Agness78 pisze:Zapraszam na bazarek: viewtopic.php?f=20&t=118217

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jessi74 pisze:dziękuję wszystkim którzy się nie przestraszyli choroby Stasi, za wsparcie dla kotka i za wsparcie dla mniedodało mi to siły i spokoju
![]()
nie jest to proste gdy u Twój tymczas z dnia na dzień poprzez swoją chorobę musi zostać na zawsze i decyzja zapada sama
nie byłam na to gotowaale tak jak dzisiaj usłyszałam od nataszy - biorąc kota na tymczas - trzeba liczyć się ze wszystkim
![]()
nie mam wyjścia - muszę się dostosować
dla tej ślicznej malutkiej kici - ona potrzebuje domu, ciepła, opieki - nie wie czy to dom tymczasowy , czy stały ....wie że ma DOM
Gibutkowa pisze:Zapraszam na bazarek viewtopic.php?f=20&t=118390&p=6510194#p6510194
Agness78 pisze:jessi74 pisze:dziękuję wszystkim którzy się nie przestraszyli choroby Stasi, za wsparcie dla kotka i za wsparcie dla mniedodało mi to siły i spokoju
![]()
nie jest to proste gdy u Twój tymczas z dnia na dzień poprzez swoją chorobę musi zostać na zawsze i decyzja zapada sama
nie byłam na to gotowaale tak jak dzisiaj usłyszałam od nataszy - biorąc kota na tymczas - trzeba liczyć się ze wszystkim
![]()
nie mam wyjścia - muszę się dostosować
dla tej ślicznej malutkiej kici - ona potrzebuje domu, ciepła, opieki - nie wie czy to dom tymczasowy , czy stały ....wie że ma DOM
GosiuStrasznie mi przykro z powodu Stasi
ale dzięki Tobie ma wreszcie szczęśliwe życie
i oby mogła cieszyć się nim jak najdłużejA Ciebie los napewno kiedyś wynagrodzi za dobre serduszko
![]()
![]()
dagmara-olga pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?uid=21586&f=20&t=118591&start=0
zapraszam!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości