POTRZEBUJĘ TYMCZASY II - DT dla kociąt! TRANSPORTERY ZWRÓCIC

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 23, 2008 17:34

Ciekawa ta historia pani Wiesi i jej kotki Wiesi :roll: 8)

Wiesię dziś wygłaskałam, wytarmosiłam, bo się darła na mnie, że mam ją koniecznie na ręce wziąć :roll: :twisted:
i brzusio ma chyba... :(

coś się jeszcze na mnie darło, chyba jest srebrno-białe lub buro-białe (w transporterku Kasi C. siedzi) i chyba nawet mruczało... i jakieś inne mruczenie dochodziło z którejś z tych "bocznych" klatek (tych osobnych, bliżej drzwi).

zabiedzoną szylkretkę też widziałam :(

ile tam jest oswojonych kotów???
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Sob lut 23, 2008 17:34

Aleba pisze:
genowefa pisze:MałaBura? chyba teraz już u Welbłądzia.

Ale to baba...

zmienimy płeć :twisted:
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Sob lut 23, 2008 18:29

Asia_i_PSoty pisze:Czy mamy jakieś młode bure kocurki do adopcji?

Szef koleżanki szuka takiego dla siebie: mieszkanie, kot spędzałby parę godzin sam w domu.
Podsunęłąm mu Burasia Modjeski ( http://morisowa.waw.pl/koty/buras.htm ), ale pan chyba chciałby mieć większy wybór. Najchętniej wziąłby kociaka :roll:

Asiu, ja mam z miotu z grudnia. Biało-dymny kocurek
Obrazek
Bury to on nie jest, ale czarny też nie :D

I jeszcze jedno zdjęcie
Obrazek, na którym widać, jakie ma fajne ciapki :)
Ostatnio edytowano Sob lut 23, 2008 18:42 przez ariel, łącznie edytowano 1 raz
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Sob lut 23, 2008 18:33

Drąca ryj białobura w transporterze kociareczki to Nocka, idzie po ciachu do Wielblądzia. Wiesia jest w srodkowej.

wielbłąd - jutro ok. 11-12 powinny być obie (z Małąburą) gotowe do przechwycenia:) Wpadniesz?:)

MAŁABURA NIE IDZIE DO ADOPCJI DO DOMU BEZ INNYCH STWORZEŃ. Bo rozniesie :twisted:

Oswojone takie do adopcji są 3, z czego 2 juz mają tymczas zaklepany (chyba, że Falka nie da ray odizolować Bogny od rezydentów, to będę namawiać ją na Wiesię...). Czyli potrzebuję 1 tymczas, najchętniej z wolnym pokojem, w któym da sie w razie potrzeby awanturną Bognę odizolować od kotów.

Uprasza się o chwilowe niezwożenie do Boliłapki kotów:) no chyba, że się im klatkę przywiezie:)

i PLAN jest taki:
w CZWARTEK łapiemy (może być 2 razy rano-kociaki i wieczorem - dorosłe), czyli przynajmniej na wieczór potrzebuję KIEROWCY, a na rano TOWARZYSTWA.

a w piątek wieczorem - potrzebuję transport powrotny dla kotów na trasie Boliłapka-Praga (mnie już wtedy nie ma).

Potem mnie tydzień nie ma, liczę na to, że KTOŚ w weekend 8-9.03 odwiezie to co złapiemy w czwartek.

I o ile po czwartku 28.02 zostaną jakieś wolne klatki to umówione ze mną osoby mogą COŚ zwozić na ten tydzień:)

9.03 wracam i ZNÓW bym chciała łapać, np. 11.03, wtorek, wieczorem!!! KIEROWCY!!!

One są WSZYSTKIE ciężarne!!!
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Sob lut 23, 2008 21:12

ależ oczywiście, po kotecki jak zawsze z przyjemnością :twisted: :wink:
a poza tym ta jama to prawdziwy azyl dla zbłąkanycvh wielbłądów :D :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Sob lut 23, 2008 21:26

Jutro jopop robi mi najazd o całkowicie nieprzyzwoitej godzinie, ledwie przecież będzie świtać - przywozi do mnie Gieńkę o 9:30!! 8O
O, ja biedny żuczek...

