Avian pisze:Czarny persik Tayson z bydgoskiego schronu przeprowadził się dziś do domku stałego
fantastycznie

Markopolo futrem się nie przejmuj, najpierw niech kot wyzdrowieje
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Avian pisze:Czarny persik Tayson z bydgoskiego schronu przeprowadził się dziś do domku stałego
IKA 6 pisze:I jeszcze jedna informacja. Prosiłam ladysuzi z Wrocławia o wyciagniecie starszej persicy ze schronu. Wczoraj persica jest już na DT u ladysuzi. We Wrocławiu juz nie ma persów w schronie![]()
![]()
![]()
aamms pisze:IKA 6 pisze:I jeszcze jedna informacja. Prosiłam ladysuzi z Wrocławia o wyciagniecie starszej persicy ze schronu. Wczoraj persica jest już na DT u ladysuzi. We Wrocławiu juz nie ma persów w schronie![]()
![]()
![]()
Uff..
Dzięki IKA i ladysuzi..
IKA 6 pisze:Wczoraj byłam na wystawie kotów rasowych ( wystawiałam swój DT razem z Szara Przystanią). Nawiązałam kontakt z hodowcami kotów. Wyobraźcie sobie, że nie trzeba wycinac kołtunów. Jessi na pewno pamięta Czupurka, którego wiozła do mnie. Najgorsze kołtuny wyciete a nie trzeba było. Dzisiaj przyjechał do mnie jeden z hodowców persów razem z moją córka i przeobrazili Czupurka. Najpierw pasta potem szampon i jakaś odżywka na sroszenie futra. Potem wyczesywanie i teraz Czupurek na jeszcze parę kołtunów na grzbiecie ale to juz wiem jak rozczesać i nie trzeba kocura golić. Warto było pójść i warto było zawrzeć takie znajomości. A oto Czupurek dzisiaj ( chyba trzeba mu zmienić imię:
Jasmina pisze:IKA 6 pisze:OWILEJĘ!!!!!!!!!!!
Może to chodzi o owulację połączoną z laniem![]()
A może Ulvhedinn obawia się że coś, lub ktoś POWIJE![]()
Faktycznie, ciekawe![]()
![]()
ulvhedinn pisze:Jasmina pisze:IKA 6 pisze:OWILEJĘ!!!!!!!!!!!
Może to chodzi o owulację połączoną z laniem![]()
A może Ulvhedinn obawia się że coś, lub ktoś POWIJE![]()
Faktycznie, ciekawe![]()
![]()
Naprawdę nie znacie słowa OWILEĆ?![]()
To znaczy kompletnie zwariować, zbzikować- od WIŁY (wiła), co początkowo oznaczało boginkę, dziwożonę, nieraz sprowadzającą szaleństwo, a potem komedianta, sowizdrzała
P.S. Mam nadzieję, że koty nie patrzą w lustro świadomie![]()
P.S. IKA, Dusia też.... wszystkie latają po domu, wyją, wiją się i wpadają pod nogi z wypiętym zadkiem....
ulvhedinn pisze:za to nie rozumiem Wytrzeszczy.... ONA próbuje kryć resztę
Jasmina pisze:Co tu nie rozumieć - kobita wie, że babeczki muszą sobie jakoś radzić bez PRAWDZIWEGO MĘŻCZYZNY![]()
Pani Iko - JEST PANI WIELKA :![]()
![]()
![]()
A kto pierwszy obstawiał, że tzw.Czupurek ( może teraz Belmondo) to będzie SERCOŁAMACZ, jak tylko odzyska dawną urodę
![]()
![]()
![]()
Pytanie dnia - ile P. Ika zmieści kotów W GŁOWIE![]()
![]()
![]()
Nagroda - puchar Prezesa ( tylko czy Sz.P. aamms ma jakiś puchar na zbyciu)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 48 gości