Moje tymczasy i nie tylko.Mama[*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 23, 2009 9:44 Re: Moje tymczasy i nie tylko.Mama[*]

Na zaczepki mirki_t nie zamierzam odpowiadać już wcale.

To nie były zaczepki, lecz konkretne pytania o koty, którymi się zajmowałaś. Uważam, że powinnaś odpowiedzieć.

Na forum panuje zasada ograniczonego zaufania, ponieważ znaczna większość z nas nie zna się osobiście. Fakt, że nie chcesz odpowiedzieć na te pytania drastycznie zmniejsza zaufanie, które nieznający Cię forumowicze mają do Twojej osoby.

Mogę tylko napisać,że będę miała tyle kotów ile zechcę a Ty mi w tym nie przeszkodzisz.

Przepraszam, ale to brzmi jak odpowiedź dziecka. Naburmuszonego, tupiącego dziecka. Ile Ty masz lat?

Jeśli mogę coś Ci poradzić...

Po pierwsze, jeśli dobrze rozumiem, miałaś w domu panleuko. Nie możesz brać do domu kociąt nie szczepionych przez minimum pół roku - chyba że chcesz mieć je na sumieniu... Jeśli zaczniesz pisać tu o kolejnych zgonach, to już nikt Ci nie zaufa...

Po drugie, swoje tymczasy powinnaś wydać do dobrych domów i zająć się tym, co - jak sama pisałaś - jest też w życiu ważne. Chorym tatą. Można się zająć jedynie określoną liczbą spraw na raz i, jak rozumiem, masz teraz trudne chwile, więc powinnaś ograniczyć te sprawy do minimum. Czyli nie brać już kotów, lecz znaleźć im domy.
.:: Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji ::.

Obrazek

avild

Od: Wto lis 17, 2009 23:28

Post » Czw gru 24, 2009 11:50 Re: Moje tymczasy i nie tylko.Mama[*]

No więc..
Kociaki które oddałam do innego DT są już w DS.Zajmowałam się ich adopcją i uważam,że trafiły do odpowiedzialnych opiekunów.
Co do brania kociąt to pisałam przecież,że nie zamierzam brać żadnych nie szczepionych.Zresztą w obecnej sytuacji i tak nie wezmę żadnych czy to szczepione czy nie.Jeśli znajdę odpowiednie domy to koty u mnie tymczasujące do nich trafią.Na razie domów nie ma a na prezenty świąteczne ani żadne inne kotów nie oddam.I nigdy nie oddałam kota którego miałam długo do innego domu jak zasugerowała to mirka.
Wogóle nie zamierzam pisac już na forum,koty będą miały ogłoszenia więc domy z czasem sie znajdą.
Obrazek
Mini[*]-22.10.2009r.nigdy Cię aniołku nie zapomnę.
Bibi[*]-03.11.2009r.Małe,radosne słoneczko,bądź szczęśliwa.
Lili[*]-06.11.2009r.Czekaj na mnie moja wesoła koteczko.
Izzi[*]-07.11.2010r.Zasnęłaś o wiele za szybko.Przyjdę smyku do Ciebie,czekaj na mnie.

kotek72

Od: Pt sty 13, 2006 20:20

Post » Sob sty 16, 2010 17:23 Re: Moje tymczasy i nie tylko.Mama[*]

A ja i tak bym chciała tutaj podczytywać wateczek...
Ewuniu- pozdrowienia z Warszawy ode mnie, TŻa i moich dwóch Cudów Świata :-) Ostatnio się okazało- że Tżetowa to Murka jest, moja- Lusia, ale w razie rozwodu i tak zabieram obie! ;-)

Ania_EN

Od: Śro kwi 04, 2007 21:53

Post » Pt kwi 23, 2010 14:12 Re: Moje tymczasy i nie tylko.Mama[*]

Pyszotki same :1luvu:
Zdrówka im zyczę!

ps. A co do rzeczy to wyślę w poniedziałek, czekam jeszcze na parę saszetek karmy od koleżanki i za jednym zamachem wszycho pójdzie.
Obrazek Zuzia Obrazek Kasia Obrazek Lusia

agix

Od: Pt mar 26, 2010 10:25

Post » Nie wrz 08, 2013 7:32 Re: Moje tymczasy i nie tylko.Mama[*]

Hej kotek72 proszę o kontakt pod e-mailem smaros@wp.pl w sprawie popielatej kotki o której pisałaś mi na priv, nie mogę odpowiedzieć bezpośrednio na wiadomość b mam za mały staż :-)
Pozdrawiam

smaros

Od: Wto lut 26, 2013 14:03

[poprzednia]