Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
welina pisze:Była moją ulubienicą,tak bardzo podobną do mojej Zośki.Co się stało Aniu,dlaczego odeszła ?
Blekitny.Irys pisze:Tak dawno nie było mnie na Twoim wątku, a tu takie smutne wieści.
Przytulam Cię do serca i łączę się w bólu po stracie kocich przyjaciół.
Twoja postawa budzi mój najwyższy szacunek - pomagasz najbiedniejszym z biednych, tym których nikt nie chciał. Tym, którym dałaś drugie życie. Jesteś prawdziwym Aniołem.
Jak to dobrze, że są na tym nie najlepszym ze światów tacy ludzie jak Ty, Lidka 02, Kinnia, Jola Dworcowa i inne cudowne dziewczyny. Gdyby nie Wy...
phoenix6 pisze:phoenix6 pisze:Anna61, trzymaj się dziewczyno! Na szczęście istnieją jeszcze na tym świecie normalni ludzi, a nie "kociarze", którzy zawsze znajdą okazję, żeby komuś dokopać![]()
Co do forumowiczki ASK@... ja już sobie wyrobiłam opinię na jej temat, na podstawie kilku miesięcznej obserwacji jej wypowiedzi. Naprawdę podziwiam że ta osoba ma tak dużo wolnego czasu. Siedzi na zadku i klepie na prawie każdym wątku, w każdym temacie, wszędzie musi wtrącić swoje trzy grosze. Ekspert się znalazł od siedmiu boleściAż strach otworzyć lodówkę...
Marzenia11 - proszę o nieprzesyłanie mi żadnych PW!
Nie interesuje mnie kto na co choruje i z czym się zmaga, nic nie usprawiedliwia chamstwa i złośliwości.
Przepraszam Anno że zamieściłam tę informację w twoim wątku, ale zagotowałam się.
nic nie usprawiedliwia chamstwa i złośliwości.
ewan pisze:phoenix6 pisze:Co do forumowiczki ASK@... ja już sobie wyrobiłam opinię na jej temat, na podstawie kilku miesięcznej obserwacji jej wypowiedzi. Naprawdę podziwiam że ta osoba ma tak dużo wolnego czasu. Siedzi na zadku i klepie na prawie każdym wątku, w każdym temacie, wszędzie musi wtrącić swoje trzy grosze. Ekspert się znalazł od siedmiu boleściAż strach otworzyć lodówkę...
Mam te same spostrzeżenia. Zwłaszcza na kociarni. Zaglądam tam czasem do nowych wątków. Prawie w każdym mądrości "Kociarza Stulecia".
Aniu trzymaj się. Nie zawracaj sobie głowy bzdurami. Szkoda zdrowia i nerwów.
welina pisze:Tak bardzo mi przykroTrzymaj się Aniu i zdrowia życzę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 220 gości