Nasze ogony-zdjęcia str.1i44-Tarusia [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 23, 2007 18:15

no i Kajko pojechał...

a ja siedzę i ryczę...

a jeszcze dzisiaj trenował skoki na moje plecy... i namolnie pchał się do moich kanapek...

jutro mam obiecaną relację z pierwszych chwil... i Tiris pójdzie odebrać transporterek to luknie co i jak w domku chłopaka...

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Sob lis 24, 2007 11:41

jakoś tak cicho się zrobiło :(
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

Post » Sob lis 24, 2007 12:28

cicho jak zawsze po odejściu footra z mojego domu... nawet koty nie rozrabiały wczoraj... Kama trochę szukała brata, ale lepsza była zabawa w pogryzanie... mnie oczywiście... uparła się na nogi... a ząbki ma ostre i nie było to zbyt miłe dla mnie... Kama natomiast bawiła się świetnie...

wczoraj nie wytrzymałam... zadzwoniłam... chłopak w nowym domku czuję się całkiem swobodnie... zwiedzał, pojadł, przymilał się... rezydentka trochę furczała jak Kajko podchodził zbyt blisko, a chłopak od razu zaliczał glebę z pokazywaniem brzuszka... i zero syku lub tym podobnych z jego strony... czekam dziś na jakieś info o postępach dokocenia...

Chaberka coraz lepiej się czuje w nowym miejscu... siedzą razem ze Zmorą i dogadują się bez problemu... Zmora tylko chwilami wrzyszczy prosząco o wypuszczenie... Irenka wczoraj dyskutowała łapkami z Virusem... i bardziej wyglądało to na zabawę niż na cokolwiek innego... jednym słowem czuje się dobrze... we wtorek kolejny zastrzyk panny... Bunia też coraz lepiej... a to ściemniara niemożliwa jest... przyuważyłam ją przy miskach ogólnodostępnych z kurczakiem... i też widziałam jak wsuwała chrupki dzieciaków... a swoich to maupa nie chce... seniorskich znaczy... Grudzia mnie wczoraj zadziwiła lekko... jadłam jogurt... przyszła oparciem do mnie, położyła łapkę na ramieniu i zagadała - daj mi... no więc ją poczęstowałam... bardzo jej smakowało i warczała na inne ogony, które chciały się przyłaczyć do uczty... Gargamel jeszcze ciągle nie ufa mi do końca... boi się jak go łapię, więc tego nie robię... tylko czekam... wczoraj wieczorem przyszedł położyć się na kocyk, chociaż w pobliżu były moje nogi, nawet się do nich przytulił... i cały czas uważnie patrzy mi w oczy... i widzę, że ma ochotę podejść, ale nie ma jeszcze odwagi... reszta ogonów jak zawsze... pożerają... szaleją... broją... mizianki z traktorkami obowiązkowe... :lol:

Matahari

Post » Sob lis 24, 2007 20:59

byłam odwiedzic Kajko w nowym domku.
Maluch strasznie przytulaśny, ocirał się i mruczał u mnie na rączkach i u Pana też.
Kontakty z rezydentką na razie prychające...znaczy sie rezydentka prycha a Kajko sie nie przejmuje. Rezydentka prycha ostrzegawczo i tydzień, dwa i będą razem ganiac po całym domu.
Poza tym obydwa kotuchy nie chciały za bardzo jeśc, Pan powiedział, ze kajko wypil tylko Klarę. Powiedziałam ze może minąc troszkę czasu zanim zaczeni jesc, ważne zeby pił. Mówiłam, że dla kociaków to nowa sytuacja, że się stresują i potrzebują nieco czasu. Powiedziałam, że jak do poniedziałku nic nie zje to można zacząc sie martwic.
Ale ja wierzę, że żarłoczek Kajko szybko wróci do swoich zwyczajów, chociaż pan poinformował mnie, że do ich kanapek to się nie pcha...pewnie matahari robi lepsze :twisted:

Nieco sie martwię tym niejedzeniem, ale nic mu przez dwa dni nie będzie...a potem na pewno przekona się, że gotowany kurczaczek i rc smakuje najlepiej w nowym, własnym domku :)

Tiris

Od: Pon paź 16, 2006 0:38

Post » Nie lis 25, 2007 0:12

Na pewno szybko zacznie zajadać. A że Matahari robi najlepsze żarcie to każdy wie.

