Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ko_da1 pisze:Mała dziękuje bardzo![]()
![]()
Iwonka uchyl chociaż rąbek tajemnicy co toBoni upaćkany tym białym czymś poleguje mi na kolanach i cudnie mruczy ....ja chyba mam bzika na punkcie Bonusika
mamy przesuniętą godzine RTG na 16 , mam nadzieje że kciuki wytrzymają taki poślizg
ko_da1 pisze:Bonusik czuje sie lepiej , miał zrobione 3 zdjęcia , żołądek jest pusty w jelitach jest jeden punkt ciemniejszy moze to byc jakieś ciało obce ktore w tej chwili już sie przesówa albo powietrze, w każdym bądz razie nie ma nic co by wskazywało na jakiś powazny zator , kontarst doszedł do odbytu było go już widąc przy badaniu temperatury czyli układ pokarmowy drożny w tym momencie jest , za to powiększyły sie węzły chlonne na szyji i przy badaniu jest to miejsce tkliwe , osłuchowo też są wyczówalne zmiany w miejscu kratni więc możliwe że pojawił sie stan zapalny ktory albo wszystko zapoczątkował albo jest skutkiem trzy dniowych wymiotów i podrażnienia, dziś dostał antybiotyk środek przeciwzapalny , przeciwbolowy i przeciwgorączkowy , oraz osłonowy i wzmacniający w sumie cztery zastrzyki .........pierwsze co zrobił po powrocie do domu to rzut na miski i wcinał z apetytem , w tym momencie nawet probuje sie troszke ganiać z innymi kotami ale chwilke i poleguje, jest osłabiony po takiej kilkudniowej głodówce.....
chciałabym tu bardzo podziękować mam nadzieje że przeczyta pani dr. Kasi za wykonanie Bonusikowi zdjęć ,badanie i podanie leków z super zniżkąza całą wizyte dziś zapłaciłam naprawde niewiele za co jestem bardzo wdzięczna ......
![]()
![]()
![]()
jutro pojde do mnie juz do mojego doktora ze zdjęciami i zaleceniami , będziemy kontynuować dalej leczenie i mam nadzieje że Boni wroci szybciutko do zdrówka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 42 gości