Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Dla Bogusia Maleńkiego Szkrabka, o malutkim wątłym ciałku[*], który odszedł mi dziś w nocy. Mąż tak bardzo go polubił.Tak sie cieszył kiedy Boguś dawał już znaki ze jest szansa.Śpij Maleństwo Kochane![]()
![]()
Witam Aglo. Nie. To nie Twój Boguś. To moj maleńki szkrabek, który trafił z ulicy. Twój Boguś jest.Cały, ma apetyt.Wszystko u niego dobrze.Pozdrawiam.aglo pisze:iza71koty pisze:Dla Bogusia Maleńkiego Szkrabka, o malutkim wątłym ciałku[*], który odszedł mi dziś w nocy. Mąż tak bardzo go polubił.Tak sie cieszył kiedy Boguś dawał już znaki ze jest szansa.Śpij Maleństwo Kochane![]()
![]()
Mój Boguś??![]()
...
anakolada pisze:petycję podpisałam, nie wiem tylko czy ma to znaczenie, bo nie jestem ze szczecina
Ja-Ba pisze:moim zdaniem też wszystkie podpisy maja znaczenie. W ostatecznym rozrachunku nie chodzi o to by w jednym konkretnym mieście jedna konkretna lecznica działała normalnie, ale by zwrócić uwagę na kretyństwa jakie maja miejsce w całej Polsce i jakie tak naprawdę są działaniami przeciwko zwierzętom.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości