Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna_33 pisze:Nie zadrazniac sytuacji, zabrac koty.
teapot pisze:Beata pisze:Beata pisze:czy wiecie moze, jak dlugo trwa aktywacja konta na dogomanii? zarejrestrowalam sie wczoraj (zeby moc tam wystawic bazarek) i do teraz nie dostalam zadnego mejla do aktywacji
ktos cos wie please?
a jesli nie, to czy ktos za mnie na dogo moze bazarek dzisiaj wystawic?
Mi aktywowało konto od ręki, więc dziwne rzeczy się dzieją.
Bazarek mogę wystawić - pod warunkiem, że dasz mi gotowe linki do fotek. Niestety przekroczyłam limity na fotosiku i sama nie dam rady z fotami.
Agnie Koty pisze:Beata pisze:Beata pisze:czy wiecie moze, jak dlugo trwa aktywacja konta na dogomanii? zarejrestrowalam sie wczoraj (zeby moc tam wystawic bazarek) i do teraz nie dostalam zadnego mejla do aktywacji
ktos cos wie please?
Beatko, ja mogę Ci ten bazarek zrobić. Chyba, że w międzyczasie dostaniesz hasło. możesz wszystko podesłać na : kotydwaa@poczta.onet.pl.
Ja na Dogo czuje się lepiej niz na Miau
Anna_33 pisze:Modjeska, Slonce, co z VIVA?
Katia80 pisze:Beata! propozycje dla Ciebie na str. 23:teapot pisze:Beata pisze:Beata pisze:czy wiecie moze, jak dlugo trwa aktywacja konta na dogomanii? zarejrestrowalam sie wczoraj (zeby moc tam wystawic bazarek) i do teraz nie dostalam zadnego mejla do aktywacji
ktos cos wie please?
Mi aktywowało konto od ręki, więc dziwne rzeczy się dzieją.
Bazarek mogę wystawić - pod warunkiem, że dasz mi gotowe linki do fotek. Niestety przekroczyłam limity na fotosiku i sama nie dam rady z fotami.Agnie Koty pisze:Beata pisze:Beata pisze:czy wiecie moze, jak dlugo trwa aktywacja konta na dogomanii? zarejrestrowalam sie wczoraj (zeby moc tam wystawic bazarek) i do teraz nie dostalam zadnego mejla do aktywacji
ktos cos wie please?
Beatko, ja mogę Ci ten bazarek zrobić. Chyba, że w międzyczasie dostaniesz hasło. możesz wszystko podesłać na : kotydwaa@poczta.onet.pl.
Ja na Dogo czuje się lepiej niz na Miau
Anna_33 pisze:Jak bede tam jechac z Wawy zaciagne Agnieszke ze soba. Zofia tez sie wybiera, chyba w niedziele.Moze CoolCaty moglaby w niedziele.
Amica pisze:Płakać mi sie chce od tego wszystkiego. Trudny przypadek, ale mysle, że p. B.W ma problem z ocena sytuacji i juz sie w tym wszystkim pogubiła całkowicie. Jakiś czas temu był reportaż-apel w Ekspresie Reporterów, pani Wahl tak pięknie mówiła o opiece nad jej zwierzętami, o wizytach weterynarzy, kastrowaniu (ona to okreslała jako operacje przeciwko rozmnażaniu się) ... Apelowala o wsparcie, oferowała swoje prace. Zdjęcia prawie sielankowe, ogromne poświęcenie wielkiej artystki, istny psi rajA może by zwrocić się o wsparcie akcji do Michała Olszańskiego? Jemu by chyba pani Wahl zaufała.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 96 gości