Adopcje Puchatkowa VI..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 11, 2010 2:45 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

Avian pisze:Czarny persik Tayson z bydgoskiego schronu przeprowadził się dziś do domku stałego 8)

fantastycznie :ok:

Markopolo futrem się nie przejmuj, najpierw niech kot wyzdrowieje
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Nie kwi 11, 2010 12:53 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

Wczoraj byłam na wystawie kotów rasowych ( wystawiałam swój DT razem z Szara Przystanią). Nawiązałam kontakt z hodowcami kotów. Wyobraźcie sobie, że nie trzeba wycinac kołtunów. Jessi na pewno pamięta Czupurka, którego wiozła do mnie. Najgorsze kołtuny wyciete a nie trzeba było. Dzisiaj przyjechał do mnie jeden z hodowców persów razem z moją córka i przeobrazili Czupurka. Najpierw pasta potem szampon i jakaś odżywka na sroszenie futra. Potem wyczesywanie i teraz Czupurek na jeszcze parę kołtunów na grzbiecie ale to juz wiem jak rozczesać i nie trzeba kocura golić. Warto było pójść i warto było zawrzeć takie znajomości. A oto Czupurek dzisiaj ( chyba trzeba mu zmienić imię:
ObrazekObrazek
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Nie kwi 11, 2010 12:55 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

I jeszcze jedna informacja. Prosiłam ladysuzi z Wrocławia o wyciagniecie starszej persicy ze schronu. Wczoraj persica jest już na DT u ladysuzi. We Wrocławiu juz nie ma persów w schronie :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

IKA 6

Post » Nie kwi 11, 2010 12:59 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

IKA 6 pisze:I jeszcze jedna informacja. Prosiłam ladysuzi z Wrocławia o wyciagniecie starszej persicy ze schronu. Wczoraj persica jest już na DT u ladysuzi. We Wrocławiu juz nie ma persów w schronie :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Uff..
Dzięki IKA i ladysuzi.. :1luvu:
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Nie kwi 11, 2010 13:19 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

aamms pisze:
IKA 6 pisze:I jeszcze jedna informacja. Prosiłam ladysuzi z Wrocławia o wyciagniecie starszej persicy ze schronu. Wczoraj persica jest już na DT u ladysuzi. We Wrocławiu juz nie ma persów w schronie :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Uff..
Dzięki IKA i ladysuzi.. :1luvu:

s u p p e r !!!!
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Nie kwi 11, 2010 13:24 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

Nie musicie mi dziękować. Mnie też ta persica siedziała w głowie. Na szczeście się udało :ryk: :ryk: :ryk:

IKA 6

Post » Nie kwi 11, 2010 13:35 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

IKA 6 pisze:Wczoraj byłam na wystawie kotów rasowych ( wystawiałam swój DT razem z Szara Przystanią). Nawiązałam kontakt z hodowcami kotów. Wyobraźcie sobie, że nie trzeba wycinac kołtunów. Jessi na pewno pamięta Czupurka, którego wiozła do mnie. Najgorsze kołtuny wyciete a nie trzeba było. Dzisiaj przyjechał do mnie jeden z hodowców persów razem z moją córka i przeobrazili Czupurka. Najpierw pasta potem szampon i jakaś odżywka na sroszenie futra. Potem wyczesywanie i teraz Czupurek na jeszcze parę kołtunów na grzbiecie ale to juz wiem jak rozczesać i nie trzeba kocura golić. Warto było pójść i warto było zawrzeć takie znajomości. A oto Czupurek dzisiaj ( chyba trzeba mu zmienić imię:
ObrazekObrazek

metamorfoza!!!! a na imię powinien mieć Puszek-Okruszek :lol:
Serniczek

Post » Nie kwi 11, 2010 13:42 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

Jasmina pisze:
IKA 6 pisze:OWILEJĘ!!!!!!!!!!!

Może to chodzi o owulację połączoną z laniem 8O
A może Ulvhedinn obawia się że coś, lub ktoś POWIJE 8O
Faktycznie, ciekawe :? :? :?

