Fado przechodzi samego siebie... moje rece po wczorajszym spotkaniu z Fadeczkiem wygladaja jak to moj Tz stwierdzil.. jakbym sobie w zyle dawala i przy okazji nie trafiala igla
ale On tak z miłosci przeciez
Fadek zaczyna byc namolny !
serio !
Nie ma takiej opcji zeby czlowiek stal w poblizu i nie interesowal sie Fadkiem...
o nie nie.. czlowiek musi byc przy Fadku i musi go miziac, bo inaczej Fadek bedzie stal i miauczal do momentu kiedy nie zrobi sie tego czego akurat sobie zazyczyl wielmozny Fadzimierz- Wlodzimierz
A wlasnie.. mamy tez piekne nowe slowianskie imiona dla Fadka

Fadoslaw-Radoslaw
Fadzimierz-Wlodzimierz
Fadeusz - Tadeusz
a.. i jeszcze jedna sprawa.. Fadek jest kotem samoobslugowym

Wczoraj weszlam do Fadka z rogalikiem.. pomyslalam sobie, ze zanim mnie obslini i podziabie to sobie jeszcze zdaze czystymi rekami zjesc sniadanie

Kucnelam przy szafce a Fadek wladowal sie na nia i tak mi zbarankowal ramie, ze az bolalo

W ogole w cale nie musialam go dotykac.. barankowal mnie i ocieral sie o mnie i mruczal jak glupi

Potem tez zostawilam chlopakowi myszke.. to co z nia wyprawial.. jak ja mordowal.. jak sie wkurzal i miauczal na nia.. szok ! Na koniec rzucil myszke przed siebie... miaukna.. skoczyl do myszki i hukna sie glowa o krate..
On jest po prosu PRZEBOSKI !!!
Rafal krecil wczoraj troche Fadzimierza, a ja zrobilam kilka zdjec nowych, wiec mam nadzieje, ze juz wieczorem wierne fanki i wierni fani zostana uraczeni miloscia w czystej postaci.. czyli Fadkiem

:D:D
p.s: Fadek przestal smierdziec i zaczal dbac o higiene futerka !