Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
GrayLady pisze:No no no! Jak to nieistotny szczegół??? Mam biegać z pustym żołądkiem??? ...
Marcelina31 pisze:Dobry wieczór![]()
ja chciałam powiedzieć, że Jadźka dawniej Falka jest po pierwszym odrobaczeniu i po pierwszych szczepieniach za trzy tygodnie ma następne![]()
Kota jest bardzo zadowolona, ja podrapanastwór również zrobił się wybredny co do jedzenia
, zdjęcie bym wstawiła ale kota się fotografować nie lubi i ucieka wiec mam serie zamazanych biało szarych plam lub pustych miejsc bo kota poszła......
ale kurze mamy wytarte....wszędzie nawet tam gdzie niby nie wlezie ale wlazła i kurzu niet kota z białej się szara robi ....
Także wszyscy są zadowoleni pozdrawiam serdecznie i sie postaram finansowo trochę zasilić ale też po 10
GrayLady pisze:To ja dorzucę ze swojej strony, iż Fufek przestał wreszcie kichać, smarkać i kaszleć. Tydzień robienia mu zastrzyków jednak pomógł, chociaż kicia strasznie to przezywał (nie mniej ja, bo to ja byłam tą zUą co mu igły w skórę wbijała). Ech... Nigdy więcej robienia kotom zastrzyków...
W każdym razie Fufol teraz szaleje po mieszkaniu, wariuje i jest pełen energii. A ciekawska bestia z niego! Dziś mi wszedł do szafy z ciuchami i nawet nie zauważyłam kiedy to zrobił. Szukałam sobie cieplejszego swetra na zimę i kiciol musiał się cichaczem podkraść i wejść na dolną półkę. Szafę zamknęłam... Po około 10 minutach coś przestało mi pasować... KOTA NIE MA! Gdzie jest kot? Szukanie... Myślenie... Słyszę drapanie o drewno... Tak, zamknęłam go w szafie. Ale jak to powiedział Moja Lepsza Polowa: 'lepiej w szafie niż w lodowce, jak moja ciocia raz zrobiła...'.
GrayLady pisze:No no no! Jak to nieistotny szczegół??? Mam biegać z pustym żołądkiem??? A nieeee... Będę Fufolowi Bozitę podjadać.Czasami gdy otworze jakąś kurczakową to tak zapachnie dobrym żarciem, ze aż mam ochotę spróbować jak to smakuje.
aga9955 pisze:jestem pod wrazeniem.
wielkim i mam nadzieje rownie wielka ze takie warunki beda zawsze.
Małgorzata Pękała pisze:Może nie na temat ale w dzisiejszym Głosie znalazłam taki artykuł
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ebb ... 56c79.html
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1851 gości