To ja przedstawię może niespodzianie - fotki autorstwa Kuby, czyli synka Matahari. Z imprezy urodzinowej Matahari. Kuba się spisał. Foteczki fajne, prawda? :D

Obrazek Spacja

Obrazek Bajer

Obrazek Bazylos :lol:

Obrazek Tu nie jestem pewna :oops: Chyba Bemcia? Edit: Na pewno Virus.

Obrazek Obrazek Obrazek Kajko i Kokosz... yyy.. znaczy Kama ;)

Obrazek Virus. Reddie w tle ;)

Obrazek Bunia

Jeśli coś pomyliłam, to poprawcie dziewczyny :oops: Ja to bardziej na żywo rozpoznaje koty Matahari...

I do jutra. Będę ok 11. Z aparatem ofkors :)
Ostatnio edytowano Nie lis 25, 2007 18:30 przez reddie, łącznie edytowano 1 raz

reddie

Od: Śro lip 19, 2006 15:35

Post » Nie lis 25, 2007 18:21

reddie... to nie chyba Bemcia a na pewno Virus...

wróciły chłopaki z wakacji od Tiris... wróciły KLUCHY!!!!!! a to podobno ja mam paszarnię kotów... :evil: biedne chłopaki bedą miały już całe życie kłopoty z tuszą... wszak komórki tłuszczowe nabywa się w dzieciństwie... i potem już nie znikają... :evil: :evil: :evil:

a ja wygrzebałam z telefonu jakieś fotki...
i tak zdjęcie Spacji z 27 lutego tego roku... czyli już była u mnie
Obrazek

a tu fotka Spacji z małą wtedy Zmorką... z 1 marca
Obrazek

i Spacja śpiąca z ukradzioną Tiris zieloną myszą...
Obrazek

Spacja miłośniczka lodów
Obrazek

i fotki z końca października... trzy pierwsze to same chłopaki - Bazyl, Kajko i Virus... ostatnie to Kama i Bazyl...
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Matahari

Post » Nie lis 25, 2007 18:37

Matahari pisze:zdjęcie Spacji z 27 lutego tego roku... czyli już była u mnie
Obrazek

reddie pisze:Wysłany: Nie Lis 25,2007
Obrazek Spacja

Matahari pisze:a to podobno ja mam paszarnię kotów... :evil:

:mrgreen:

Ale przyznaję - kluseczki z chłopaków są przesłodkie :1luvu:

reddie

Post » Nie lis 25, 2007 20:10

reddie pisze:
Matahari pisze:zdjęcie Spacji z 27 lutego tego roku... czyli już była u mnie
Obrazek

reddie pisze:Wysłany: Nie Lis 25,2007
Obrazek Spacja

Matahari pisze:a to podobno ja mam paszarnię kotów... :evil:

:mrgreen:

Ale przyznaję - kluseczki z chłopaków są przesłodkie :1luvu:

ja wcale nie tucze kotów...one są takie puchate :)

Tiris

Post » Nie lis 25, 2007 20:26

reddie... a Ty co??? gołąbki Ci nie smakowały??? :twisted: :twisted: :twisted:

Matahari

Post » Nie lis 25, 2007 21:50

Gołąbeczki były palce lizać :D Nie tylko pasiesz koty, ale i mnie ;) Ale mnie można, co? Aaa, kurczątko też juz zeżarłam, które dałaś mi na wynos. Pyszności :love:

No, dooobraaa, nie masz paszarni kotów. Spacusia jest wyjątkiem :mrgreen:

reddie

Post » Nie lis 25, 2007 22:20

niop...

Spacja to Spacja... kochane footerko...

Matahari

Post » Nie lis 25, 2007 23:12

z nowego domku Kajko mam informację, że chłopak nie chce jeść... domek zmartwiony... jutro jadę do Patyczaka... zobaczymy...

footra integrują się z powracającymi z wakacji... te nie bardzo chętne na razie... najbardziej warczy Bemol... :twisted:

Matahari

Post » Pon lis 26, 2007 10:19

Matahari pisze:z nowego domku Kajko mam informację, że chłopak nie chce jeść... domek zmartwiony... jutro jadę do Patyczaka... zobaczymy...

footra integrują się z powracającymi z wakacji... te nie bardzo chętne na razie... najbardziej warczy Bemol... :twisted:

moje kochane maleństwa...a to takie miziaki i mruczaki były ze mną...to ten głupi ciapos je tak nastawia... :evil:

Tiris

Post » Pon lis 26, 2007 10:37

Tiris... Ty nie pyszcz na Bazyla... lepiej uaktualnij pierwszy post... zaległości masz babo...

Matahari

Post » Pon lis 26, 2007 12:51

Matahari

[poprzednia][następna]