Gda.Aisha w DS :) Hallera wyciachane, NewPort w toku...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 13, 2010 8:48 Re: Gda. KOCIAKI - Kociak uwięziony w piwnicy!!! Pomocy!!!

Poszedł przelew za książki z bazarku, jutro powinien być- będzie jeszcze trochę więcej, bo jeszcze cała kasa nie spłynęła, ale to póżniej.

Mrata

Od: Pt cze 06, 2008 17:50

Post » Nie cze 13, 2010 10:01 Re: Gda. KOCIAKI - Kociak uwięziony w piwnicy!!! Pomocy!!!

Dziekuje :1luvu:

Mam klucz od piwnicy, sasiad puki co ok...probowali go lapac od rana, zaszyl sie, piwnica jak to piwnica, zawalona og gory do dolu ciezkimi meblami, na kolanach zagladalam z latarka pod szafki i kartony...
wyszlismy z piwnicy przyszla kotka weszla nawolywala go, wyszli na okienko dawalismy jesc, probowalismy lapac malucha ale wyslizgnal sie
zaraz wracam tam i dalej bedziemy walczyc...kociak w miare zdrowy sliczny pingwinek, ma ponad 2 miechy...po zlapaniu chyba pojdzie do budki kociej, mamy nadzieje ze kotka nie wyniesie go znowu od ulicy i nie bedzie probowala wciskac go do innej piwnicy, ona we wtorek w pierwszej kolejnosci na sterylke idzie..ona zawsze kociaki po piwnicach upycha :evil:

Jak malego zlapiemy poprosimy sasiada by szczelnie zabil piwnice, zeby znow sie tam nie wprowadzila, gdyby ktos chcial dac kociakowi tymczas :crying: drugi siedzi u Pani Zdeni w domu.. w kartonie
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Nie cze 13, 2010 10:49 Re: Gda. KOCIAKI - Kociak uwięziony w piwnicy!!! Pomocy!!!

Jestem... jakby co awaryjnie, jeżeli ktoś się inny znajdzie...;) bo jeszcze trochę i będę się przeprowadzać...

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Nie cze 13, 2010 13:00 Re: Gda. KOCIAKI - Kociak uwięziony w piwnicy!!! Pomocy!!!

Kociak zlapany, okienko zabite, zanioslysmy go do budki i puki co siedzi w niej, kotka gdzies poszla ale mam nadzieje ze sie nim zajmie w tej budce, drugi maluch w domu w transporterze, chyba pozycze od Ciebie Asia klatke?! coby go w niej umiescic z kuweta...zobaczymy co z drugim bedzie....czy bedzie siedzial w tej budce..mam nadzieje...
Obrazek

Marea

Post » Nie cze 13, 2010 13:26 Re: Gda. Masa kociakow, sterylki. Prosimy o wsparcie finans. !!!

:ok: :ok: :ok: :1luvu:

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Nie cze 13, 2010 14:20 Re: Gda. Masa kociakow, sterylki. Prosimy o wsparcie finans. !!!

Uff...przeczytałam o tym przed pracą i w pracy myślałam...znajdą, nie znajdą...uff... :ok:
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Nie cze 13, 2010 14:50 Re: Gda. Masa kociakow, sterylki. Prosimy o wsparcie finans. !!!

Kotka wyprowadzila malego z budy w trawy gdzies, Pani Zdenka panika, zadzwonilam po Agatke coby dopomogla
Poszla zalapaly malucha i juz 2 siedza w transporterze u Zdenki :roll: zalatwie dzis klatke od Seji to urzadzimy im apartamencik, adopcje slabo ida...ale wkoncu znajdziemy im domki...trzeba myslec pozytywnie :ok:
Obrazek

Marea

Post » Nie cze 13, 2010 14:56 Re: Gda. Masa kociakow, sterylki. Prosimy o wsparcie finans. !!!

Maluch nr 1 zlapany wczoraj

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Marea

Post » Nie cze 13, 2010 15:01 Re: Gda. Masa kociakow, sterylki. Prosimy o wsparcie finans. !!!

Marea pisze:Maluch nr 1 zlapany wczoraj

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Śliczny :D

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Nie cze 13, 2010 20:25 Re: Gda. Masa kociakow, sterylki. Prosimy o wsparcie finans. !!!

Ten ze zdjecia ma chorawe oczka, dostaje antybiotyk i kropelki, choc lekko nie jest mu/jej je wkraplac :roll:

Oba kociaki w klatce Sejowej, standardowo zakotwiczyly w kuwetce :roll:
Obrazek

Marea

Post » Nie cze 13, 2010 20:31 Re: Gda. Masa kociakow, sterylki. Prosimy o wsparcie finans. !!!

Luna u mnie znowu w łazience. Jak złagodniała troszkę to po co ma dziewczyna w klatce siedzieć :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Nie cze 13, 2010 21:28 Re: Gda. Masa kociakow, sterylki. Prosimy o wsparcie finans. !!!

Ma te humorki dziewczyna :roll: a jej kociaki dajesz do niej do towarzystwa czy separacja totalna?
Obrazek

Marea

Post » Pon cze 14, 2010 8:36 Re: Gda. Masa kociakow, sterylki. Prosimy o wsparcie finans. !!!

Dzis zabiore kociaki piwniczaki do weta na przeglad, musze jakas gruba rekawice skombinowac :roll: bo gryza diabelki jeszcze :lol:
Obrazek

Marea

Post » Pon cze 14, 2010 8:45 Re: Gda. Masa kociakow, sterylki. Prosimy o wsparcie finans. !!!

Marea pisze:Ma te humorki dziewczyna :roll: a jej kociaki dajesz do niej do towarzystwa czy separacja totalna?

Daję, daję:) Tylko jak ma humory to zabieram, bo wtedy się rzuca na wszystko co się rusza :roll:
Cwaniara z niej, jak tylko się załatwi to zaczyna miaukać, a jak od razu ktoś nie wejdzie to skacze na klamkę, jak posprzątam to spokój :ryk:
Dziś idziemy na zastrzyki z nią, bo ma to rozwolnienie raz większe, raz mniejsze a ta pasta nie pomaga. Wczoraj dwa razy nam zwiała z łazienki :ryk: Pucha jej nastrzelała po pyszczku a ta tylko stoi i się patrzy :roll: Ostatecznie usiadła przed pralką i patrzyła na bęben ponad pół godziny, aż przestał się kręcić, a potem wstała i poszła sama do łazienki;)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Pon cze 14, 2010 9:03 Re: Gda. Masa kociakow, sterylki. Prosimy o wsparcie finans. !!!

:mrgreen:
Obrazek

Marea

[poprzednia][następna]