KOCIAKI Z PIOTRKOWA -wielka akcja JOPOP & co. :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 14, 2009 10:32 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

melduję się na chwilę tylko:
Aleba: Zosia będzie w poniedziałek w lecznicy (rozmawiałam z nią przed momentem), ale będzie też jutro (razem z teapot), żeby się wszystkiego dowiedzieć co i jak.
Czyli do wtorku mamy obstawione dyżury.

Jeżeli ktoś jeszcze jest chętny do pomocy i jest na miejscu (Warszawa) - proszę o info z numerem telefonu na prv.

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

Post » Sob lis 14, 2009 10:37 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

Wielbłądzio pisze:Hop hop, czy znajdzie się ktoś z Warszawy, kto przejąłby ode mnie fanty i zajął się wystawieniem aukcji oraz późniejszą rozsyłką? Bardzo bardzo proszę, ja sama naprawdę nie dam rady czasowo i finansowo :( .

jak nikt inny się nie znajdzie, to ja mogę po nie wpaść 8) i wymiziać Dranie :twisted:

tzn. jestem za opcją pt.: Magis robi aukcje i rozpuszcza wici o nich, a ja pakuję w koperty i rozsyłam na podane przez Magis adresy 8) dobry pomysł? :twisted:

Magis pisze:Anika, teapot jest możliwość zrobienia zdjęcia jak będziecie w lecznicy?

Jest możliwość 8)

No, a ja za jakieś 20 minut wychodzę z domu i jadę do lecznicy. Będę tam za mniej więcej 1,5 h.
Bo zaspałam :oops: Miałam się wygrzebać wcześniej... :oops:

Aleba pisze:No i dalej potrzebujemy DT!
Dla dorosłej przemiłej burasi, która próbuje przeniknąć przez pręty klatki i przytulić się do człowieka i nie pozwalała mi dzisiaj posprzątać sobie kuwety, tak barankowała i właziła na mnie.
I dla 2 maluchów buraśnych, śmiesznych puchatych brzdąców, które wiszą na prętach klatki i płaczą, żeby je wypuścić :(

Potwierdzam!
Zielonooka (bo jednak raczej to ta sama - zdecydowanie ma zielone oczy. Bardziej byłoby je widać przy naturalnym świetle) jest STRASZNIE spragniona kontaktu z człowiekiem. Chciałaby się uczepić łapkami człowieka i nie puszczać. Siłą jest ją ciężko oderwać... :( Kto da jej DT???

Dwa bure maluszki wczoraj biegały sobie po 'przedsionku drugiego gabinetu' z prędkością światła, właziły gdzie się dało - uparcie i mimo porażek. Są baaardzo kochane.
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Sob lis 14, 2009 11:30 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

dzwoniłam do lecznicy. stan tych, co do tej pory żyją jest niezły. Najsłabsza jest bura dziewczynka z wenflonem, ale i ona drze mordkę.

Oczywiście to nadal nic nie znaczy, nie wiemy co to za choroba, wiemy, że pogorszenie następuje w ciągu kilku godzin... ale przynajmniej na razie jest stabilnie.

dzięki za koordynację. rozumiem, że do lecznicy dociera właśnie *anika*.

dziś lub jutro być może będzie akcja "kupa", o dzisiejszej anika już wie, jeśli dziś nie wypali - to teapot do Ciebie będzie prosba o transport kup. piszę pw.

co do DT - wstrzymajmy się jeszcze moment, żeby nie roznosić zarazy dalej. Bura wygląda na zdrową, 2 małe też. Ale jeszcze w czwartek wieczorem biegały wesoło 3 małe...
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Sob lis 14, 2009 11:52 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

To są zdjęcia panienek z Kosiarzy, przepraszam za kiepską jakość ale bardzo byłam wczoraj rozstrzęsiona

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

No i najważniejsza wiadomość panny rozpoczeły karierę gwiazd telewizyjnych :D :D

Dzisiaj koteczki zostały przedstawione w 3 programie TVP. Nie jestem pewna, ale możliwe że poranny program będzie powtórzony o 17.

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Sob lis 14, 2009 11:54 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

Aleksandra59 pisze:To są zdjęcia panienek z Kosiarzy, przepraszam za kiepską jakość ale bardzo byłam wczoraj rozstrzęsiona

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

No i najważniejsza wiadomość panny rozpoczeły karierę gwiazd telewizyjnych :D :D

Dzisiaj koteczki zostały przedstawione w 3 programie TVP. Nie jestem pewna, ale możliwe że poranny program będzie powtórzony o 17.

No to super, a imiona jakieś już mają?

Dama Ya

Od: Pt sty 30, 2009 21:44

Post » Sob lis 14, 2009 11:56 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

Podrzucę was koteczki... :ok: :ok: :ok:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Sob lis 14, 2009 12:02 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

Dama Ya pisze:
Aleksandra59 pisze:To są zdjęcia panienek z Kosiarzy, przepraszam za kiepską jakość ale bardzo byłam wczoraj rozstrzęsiona

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Imiona są "robocze" - Ogonka, Tri i Czarnulka. Także casting na imona dla panienek z Kosiarzy spokojnie można zrobić :wink:

Aleksandra59

Post » Sob lis 14, 2009 12:37 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

być może będę miała jeden domek stały, dla starszej kotki/kota. Mama mojego TŻta została sama (niestety zmarł jej mąż), chcemy ją z TŻtem zakocić. NA razie to jeszcze nic pewnego, mama musi się zakochać w kocie - stąd prośba o zdjęcia. Nie chcemy dla niej kociaka - bo to spokojna starsza pani, kociak jej dom rozniesie a tego to ona może nie znieść ;)

Ponawiam info: jeżeli ktoś jest z Wawy i może pomóc na miejscu prosze i prv z numerem telefonu. Do wtorku mamy obstawione dyżury. Środa? Czwartek?

