A ja chce pokazac zdjecia Kochanych Zwierzaczkow u Justy z ktorymi spedzilam Wspaniale 4 dni!
(szkoda ze tak szybko to zlecialo)

Na sam początek Nasza Dzielna Kochana Matyldzia! Dziewczynka od razu powitala mnie na drapaczku i prosila o glaski. oczywiscie dostala Ich cale tony bo to do Niej ciotka przyjechala
Matyldzia czuje sie super! nie widac ze w ogole miala operacje. jedynie blizna na ogolonym brzuszku przypomina o tym wydarzeniu.
Matyldzia wskakuje na kolanka, barankuje, mizia sie glowka o glowke i pieknie mruczy! A do tego wszystkiego bawi sie! no poprostu jest Niesamowita!!!
na zdjeciach nie ujelam tego jak naprawde Matyldzia wyglada, bo razila Ją moja lampa blyskowa a jak ja wyaczalam to zdjecia wychodzily rozmazane

tu sie rozciaga po zabawie i miziankach i nie przejmuje niczym

A tu Pani Noemci! Dziewczynka o tak rozbrajajacym spojrzeniu ze czlowiek jak spojrzy na Nia to musi Ją wziąć na raczki i pokochac! Noemcie wyglaskalam od glowki po sam czubeczek ogonka

Miziak z Niej niesamowity! No i oczywiscie rozbojnik

Ciotka jakby mogla to wzielaby sobie Ją na zawsze

A jakie Malutka ma futerko w dotyku to po prostu az sie w glowie nie miesci! Normalnie puch

a tutaj Pan Wegielek, dostojny o pieknym czarnym swiecacym futerku, pozwolil sie poglaskac i tez chcial sie bawic
Rumienilam sie jak spogladal na mnie

A tu Pan Fibiś, ktory zachowuje sie jak Maly piesek! jak bylam w lutym , to Fibis nie chcial w ogole wyjsc spod stolu

byl slabiutki

a teraz Pan Fibis biegal z Nami na spacerkach, podskakiwal i prosil ciagle o glaski! raz nawet poznal fajna Kolezanke Goldenke i sie troszke zakochal
Fibiś jak przychodzilam od razu wychodzil na powitanie i patrzyl jakby mowil: no przyszlas to glaskaj mnie i mow do mnie

Naprawde nie ten sam piesek! Oczywiscie ja w Nim zakochana juz jestem po uszy

z Laryską na spacerku znalezli Nas

Panicz Miki, albo Rudolfik jak to ja Go nazwalam! wyszedl na klatke mnie powitac, a potem wtulil sie jak malutkie dzieciatko do buzki i spal! moglam Go trzymac na raczkach ile chcialam a On mruczal i mruczal i mruczal mi do ucha! Wspanialy Chlopak! i przystojniak nie z tej ziemi

I w koncu Nasz Wincenty! Kotek tak bialy jak platek sniegu! Futerko ma w dotyku jak jedwab! patrzyl na mnie spojrzeniem najmilszym w swiecie!
Chlopak nie przejmuje sie niczym, bawi sie, podskakuje z kocykiem do gory a glaskany od razu pieknie mruczy

nasza Etna

Balam się Ją trzymac na spacerze bo ma mega sile

kochana Dziewczynka:) prosila o glaski, ale najbardziej w swiecie Kocha Swoja Justynke

Znowu Miki (stwierdzil ze idzie spac na stol bo ja nie moglam Go juz dluzej Niuniac)

A tu Pan Maksio, wariowal wtedy z Justa i pokazuje Najfajniejsze zdjecie Maksia usmiechnietego! W ogole chlopak ciagle sie cieszy

na spacerkach lata jak zwariowany, niczego sie nie boi , ma swoich znajomych na kazdej ulicy i jest Wielkim Szczesciem

Przy Nim nie mozna byc smutnym!

a tu moja Wielka skryta milosc, czyli Bartus
Jakiż On przystojny i kochany! pobawilam sie z Nim i podziwialam Jego urode:D

A na konciec Dziewczynka ktora najbardziej mi zapadla w myslach!
Nasza-Moja Gracja!
koteczka tak wyjątkowa ze az brak slow...
Chodzilam z Nia na spacer, glaskalysmy sie, przytulalysmy i bardzo pokochalam Ta Mala Istotne!

a tu mozna zobaczyc jak Gracjunia chodzi pieknie na smyczy!
https://www.youtube.com/watch?v=QgVym3N ... e=youtu.beogolnie moge powiedziec ze Kazdy zwierzaczek u Justy jest Niesamowity! Kazdy idzie do czlowieka, prosi o glaskanie i zabawe!

Justynka tak dba o swoje Kochane Maluchy ze daje Im wszystko co najlepsze!
Justys dziekuje Ci ze moglam spedzic te 4 dni w Najlepszym towarzystwie na Swiecie!
Jestes Wspaniala!