Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Cyklonamine dostała wcześniej w klinice całodobowej i ponownie dzisiaj. Zobaczymy jak będzie jutro.
mirka_t pisze:Nadal nie wiem co będzie z Lordą. Dzisiaj u weta zrobiła buraczkową kupę. Znowu dostała przeciwkrotoczny. Niestety coraz bardziej wygląda to na nowotwór.
mirka_t pisze:30 marca Jek napisała „Wysłąłam PW w sprawie DS dla szynszylek.”.
Od tego dnia prowadziłyśmy rozmowy na PW. Jek wyraziła chęć adopcji Pusi i Lordy. Okazało się też, że jej matka chciałaby adoptować Śliwkę. Oczywiście podejrzewałam, że w tych adopcjach mogą maczać palce dalia i MariaD. Jek nie zdradziła się ze współpracą z nimi. Nawet magaaaa, która przeprowadziła wizytę przedadopcyjną nie wyczuła fałszu. Mimo to wahałam się i nadal nie mam pewności, że kotki będą mieszkały u Jek i jej matki. Lorda się rozchorowała, więc do adopcji została Pusia i Śliwka. Jek poprosiła i zrobienie kotkom testów na FeLV i FIV a także o zaszczepienie ich obiecując pokryć koszty. Poprosiłam o kilka dni do namysłu zanim dam wiążącą odpowiedź. Dzisiaj Pusia i Śliwka miały zrobione testy, które wyszły negatywne i zostały zaszczepione. Dzisiaj też oznajmiłam Jek, że będzie mogła zabrać obie kotki. Ze strony Jek pozostaje tylko wywiązać się finansowych zobowiązań i przyjechać po kotki.
Pusia i Śliwka będą miały domy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 682 gości