Moderator: Estraven

Tundra pisze:Tulisiu, wypatruj![]()
![]()
Kciuki za zdrówko i spokój ducha trzymamy cały czas![]()
![]()
za Twoje zdrowie

MAU pisze:Mikołajku najcieplejsze myśli,ogrom pozytywnej energii i najmocniejsze![]()
za Twoje zdrowie
![]()
![]()
![]()
![]()
Tulisiu![]()
![]()
![]()
![]()
Niki i Ciziulko![]()
![]()
![]()
, wszystkie mamy po tyle samo przesłania;

kocka pisze:jak to musi byc po równo zawszebo Tulinki i reszta kocików wszystko wyliczą
naprawdę tak mają: Mikołajek zawsze porównuje zawartośc miseczek, mam wrażenie,że liczy kawałki, bo niecu mu schodzi czasu na to zanim sie zdecyduje do której podejść MAU pisze:Tulisiu dla Ciebie nigdy nie będzie mniej głasków i życzeń.Musi być co najmniej tyle samo,co dla innych lub nawet ciut więcej wyjątkowy Kocurku.A to specjalnie tylko dla Ciebie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
co ta mała pchła w sobie ma 
i mnje wręczył listowną przesyłkem z rurkami i listem od Cioci Tundry
-list był do fszystkich, to im przeczytałem , bo tylko ja siem na tym znam
,a potem ..potem było niebo w gembie, bo my spróbowali zawartości tych dziwnych rurek -no ja za rybom to wjelce przepadam, wczonchnęlimy ,aż się uszy częsły
a jak my siem obżarli i czas był na dżemkę, to znów ktoś zadzwonił do drzwi i Pan Kurier przyniósł pudło , co siem okazało całkiem pełne miękkich materacuf a w środku jeszcze był kot
Dobrze ,że my pomacali z Mikołajkiem i uffneli, bo to pocztówkowy kot
Ten f kfiatki to my Cizi obiecali, bo jedyna dziefczyna w kompaniji , dla Gnidy to chyba ten wjelce meski granatowy bendzie , bo on ostatnio grzeczny i Duża mówi,że chyba jej kota zamienili , albo mu coś w głowem zrobili zamiast w zęmbach, bo to nie jak nasza stara Gnida
Tuliś rozradowany
,dla Mikołajka
,dla Waszej jedynej Kociej Dziefczyny
, dla Nikiego
i dla Dużej

Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot] i 92 gości