Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:Hop hop, czy znajdzie się ktoś z Warszawy, kto przejąłby ode mnie fanty i zajął się wystawieniem aukcji oraz późniejszą rozsyłką? Bardzo bardzo proszę, ja sama naprawdę nie dam rady czasowo i finansowo.
Magis pisze:Anika, teapot jest możliwość zrobienia zdjęcia jak będziecie w lecznicy?
Aleba pisze:No i dalej potrzebujemy DT!
Dla dorosłej przemiłej burasi, która próbuje przeniknąć przez pręty klatki i przytulić się do człowieka i nie pozwalała mi dzisiaj posprzątać sobie kuwety, tak barankowała i właziła na mnie.
I dla 2 maluchów buraśnych, śmiesznych puchatych brzdąców, które wiszą na prętach klatki i płaczą, żeby je wypuścić
Aleksandra59 pisze:To są zdjęcia panienek z Kosiarzy, przepraszam za kiepską jakość ale bardzo byłam wczoraj rozstrzęsiona
No i najważniejsza wiadomość panny rozpoczeły karierę gwiazd telewizyjnych![]()
![]()
Dzisiaj koteczki zostały przedstawione w 3 programie TVP. Nie jestem pewna, ale możliwe że poranny program będzie powtórzony o 17.
Dama Ya pisze:Aleksandra59 pisze:To są zdjęcia panienek z Kosiarzy, przepraszam za kiepską jakość ale bardzo byłam wczoraj rozstrzęsiona
![]()
Dzisiaj koteczki zostały przedstawione w 3 programie TVP. Nie jestem pewna, ale możliwe że poranny program będzie powtórzony o 17.
No to super, a imiona jakieś już mają?
Agneska pisze:Memka, jak Twoje podlotki się miewają?
Aleksandra59 pisze:Dama Ya pisze:Aleksandra59 pisze:To są zdjęcia panienek z Kosiarzy, przepraszam za kiepską jakość ale bardzo byłam wczoraj rozstrzęsiona
![]()
Imiona są "robocze" - Ogonka, Tri i Czarnulka. Także casting na imona dla panienek z Kosiarzy spokojnie można zrobić
Dama Ya pisze:Aleksandra59 pisze:Dama Ya pisze:
Imiona są "robocze" - Ogonka, Tri i Czarnulka. Także casting na imona dla panienek z Kosiarzy spokojnie można zrobić
ja mam zawsze dla pingwinka sprawdzone - Batman, ale tu chyba nie ma żadnego pingwinka
*anika* pisze:Wielbłądzio pisze:Hop hop, czy znajdzie się ktoś z Warszawy, kto przejąłby ode mnie fanty i zajął się wystawieniem aukcji oraz późniejszą rozsyłką? Bardzo bardzo proszę, ja sama naprawdę nie dam rady czasowo i finansowo.
jak nikt inny się nie znajdzie, to ja mogę po nie wpaśći wymiziać Dranie
tzn. jestem za opcją pt.: Magis robi aukcje i rozpuszcza wici o nich, a ja pakuję w koperty i rozsyłam na podane przez Magis adresydobry pomysł?
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 105 gości