Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miuti pisze:Jak kupić ten kalendarz?
paulaitomek pisze:podbijam
i jak poszukiwania ??
kurcze ja teraz mam właśnie 6 sztuk 5-cio tygodniowych. Trzeba je jeszcze butlą karmić. Ja bym chętnie przygarnęła ale.. no nie da radyi nie chodzi tylko o to że mam już kociaki bo to najmniejszy problem.
Miuti pisze:Może Majusia jednak?
Chociaż na chwilę!
Tweety pisze:paulaitomek pisze:podbijam
i jak poszukiwania ??
kurcze ja teraz mam właśnie 6 sztuk 5-cio tygodniowych. Trzeba je jeszcze butlą karmić. Ja bym chętnie przygarnęła ale.. no nie da radyi nie chodzi tylko o to że mam już kociaki bo to najmniejszy problem.
takie duże ogoniaste i jeszcze na flaszce? o leniuchy-wstręciuchy![]()
nadal szukam i szukam i nie mam już pomysłu
paulaitomek pisze:no niestety. 4 sztuki jedzą same a 2...hmm.. leniuchy z nich.
ale one są widać dużo słabsze. Jakieś takie średnio zainteresowane są zabawąnie mam pojęcia .. a może coś im jest??
za to reszta jak widzi te 2 maluchy wcinające flaszki to potrafią im wyrwać smoka z pyszczkatakie skubańce małe..
kosma_shiva pisze:paulaitomek pisze:no niestety. 4 sztuki jedzą same a 2...hmm.. leniuchy z nich.
ale one są widać dużo słabsze. Jakieś takie średnio zainteresowane są zabawąnie mam pojęcia .. a może coś im jest??
za to reszta jak widzi te 2 maluchy wcinające flaszki to potrafią im wyrwać smoka z pyszczkatakie skubańce małe..
a są odrobaczone
kosma_shiva pisze:Miuti pisze:Może Majusia jednak?
Chociaż na chwilę!
Miuti,
ja tez pomysłalam o Majorce.
Ale tweety twierdzi, że maluchy już miesiąc mają...
a mnie się zdawało, ze to dwa tyg. temu było
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Myszorek, puszatek i 96 gości