Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
meg11 pisze:vailet pisze:meg11 pisze:Ja musiałam bo były takie mrozy jak teraz i ogródka nie posiadamNie wiem ja wolę nie do ziemi tylko kremację, u ludzi też i sama bym chciała tak samo (kiedyś...).
vailet pisząc o ogródku miałam na myśli że lepsze to niż utylizacja. Kremacja jest najlepsza tylko że jest to dość droga sprawa i nie każego na nią stać.
Mój sąsiad pochował swoją suczkę na obrzeżach lasu.
Ja ogródka też nie posiadam, pochowałam w zaprzyjażnionym ogródku.
Jest tam już pochowana Nuka- moja suczka, Kozunia- kociczka, Pusia- kociczka i teraz Kacperek.
Zrobiłam cmentarz z ogródka
winnerada pisze:Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie. To był najgorszy dzień w moim życiu. :C
Placek śmiga już w lepszym świecie, gdzie nie ma chorób i nowotworów. Mam nadzieje, ze mi to wszystko wybaczy.
Gosiara pisze:Bądz szczęśliwy i zdrowy na TM[*],a Ty kochana trzymaj się jakoś nie jesteś tutaj sama...Pisząc to sama mam łzy w oczach...Masz jeszcze jakiegoś kota w domu żeby się przytulić?
kicia1 pisze:tak to prawda ,ale ja naprawde nie wiem co robic
Koszmaria pisze:Kicia,trzymaj się.
pamiętaj,że spokojna śmierć w ramionach ukochanej osoby to dar,który otrzymuje niewiele zwierząt,to ostatni gest miłości jaki można wykonać...
dałaś mu wiele.tak dużo ludzi i zwierząt umiera w strachu i bólu,a Ty oszczędziłaś tego swojemu Plackowi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 246 gości