Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mundka natomiast, nie gnębi tylko gronkowiec Od jakiegoś czasu nie podobały mi się qpy Młodego. Były bardzo duże, jasne, bardzo galaretowate a mimo tego bardzo zwarte. No i sie wyjaśniło - Edmund ma zapalenie trzustki We wtorek jadę po leki - dostanie jakiś delikatny steryd. I oby się na tym skończyło Pobraliśmy też wzorcowego gluta - auto-szczepionka już się "hoduje".
Poprosiłam Ciocię amyszkę o banerek proszący o wsparcie Mundziołka w diagnostyce i leczeniu. Mimo encortonu i ornitilu Mundzio wciąż jest chory Jak się uda to jutro zawiozę jego qpala do sanepidu na badania - pasożyty, bakterie, grzyby, pierwotniaki, lamblie. Takie badanie to ok 100zł, na dniach do odbioru będzie auto-szczepionka, to kolejna stówka. Niestety jesteśmy z Grześkiem w takiej sytuacji, że nie możemy tego sfinansować Kocie Konto Opolskie też świeci pustką. Ogólnie kiszka. Może dzięki banerkowi ktoś nam pomoże.
jessi74 pisze:ja go znalazłamFigaro52 pisze:Odysek trafił do nas bardzo chory w zimowy marcowy wieczór. Został znaleziony w miejscu stałego dokarmiania kotów . Po wstępnych badaniach ( rentgen i usg) stwierdzono przewlekłe zapalenie płuc i całego organizmu.Zrobiona mu badania na FIV/Felw i białaczkę, na szczęście okazały się ujemne.Podano mu 4 dawki conweni w odstepach 2 tyg. Nastąpiła znaczna poprawa . Od dzisiaj kotek dostaje sconumune , wcześniej dostawał immunodol.Na chwilę obecną jeszcze nie można go zaszczepić, ale mamy nadzieje ,że przy tak znacznej poprawie bedzie można w niedługim czasie.
Odysek bardzo długo miał ataki kaszlu, budzące podejrzenie astmy. Niestety tego nie można wykluczyć, ale ataki na chwile obecną są rzadsze i nie tak długotrwałe jak na początku.usłyszałam jak płakał - inaczej nie byłoby szans - zapadał wieczór, ciemno ......
więcej tutaj viewtopic.php?f=1&t=108136
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Zosia007 i 68 gości