Mała1 pisze:...Dzis było spotkanie wolontariuszy-jest trójka nowych-zaprosiłam na wątek![]()
Mam nadzieje,że zajrzą
dużo jest wolontaiuszy "od kotów"
pytam z ciekawosci

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mała1 pisze:...Dzis było spotkanie wolontariuszy-jest trójka nowych-zaprosiłam na wątek![]()
Mam nadzieje,że zajrzą
bettysolo pisze:a teraz przepraszam za OT ale muszę sie komuś wypłakać
Kot od sąsiadów który bardzo często do nas przychodził czasem lał się z chłopakami a jeszcze częściej wyjadał im z misek
ma białaczkę
pierwszy test pozytywny
obserwuje teraz moją brygadę czy coś sie nie dzieje
ale spanikowana jestem baaardzo
zwłaszcza że Clarens ostatnio nie miał całkiem apetytu,podwyższoną temperaturę i powiększone wężły chłonne
na razie jest na długoterminowym antybiotyku i wszystko jest OK ale sama nie wiem czy nie zrobić mu testów
a może lepiej nie ?
S.. pisze:Witam,
stworzyłam allegro dla Rudolfiny
a jak tego szukac ?siriwan pisze:Wszystkie koty schroniskowe ze stronki wrzucone na Facebooka i NK. Sprawdźcie proszę czy wszystko jest ok. Część opisów jest chyba lekko nieaktualna, prosiłbym o wskazówki co mam pozmieniać. Zdaje się że nie wszystkie koty są wypisane na stronce (nie było choćby Guliwera), więc gdyby ktoś mógłby mi podesłać opisy do tych brakujących to byłoby super.
jojo pisze:a jak tego szukac ?siriwan pisze:Wszystkie koty schroniskowe ze stronki wrzucone na Facebooka i NK. Sprawdźcie proszę czy wszystko jest ok. Część opisów jest chyba lekko nieaktualna, prosiłbym o wskazówki co mam pozmieniać. Zdaje się że nie wszystkie koty są wypisane na stronce (nie było choćby Guliwera), więc gdyby ktoś mógłby mi podesłać opisy do tych brakujących to byłoby super.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 112 gości