Adopcje Puchatkowa 5..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 11, 2009 15:51 Re: Adopcje Puchatkowa5, kremowy puchatek (Gdańsk) HELP!!!! s.27

ania_36 pisze:
cypisek pisze::lol: sliczny Maksio!!!! jakiego on wymaga leczenia>>takie cuudo w schronie??

Maksio jest śliczny i baaaardzo kochany. Cały czas się przytula i mruczy.
Trzeba u niego wyleczyć grzyba. Jednak w schroniskowej klatce trudno będzie pozbyć się tego paskudztwa. A kot zasługuje na super domek, bo jest niesamowity.

Potwierdzam! Max to mega kochany kot. Wiem, bo opiekuje sie nim i innymi w schronisku. Jutro bedzie szczepiony na grzyba, za 2 tyg powtorka szczepienia. Pozniej trzeba odczekac i wyciac mu pompony. Nie moge go zabrac do domu bo wiem, ze z jego cudnym charakterem nie bylabym w stanie go oddac :cry:
Jesli chodzi o inne koty to jest bardzo towarzyski. Zagaduje, chce sie bawic ale nie moze bo rozniesie grzyba na inne kociaki. I pozostaje mu jeszcze przez miesiac siedzenie w schroniskowej klatce. Ludki zlitujcie sie plisssss :(
Grzyb to nie tragedia, codziennie go caluje, nosze i nic mi nie sprzedal. To lagodna odmiana grzyba... no prosze :)

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

Post » Nie paź 11, 2009 16:52 Re: Adopcje Puchatkowa5, kremowy puchatek (Gdańsk) HELP!!!! s.27

czekam na Maxia...
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Nie paź 11, 2009 23:11 Re: Adopcje Puchatkowa5, kremowy puchatek (Gdańsk) HELP!!!! s.27

cypisek pisze:czekam na Maxia...

bierzesz go?
na stałe? :)

Przed chwilą odebrałam maila:

Chętnie wezmę kocurka perskiego (kolor nie ważny, nie wykastrowanego).Mam już kilka lat kotkę perską więc wiem jak należy dbać o persy. U mnie miałby bardzo dobrze(durzy dom i ogród), moja córka bardzo kocha kotki i marzy się jej drugi kotek.
Jeżeli macie takiego koteczka proszę o odpowiedź lub proszę o nr telefonu.
Pozdrawiam

:evil:

Odpisałam, że nie oddajemy kotow niekastrowanych..

EDIT: wrzuciłam w google maila tej.. :evil:

i zobaczcie:

Tytul ogloszenia: Kociaki Perskie
Kategoria: Fauna i Flora
Treść: Sprzedam dwa 8-tyg. kociaki perskie, kotka-czarna,kocurek-biały, odrobaczone, posiadają książeczki zdrowia.

kur.. :evil: :evil: :evil: :evil:
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Pon paź 12, 2009 9:06 Re: Adopcje Puchatkowa5, kremowy puchatek (Gdańsk) HELP!!!! s.27

aamms pisze:
cypisek pisze:czekam na Maxia...

bierzesz go?
na stałe? :)

Przed chwilą odebrałam maila:

Chętnie wezmę kocurka perskiego (kolor nie ważny, nie wykastrowanego).Mam już kilka lat kotkę perską więc wiem jak należy dbać o persy. U mnie miałby bardzo dobrze(durzy dom i ogród), moja córka bardzo kocha kotki i marzy się jej drugi kotek.
Jeżeli macie takiego koteczka proszę o odpowiedź lub proszę o nr telefonu.
Pozdrawiam

:evil:

Odpisałam, że nie oddajemy kotow niekastrowanych..

EDIT: wrzuciłam w google maila tej.. :evil:

i zobaczcie:

Tytul ogloszenia: Kociaki Perskie
Kategoria: Fauna i Flora
Treść: Sprzedam dwa 8-tyg. kociaki perskie, kotka-czarna,kocurek-biały, odrobaczone, posiadają książeczki zdrowia.

kur.. :evil: :evil: :evil: :evil:

O szla...by to :evil: :evil:

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Pon paź 12, 2009 11:48 Re: Adopcje Puchatkowa5, kremowy puchatek (Gdańsk) HELP!!!! s.27

Dziewczyny ale w ogłoszeniu jest podkarpackie, a Cypisek z zachodniopomorskiego (chyba ze Świnoujścia).
Co tu jest grane, posprawdzajcie dobrze?
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon paź 12, 2009 12:08 Re: Adopcje Puchatkowa5, kremowy puchatek (Gdańsk) HELP!!!! s.27

:( hej co to jest ? babsko jakąs hodowlę tworzy!!!!

ja jestem z zachodniopomorskiego ,dokładnie, :) i
i chce kotka bez jajec!!!!!bo w mieszkaniu to cięzko by było.......
pozdrawiam
czekam na wiesci.
Ostatnio edytowano Pon paź 12, 2009 13:31 przez cypisek, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pon paź 12, 2009 12:13 Re: Adopcje Puchatkowa5, kremowy puchatek (Gdańsk) HELP!!!! s.27

Amika6 pisze:Dziewczyny ale w ogłoszeniu jest podkarpackie, a Cypisek z zachodniopomorskiego (chyba ze Świnoujścia).
Co tu jest grane, posprawdzajcie dobrze?

