Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
cynamon i wanilia pisze:ale słodkie są te wasze i Ania współczuję Ci ze sobie nie możesz na nie patrzeć![]()
my siadamy w naszych pokoju i oglądamy serial pt. jak kocięta szaleć potrafią. słodkieśmieję się, że są jakby ktoś je nakręcił, szaleją coraz więcej i coraz bardziej, potemjuz spokojniej a potem na siedząco zasypiają...
kasia86 pisze:Ja czasami kładę się koło nich na podłodze i się patrzę na nie a one na mnie. To jest coś pięknego...te przepiękne, wpatrzone w ciebie oczka ..![]()
villemo5 pisze:Dziewczyny chciałam prosić o zajrzenie do mojego nowego wątku (link w podpisie). Ocenicie wiek smarkaczy?
kasia(1) pisze:Ktoś tu chyba pytał o ich wagę?
Otóż Lilka waży 780 gram, Lenka 740 a Lesio 660,czy jakoś tak.
Pani doktor powiedziała, że są wypasione i najedzone i widać, że nie głodują![]()
Zostały dziś odrobaczone, taką niedobrą pastą, taką co ciocia Ania dała im do pyszczka, och jakie nieśmaćne !!!
Kotki w aucie prawie cały czas miauczały, a jak wróciły, to nie bardzo chciały mnie widzieć, nawet Myszka poszła za kanapę się polożyć, bo gorąco.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, Meryniu, Silverblue i 73 gości