Naprawdę nie znacie słowa OWILEĆ? 8O

To znaczy kompletnie zwariować, zbzikować- od WIŁY (wiła), co początkowo oznaczało boginkę, dziwożonę, nieraz sprowadzającą szaleństwo, a potem komedianta, sowizdrzała :wink:

P.S. Mam nadzieję, że koty nie patrzą w lustro świadomie :mrgreen:
P.S. IKA, Dusia też.... wszystkie latają po domu, wyją, wiją się i wpadają pod nogi z wypiętym zadkiem....
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

Post » Nie kwi 11, 2010 13:47 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

ulvhedinn pisze:
Jasmina pisze:
IKA 6 pisze:OWILEJĘ!!!!!!!!!!!

Może to chodzi o owulację połączoną z laniem 8O
A może Ulvhedinn obawia się że coś, lub ktoś POWIJE 8O
Faktycznie, ciekawe :? :? :?

Naprawdę nie znacie słowa OWILEĆ? 8O

To znaczy kompletnie zwariować, zbzikować- od WIŁY (wiła), co początkowo oznaczało boginkę, dziwożonę, nieraz sprowadzającą szaleństwo, a potem komedianta, sowizdrzała :wink:

P.S. Mam nadzieję, że koty nie patrzą w lustro świadomie :mrgreen:
P.S. IKA, Dusia też.... wszystkie latają po domu, wyją, wiją się i wpadają pod nogi z wypiętym zadkiem....

Biedna Ty :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Czy Kra też dołączyła do tego towarzystwa, czy tylko patrzy z daleka :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

IKA 6

Post » Nie kwi 11, 2010 13:51 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

KrA jest STERYLNA :mrgreen: ... za to nie rozumiem Wytrzeszczy.... ONA próbuje kryć resztę 8O
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

Post » Nie kwi 11, 2010 13:59 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

Ale fajnie. :mrgreen: Wiedziałam, że Kra jest sterylna, ale myslałam, ze dołączyła do reszty :ryk: :ryk: :ryk:

IKA 6

Post » Nie kwi 11, 2010 14:35 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

ulvhedinn pisze:za to nie rozumiem Wytrzeszczy.... ONA próbuje kryć resztę

Co tu nie rozumieć - kobita wie, że babeczki muszą sobie jakoś radzić bez PRAWDZIWEGO MĘŻCZYZNY :roll:

Pani Iko - JEST PANI WIELKA : :1luvu: :ok: :1luvu:
A kto pierwszy obstawiał, że tzw.Czupurek ( może teraz Belmondo :wink: ) to będzie SERCOŁAMACZ, jak tylko odzyska dawną urodę :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Pytanie dnia - ile P. Ika zmieści kotów W GŁOWIE 8O :?: 8O :?: Nagroda - puchar Prezesa ( tylko czy Sz.P. aamms ma jakiś puchar na zbyciu) :?
Jasmina

Post » Nie kwi 11, 2010 16:33 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

Ja mam bardzo pojemną głowę :evil: :mrgreen:

IKA 6

Post » Nie kwi 11, 2010 20:09 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

Jasmina pisze:Co tu nie rozumieć - kobita wie, że babeczki muszą sobie jakoś radzić bez PRAWDZIWEGO MĘŻCZYZNY :roll:

Pani Iko - JEST PANI WIELKA : :1luvu: :ok: :1luvu:
A kto pierwszy obstawiał, że tzw.Czupurek ( może teraz Belmondo :wink: ) to będzie SERCOŁAMACZ, jak tylko odzyska dawną urodę :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Pytanie dnia - ile P. Ika zmieści kotów W GŁOWIE 8O :?: 8O :?: Nagroda - puchar Prezesa ( tylko czy Sz.P. aamms ma jakiś puchar na zbyciu) :?

o ile znam Prezeske to nie ma pucharów na zbyciu...mozna dostac kubek z kotem....ewentualnie..w drodze wielkiego wyjątku....koty ma ale tez nie na zbyciu....no chyba ,że chałupka ze złota i brylantowe kuwety.Nie żebym sugerowała cokolwiek....ale skoro z.P Jasmina zapisuje legaty kuwetowe to może.... :lol:
Belmondo jest fajnym imionkiem....i pasuje :lol: Kiedys próbowałam przemycic Valentino ale nie chwyciło- widać amant zbyt stary..... :?
Serniczek

Post » Nie kwi 11, 2010 20:57 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

Belmondo to on może kiedyś bedzie. Teraz pasuje bardziej wygolony Belmondo :ryk: :ryk: :ryk:

IKA 6

[poprzednia][następna]