Cypisku przepraszam :oops: , ale to cytat wklejony przez kasiunia773 w pierszej chwili zrozumiłam, że to o Ciebie chodzi. Przepraszam (ikonka waląca czołem w ziemię)
Obrazek

Amika6

Post » Pon paź 12, 2009 14:08 Re: Adopcje Puchatkowa5, kremowy puchatek (Gdańsk) HELP!!!! s.27

cypisek pisze::( hej co to jest ? babsko jakąs hodowlę tworzy!!!!

ja jestem z zachodniopomorskiego ,dokładnie, :) i
i chce kotka bez jajec!!!!!bo w mieszkaniu to cięzko by było.......
pozdrawiam
czekam na wiesci.

Widzę, że dziewczyny już zobaczyły, że nie masz nic wspólnego z tym mailem i ogłoszeniem..
A ja bardzo przepraszam, powinnam oddzielić tekst do Ciebie od reszty..

Na wszelki wypadek napiszę wyraźnie - pytania do cypiska to jedna sprawa i jak widać ucieszyłam się, że chce rudaska od Izabeli..
A mail i ogłoszenie to całkiiem coś innego..
I nie dotyczy cypiska..

Cypisku przebacz niezamierzone pomówienie .. :oops:
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Pon paź 12, 2009 16:50 Re: Adopcje Puchatkowa5, kremowy puchatek (Gdańsk) HELP!!!! s.27

Cypisku,wybacz dziewczynom nieporozumienie i bierz kota od Izabeli :wink:
mam od niej swojego Kumpelka,też persik tylko czarny,koty z trójmiasta są fantastyczne
Obrazek

gayae

Od: Sob sty 13, 2007 15:10

Post » Pon paź 12, 2009 17:20 Re: Adopcje Puchatkowa5, kremowy puchatek (Gdańsk) HELP!!!! s.27

Ale żeśmy namieszały :ryk:

kasiunia773

Post » Pon paź 12, 2009 17:22 Re: Adopcje Puchatkowa5, kremowy puchatek (Gdańsk) HELP!!!! s.27

gayae pisze:Cypisku,wybacz dziewczynom nieporozumienie i bierz kota od Izabeli :wink:
mam od niej swojego Kumpelka,też persik tylko czarny,koty z trójmiasta są fantastyczne

Przyznam bez bicia, ze maly wywiad zrobilam :oops: i teraz po omowieniu szczegolow z Cypiskiem, Maxia wysle do Swinoujscia :) :spin2:
A posta aamms przeczytalam i jakos zadnych skojarzen nie mialam :wink:

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

Post » Pon paź 12, 2009 17:37 Re: Adopcje Puchatkowa5, kremowy puchatek (Gdańsk) HELP!!!! s.27

gayae pisze:Cypisku,wybacz dziewczynom nieporozumienie i bierz kota od Izabeli :wink:

Cypisek już wie co i czemu namieszałam, i nie gniewa się na mnie :D
Nawet :piwa: żeśmy się puknęły :twisted:
Obrazek

Amika6

Post » Pon paź 12, 2009 17:43 Re: Adopcje Puchatkowa5, kremowy puchatek (Gdańsk) HELP!!!! s.27

Izabela pisze:

Przyznam bez bicia, ze maly wywiad zrobilam :oops: i teraz po omowieniu szczegolow z Cypiskiem, Maxia wysle do Swinoujscia :) :spin2:
A posta aamms przeczytalam i jakos zadnych skojarzen nie mialam :wink:

Ale ja przeczytałam cytat zamieszczony przez kasiunia773 i wszystko zlało mi się do kupy, bo info o treści tego ogłoszenia mnie tak walnęła, że nie myślałam logicznie :oops:.

Rzadko tu się odzywam i dzisiaj taki falstart :twisted:
Obrazek

Amika6

Post » Pon paź 12, 2009 18:20 Re: Adopcje Puchatkowa5, kremowy puchatek (Gdańsk) HELP!!!! s.27

Ostrożności nigdy za wiele 8)

kasiunia773

Post » Pon paź 12, 2009 18:50 Re: Adopcje Puchatkowa5, kremowy puchatek (Gdańsk) HELP!!!! s.27

Chciałam Was zapytać o jedną rzecz - z tego co wiem Puchatkom Persom się to przydarza czasem i może macie doświadczenia w tym względzie - Dyzia /zwykły dachowiec/ ma zatkane kanaliki łzowe, na razie daję jej kropelki ale jak się nie odetkają to trzeba je przetkać u weta. Czy to bezpieczny zabieg? Konieczny? Oczko jej mocno łzawi, kiedyś jak było sprawdzane to kanaliki były ok a teraz jest kompletnie zatkane. Martwię się trochę wizją zabiegu.

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

[poprzednia][następna]