A my będziemy zaciskać kciuki by udało się jak najlepiej pomóc Twojej kotce!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
michalinadzordz pisze:Dziewczyny w schronie następny kotek w takim stanie jak Dymka... Wiem, że siedzi tam już długo, co najmniej od jesieni, ale raczej dłużej, już wtedy widziałam go gdzieś przelotem, ale wtedy mówiono mi, że jest dziki. W tej chwili jest na dystans, ale nie jest tak źle...
W mailu od schroniska z listopada pisali o nim tak: "Kocur dziki przyjechał z uszkodzonym lewym okiem przypuszczam że od walk z innymi kotami. Nic innego o nim nie mogę powiedzieć bo nie daje do siebie podejść. Nie przeszkadzają mu inne koty, wykastrowany. "
W tej chwili jak widać na zdjęciach daje do siebie podejść, choć podobno nie jest zachwycony z tego powodu, że ktoś berze go na ręce. W piątek wybieram się do schroniska i mogę podpytać. Mam dla niego DT ale średnio z funduszami. Czy jakby udało się go wyrwać ze schronu, to Ślepaczki dadzą radę pomóc?
Asia Ronda pisze:nowe zdjęcia Julcii.
JULECZKA MA SIĘ CORAZ LEPIEJ Emotikon smile
Kicia z każdym dniem wygląda i czuje się coraz lepiej. Przyzwyczaiła się już do kołnierza i nie próbuje go za wszelką cenę zdjąć. Jest wesoła, nadstawia łebek do głaskania i cudownie mruczy
czarno-czarni pisze:A ten z maila i bez zdjęć? CO z nim?
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, MruczkiRządzą i 51 gości