Ma mnie to oczywiście zmobilizować, żebym dotarła do lecznicy na czas...

Chociaż dobrze, że dzisiejszy dzień udało mi się wywalczyć jako wolny (przecież chyba nawet mi należy się choć jeden dzień odpoczynku w tygodniu??!!)

Do zobaczenia, Kasiu. :D
Tylko nie szalej i daj nam czas do 11 na zajęcie się Nocką, oki?
Obrazek

czarna_agis

Od: Czw wrz 07, 2006 23:14

Post » Sob lut 23, 2008 21:28

Wielbłądzio pisze:ależ oczywiście, po kotecki jak zawsze z przyjemnością :twisted: :wink:
a poza tym ta jama to prawdziwy azyl dla zbłąkanycvh wielbłądów :D :wink:

...i nie tylko 8) :lol:
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Sob lut 23, 2008 23:33

Baby, ja tak prosto z mostu i brutalnie.

W planach na jutro 9 kotek. No i normalni pacjenci. A zaraz po pracy - koncert mojego chóru.

Zabierać koty i spadać, nie siedzieć i nie przeszkadzać doktorowi w robocie.

:twisted:

O!
Obrazek

jopop

Post » Sob lut 23, 2008 23:38

dlatego ja już tylko dziś byłam, jutro się nie wybieram 8) :wink:
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Sob lut 23, 2008 23:48

Genowefa w swojej relacji nie napisała jak to uciekałyśmy przed Blondyną z Kościoła :twisted:

a to też było mocne :twisted:

uciekłyśmy jej ostatecznie z 3 kotkami, więc nieźle :twisted:
Obrazek

jopop

Post » Sob lut 23, 2008 23:50

Opowiadaj! Obrazek
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie lut 24, 2008 8:32

jopop pisze:Baby, ja tak prosto z mostu i brutalnie.

W planach na jutro 9 kotek. No i normalni pacjenci. A zaraz po pracy - koncert mojego chóru.

Zabierać koty i spadać, nie siedzieć i nie przeszkadzać doktorowi w robocie.

:twisted:

O!

ha, koty biorę, a na pana doktora nie mogę sobie popatrzeć :twisted: nie daruję sobie tego :wink: , prawdopodobnie przez cały tydzień nie uda mi się zajrzeć...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Nie lut 24, 2008 9:50

Wielbłądzio pisze:ha, koty biorę, a na pana doktora nie mogę sobie popatrzeć :twisted: nie daruję sobie tego :wink: , prawdopodobnie przez cały tydzień nie uda mi się zajrzeć...

Nie marudź, dzisiaj nie ma żadnego patrzenia!! Jest tyle roboty, że wystawa zamknięta!!
A nawet jak Ci się w tym tygodniu więcej do nas wpaść nie uda, to wierz mi, Doktor się przez te kilka dni nie zmieni :wink:

Czekam jeszcze na jopop i Gienię.
Potem brykam od razu do lecznicy.
Obrazek

czarna_agis

Od: Czw wrz 07, 2006 23:14

Post » Nie lut 24, 2008 17:53

ha, popatrzyłam, popatrzyłam :dance: :dance2:
Agis, piję właśnie sok, i mało brakowało, żebym parsknęła nim prosto w klawiaturę :roll: a następnego laptopa już naprawdę nie mam skąd pożyczyć :twisted: co to w końcu za przyjemność patrzeć na to indywiduum :roll: :ryk:

otrzymałam dziś jednak tylko jednego kotka :)
faktycznie, Małabura to diabeł wcielony: po pół godziny od zamieszkania na nowych śmieciach już zaliczyła szczyt regału i szafy, powiesiła się na pnącym kwiatku (to ostatni, który u mnie przetrwał - nie pozwolę jej go zlikwidować :twisted: ) i pobiła łapką śpiącą Norysię (zdecydowanie niegroźnie;) chciało się biedactwo zaprzyjaźnić, a te moje otłuszczone worki tylko śpią i śpią :roll: ). ciekawa jestem, co będzie dalej... stanowczo się będę zapoznawać jej z wujkiem Julisiem :twisted:
a jutro po południu mam się zgłosić po Nockę

Wielbłądzio

Post » Nie lut 24, 2008 19:43

Kierowcy: hop, hop!
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

[poprzednia][następna]