milu pisze:Zgłaszam się na spotkanie.
no i bardzo dobrze
Moderator: Estraven
milu pisze:Zgłaszam się na spotkanie.
Tweety pisze:
otwieram listę sobotniego spotkania, godz 16;00, Kocimska
1. Noemik
2. Lutra
3. Maja215
4. Miuti
5. Milu
.
.
.
Tweety
6 osób to trochę mało, zwłaszcza, że Noemik może być tylko w sobotę a impreza potrwa 2 dni
Miszelina nie może, zwolniona, usprawiedliwiona
Tweety pisze:edit_f pisze:z pewną doza niesmialosci przypomne moje pytanko: czy ktos mi doradzi jak dawkowac bisotymine dla 4miesiecznego kociaka?
Etiopia gdzieś pisała, że 1 kropla na 1,5 kg kota? jeżeli to masz w kroplach
a wiadomośc od mahob - "Jedną kapsułkę beta glukanu trzeba podzielic na 30 częśći - ja to robię rozpuszczając zawartość kapsułki w 30 ml wody i dodaję po 1 ml dziennie"

mahob pisze:Tweety pisze:edit_f pisze:z pewną doza niesmialosci przypomne moje pytanko: czy ktos mi doradzi jak dawkowac bisotymine dla 4miesiecznego kociaka?
Etiopia gdzieś pisała, że 1 kropla na 1,5 kg kota? jeżeli to masz w kroplach
a wiadomośc od mahob - "Jedną kapsułkę beta glukanu trzeba podzielic na 30 częśći - ja to robię rozpuszczając zawartość kapsułki w 30 ml wody i dodaję po 1 ml dziennie"
To co napisała Tweety dotyczy beta glukanu.
Biostymina to troszkę inny środek.
Moje wetki zalecają dla małego/młodego kotka 1/4 ampułki na pół godziny przed jedzeniem dwa razy dziennie.
Dawka może wydawać się dość duża - ale właśnie takie działanie ma zapewnić skuteczną kurację/profilaktykę.
Duży kot dostaje pół ampułki dwa razy dziennie.
Elwirka pisze:W takim razie od jutra zaczynam pranie.
Mówiąc szczerze chciałabym jak najszybciej się tego pozbyć. Mogłabym, jeśli to nie daleko podrzucić komunikacją miejską ja mieszkam przy Radzikowskiego. Proszę ewentualnie o jakieś namiary
Tweety pisze:.......
czas się pakowaćalbo ja tracę zdolność czytania ze zrozumieniem albo dopada mnie Alzheimer, tak czy inaczej chyba trzeba pomału ustępować miejsca młodszym
i jeszcze cytuję pisząc o czymś innym. Śpuśćcie na to zasłonę milczenia ...
anna09 pisze:Już, już, zgłaszam się na sobotnie spotkanie i deklaruję, że mogę być na imprezie/wystawie![]()
Nikogo chyba nie zdziwi, że cały dzień spędziłam zajmując się kotami: swoimi (z każdym do innego weta + krew do labolatorium) i fundacyjnymi (byłam wieczorem w centrum, więc nie omieszkałam zajrzeć do Wielopolan i wygłaskać oraz wybawić towarzystwo) Poza tym z Edit_f dokonałyśmy handlu wymiennego: ona użyczyła swojego mieszkania Szuwarkom, które są za duże na malutkie pomieszczenie, a ja w swoim zagrzybionym mieszkaniu użyczyłam (wyszorowanej) łazienki Bono, który musi mieć kwarantannę
Amelki już nie ma...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 71 gości