Aleba, jopop czy już wiadomo do kiedy kociny będą w lecznicy?
Jak z finansami stoimy?

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

Post » Sob lis 14, 2009 12:38 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

Memka, jak Twoje podlotki się miewają? :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Sob lis 14, 2009 12:50 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

Już gadałam z magis. Będę w lecznicy jutro z teapot (i aparatem) oraz w poniedziałek. Potem też mogę. Jestem uziemiona na Żoliborzu od 15 do 16 - poza tym dowolne terminy. Kotka X czuje się dobrze. Gania i szaleje. Mam nadzieję że ominie ją "klątwa Piotrkowa". Od wczoraj żre samego kurczaczka i na razie nie sra na rzadko. Nie sra w ogóle od wczoraj po południu. Ale brzuszek ma miękki i nie bolesny. Mam nadzieję, że jak wrócę do domu zastanę kupala, a nie schodzącego kociaka... Trzymajcie kciuki za nią też.
Mój telefon 0-695-063-783
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Sob lis 14, 2009 13:56 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

w czwartek tak czy siak bede w lecznicy ja (to mój dzień stażowy ;)
tutaj fotki małego brzdąca: http://nora.shirk.pl/Kocia_Nora/koty_do ... ifacy.html

Lilithian

Od: Sob lut 10, 2007 22:35

Post » Sob lis 14, 2009 14:38 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

Agneska pisze:Memka, jak Twoje podlotki się miewają? :ok:

Juz raportuje.
Przepraszam za jakosc zdjec. W lazienkowych warunkach trudno jest uchwycic koty, ktore caly czas barankuja aparat :)

Obrazek Karolek (tak nazwal go TZ, z pozostalymi imionami poszlismy za ciosem). Chudzina, najwiekszy przytulacha.
Nie chce jesc, nawet nie wacha tego co mu podstawiam pod nos. Tylko pije. Dokarmiam go convem.
Dzis podobno sam zjadl dwie namoczone chrupki. Mam nadzieje, ze zaskoczy.

Obrazek Kiki. Slodka, miziasta, gadulka.
Ma charakterek. Wydaje z siebie dzikie dzwieki kiedy sie jej cos nie podoba, przywolujac w ten sposob chlopakow do porzadku.
Z calej trojki jest najwiekszym zarlokiem. Kupy nadal robi brzydkie i niestety do wanny.

Obrazek Kacperek. Bardzo energiczny, towarzyski. Potrafi wskoczyc na plecy, byleby tylko zwrocic na siebie uwage.
Nie boi sie wody. "Kapie" sie z osoba, ktora aktualnie jest w wannie.

Wszystkie trzy sa absolutnymi miziakami. Od razu pchaja sie na kolana i wlaczaja motory :D

memka

Od: Czw sty 18, 2007 22:10

Post » Sob lis 14, 2009 16:11 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

Aleksandra59 pisze:
Dama Ya pisze:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Imiona są "robocze" - Ogonka, Tri i Czarnulka. Także casting na imona dla panienek z Kosiarzy spokojnie można zrobić :wink:

ja mam zawsze dla pingwinka sprawdzone - Batman, ale tu chyba nie ma żadnego pingwinka :?

Dama Ya

Od: Pt sty 30, 2009 21:44

Post » Sob lis 14, 2009 16:38 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

Dama Ya pisze:
Aleksandra59 pisze:
Dama Ya pisze:

ja mam zawsze dla pingwinka sprawdzone - Batman, ale tu chyba nie ma żadnego pingwinka :?

Niestety pingwinka nie ma :lol: :lol: I na dodatek to wszystko dziewczynki są 8) Tak sobie pomyślałam, żeby Tri nazwać Bajeczką, moja Bajeczka była szylkretką i była przeuroczym oraz pełnym życia koteczkiem. Tylko nie wiem, czy tak można :?

Aleksandra59

Post » Sob lis 14, 2009 18:25 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

*anika* pisze:
Wielbłądzio pisze:Hop hop, czy znajdzie się ktoś z Warszawy, kto przejąłby ode mnie fanty i zajął się wystawieniem aukcji oraz późniejszą rozsyłką? Bardzo bardzo proszę, ja sama naprawdę nie dam rady czasowo i finansowo :( .

jak nikt inny się nie znajdzie, to ja mogę po nie wpaść 8) i wymiziać Dranie :twisted:

tzn. jestem za opcją pt.: Magis robi aukcje i rozpuszcza wici o nich, a ja pakuję w koperty i rozsyłam na podane przez Magis adresy 8) dobry pomysł? :twisted:

Świetny pomysł :)

OK, to ja za chwilę napiszę i wyślę do Magis listę, Magis wystawi i dopilnuje bazarków (może z opcją "Kup teraz"? wtedy szybciej by się pokończyły :wink: ), a w międzyczasie Anika przejmie ode mnie fanty i będzie odpowiedzialna za ich rozsyłkę. Tylko ustalcie, kto ponosi koszty wysyłki (kupujący czy Anika)- bo to też trzeba od razu napisać.

Aniko, w sprawie odwiedzin u mnie skontaktuję się po poniedziałku, po moim egzaminie :twisted: , Plunio został już poinformowany 8)
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

[poprzednia][następna]