21:01 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Sob cze 05, 2010 21:20 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

Thorkatt pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=112159 !!!

Thorkatt dzięki za zacytowanie ...........

No bo ja się na wątku wsparcia z KV zapytałam, czy można zrobić odstępstwo od regulaminu - w związku z sytuacją Biafry .........

Przepraszam, że tego z nikim nie konsultowałam ...

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Sob cze 05, 2010 21:32 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

Wspanialy pomysl drogie Panie :-)

Przepraszam za caly dzien milczenia, za sekunde odpowiem na wszystkie pw, powyslam konto.

Ruach, w logistyce, to nasza 3x nie ma sobie rownych :-)

Wracajac do konkretow. Dwie sprawy mamy;-)

Iza ma juz generator!! Wczoraj zglosila sie osoba, ktora postanowila go kupic i zawiezc do Izy.
Raport od tej dobrej duszy dostane pewnie pozno w nocy na gg i oczywiscie wkleje tutaj. Jeszcze nie dojechala do domu.
Przedsiewziecie okazalo byc sie zgola ekstremalne ))
Generator ( bagatela) wazyl 43 kg. Do tego karnister z 20 l paliwa i kilka 5 l butelek wody....sami juz wiecie jak sie do Izy nosi rzeczy do domu.
Przez bagnista lake na grzbiecie...
Nie wiem jak One to zrobily, ale generator jest podlaczony i dziala.
Pragne tutaj serdecznie podziekowac Monice, ktora go kupila i przywiozla ( az z Katowic) jak rowniez Jej koledze, ktory ofiarnie pomagal :1luvu:

W sprawie prowizji za allegro.

Zglosilo sie kilka osob chetnych do oplacenia prowizji. Serdecznie wszystkim dziekuje :-)
Ale zglosila sie tez jedna osoba, SzOlka z Dogo, ktora zdecydowala sie zaplacic calosc. :-)
I teraz mam pytanie, czy zostawiamy nasze deklaracje i wplacamy je na prowizje, czy nie.?
3 x w poniedzialek zaklada nastepne Allegra, tak wiec prowizje do zaplacenia beda.
Prosze o decyzje wszystkich, ktorzy deklarowali wplaty.
Zaraz dokleje liste :-)

tula.....................................10 zl....................+zostaje
Pajda67................................20 zl....................zostaje
ruru.....................................30 zl....................zostaje
magdalena99.........................10 zl....................zostaje
Anna33.................................10 zl...................zostaje
Ostatnio edytowano Wto cze 08, 2010 21:30 przez Anna_33, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Nie cze 06, 2010 0:44 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

Pozostawiam moją deklarację na kolejną prowizję :)
Obrazek Obrazek ObrazekTymoteusz [*]17.08.2019 r.

magdalena99

Od: Sob mar 27, 2010 15:20

Post » Nie cze 06, 2010 15:55 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

tak, tak zbieramy na następne prowizje
:ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Nie cze 06, 2010 21:06 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

Boże, zapowiadają cały tydzień burz na południu.. :((((
Obrazek

Flortee

Od: Nie lis 22, 2009 18:21

Post » Nie cze 06, 2010 22:37 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

a jak na allegro wystawia aukcję jakaś fundacja to czy wtedy też trzeba płacić prowizję?
jak się gdzieś pomylę, coś zapomnę- krzyczeć! :) nr do mnie 668250065

aka_nina

Od: Czw paź 01, 2009 10:53

Post » Pon cze 07, 2010 9:12 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

Postanowiłam niec wstrzymać się z wysyłką koców i maści końskiej, bo rozpuściłam wici wśród znajomych, może paczka będzie większa.
Może coś z wątku "oddam za darmo" na K-Ł by się przydało Izie?
Obrazek
Obrazek

kirke18

Od: Pt mar 31, 2006 10:17

Post » Pon cze 07, 2010 11:35 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

Przelew zrobiony tytułem powódź u Biafry.
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Pon cze 07, 2010 19:12 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

kirke18 pisze:Postanowiłam niec wstrzymać się z wysyłką koców i maści końskiej, bo rozpuściłam wici wśród znajomych, może paczka będzie większa.
Może coś z wątku "oddam za darmo" na K-Ł by się przydało Izie?

świetny pomysł, np leki hurtem, co wiszą tam od tygodni, na pewno wiele sie przyda......
Obrazek

Ruach

Post » Pon cze 07, 2010 22:15 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

wpis nie na temat ale pokrewny
nasza fundacja prowadzi zbiórkę karmy, koców, legowisk, obroży, smyczy i karmy dla zwierząt poszkodowanych w powodzi
w ubiegły piątek zawieźliśmy do Bierunia 121kg suchej karmy i ok 190 puszek( brakuje suchej karmy dla kotów)
BARDZO PROSIMY O POMOC
chcielibyśmy przekazać też dary do Chełma Śląskiego
można również przekazywać pieniądze na nasze konto z dopiskiem POWÓDŹ

w zeszły piątek przekazaliśmy do Bierunia 121 kg karmy suchej i ok 190 puszek, ale to kropla w morzu
Fundacja SOS Dla Zwierząt http://www.fundacjasosdlazwierzat.org/

kuba123

Od: Nie maja 17, 2009 1:11

[poprzednia][następna]