Koty p.Basi bezpieczne,te z białaczką proszą o wsparcie i DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 27, 2014 13:16 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

Bożenko gdy koty białaczkowe i Zajączek przyjadą do Ciebie
przyda się nowy banerek z prośbą o wsparcie i domy stałe
(to może jak już będą nowe zdjęcia)

a jaki jest koszt wynajęcia tego lokalu dla nich ?
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Czw mar 27, 2014 13:38 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

Deklarowałam na wątku Ślepaczków comiesięczne wsparcie w kwocie 30 zł dla kotów, które trafią do Bożenki.
Mimo, że moje posty zniknęły to swoją deklarację nadal podtrzymuję.

Chciałabym wesprzeć Denisa.
Czarny kot, ja do Paktu Czarownic należę, więc wiecie :wink:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Czw mar 27, 2014 13:49 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

:dance: dziewczyny :1luvu: wszystkie koteczki maja wirtualne wsparcie :piwa:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw mar 27, 2014 14:04 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

wibryska pisze:a jaki jest koszt wynajęcia tego lokalu dla nich ?

250.
Ja daję 50.
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Czw mar 27, 2014 14:51 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

Super, super, super. Wiadomo, że Bożenka nie będzie dzielić, kupuje i karmi, wszystkie odrobacza, wszystkim zmienia żwirek. Tylko musi mieć na to pieniążki. Każdy kociak ma już deklarację, baaaardzo dziękuję. Pani Basia czuwa nad swoimi dzieciakami :kotek: :1luvu:

1. Blondyna, białaczka - dom tymczasowy u pani Bożeny, szukamy domu stałego!
wsparcie wirtualne 30zł/miesiąc alessandra

2. Denis, białaczka - dom tymczasowy u pani Bożeny, szukamy domu stałego!
wsparcie wirtualne 30zł/miesiąc nelka83

3. Serafinka, białaczka - dom tymczasowy u pani Bożeny, szukamy domu stałego!
wsparcie wirtualne 50zł/miesiąc Stowarzyszenie Życie dla Zwierząt

4. Marynia, białaczka - dom tymczasowy u pani Bożeny, szukamy domu stałego!
wsparcie wirtualne 50zł/miesiąc inosolan

5. Żuczek, białaczka - dom tymczasowy u pani Bożeny, szukamy domu stałego!
wsparcie wirtualne 60zł/miesiąc Klub Ślepaczków

Alienor deklaruje jeszcze widzę drugie 30 złotych w razie potrzeby na któregoś kociaka. Wszystkie są zabezpieczone.

Wynajem mieszkania to 250 złotych - meg11 daje 50 złotych :1luvu:

Nebbia

Od: Wto lis 12, 2013 13:45

Post » Czw mar 27, 2014 15:03 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

wiadomo może co będzie z dzikuskami z domu?
deklarowałam 50zł, ale przetestowałam i zaszczepiłam moich rezydentów na białaczkę, dołożę symbolicznie 10zł :oops: na mieszkanie

britta

Od: Śro sie 03, 2011 21:30

Post » Czw mar 27, 2014 15:18 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

Bożenka napisała też o pomocy meg11 :1luvu: i od taizu :1luvu:

BOZENAZWISNIEWA pisze:meg 11 przelala mi wczoraj 50zł-bardzo dziękuje Małgosiu-te pieniązki Malgosia przeznaczyła na lokal w jakim koty będa mieszkały
pomoc przekazala nam tez taizu-100zł na wszystkie bialaczki,(tez na lokal)-bardzo dziękuję
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Czw mar 27, 2014 16:25 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

Kochani,dziękuję za Wasze wsparcie,nie mam glowy dzisiaj do niczego,wiec tylko kilka nowych faktów:

:!: 1 Przed chwila dzwonił do mnie P.Michal własnie ,kolejny kot jest białaczkowy z piwnicy,sa jeszcze 3 koty do przetestowania.Oczywiście KAZALAM TO ZROBIC DO WYJAZDU,i jesli beda pozytywne jada do mnie.

Kotka nowa bialaczkowa dostała imię robocze Kropka,prosze ją dopisac do kotów w potrzebie-Kotka ma powiększone wezły chłonne,jest trochę "chora"...ale biedniusia jak Żuczek,wiec i ona szuka opiekuna wirtualnego :!:

2)Kotka Serafinka skradał serce jedNej osobie jaka dzisiaj ja zabierze do siebie na próbe.Jęsli kotka Seragfinka dogaa se z kotami,co wiecej nie dostanie zawału,bo sa tam 2 psy zostanei tam na DS.JAK BY NIE ROBIC KOT BEDZIE W STAESIE,ALE JEŚLI jest to szansa na DS dla jednej kotki to w mojej ocenie trzeba zaryzykować i spróbowac.Także dzisiaj Serafinka tam ma pojechac i zostanie do soboty.

meg 11 zadeklarowała pomoc stała na razie w wysokości 50zł mieisęcznie "do czynszu',i taka kwote mi pzrelala.
taizu,pomagala mi zawsze i teraz przelala mi na start 100zł na potrzeby związane z kotami bialaczkowymi.To nie ejst stala deklaracja,prosze jej nie wpisyuwac jako stałej.taizu napisal,że mnie wesprze w ramach mozliwości,ale serdecznie za to dziękuję :kotek:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw mar 27, 2014 21:47 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

No to moje 30 zł na Kropkę :ok: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw mar 27, 2014 22:22 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

Alienor pisze:No to moje 30 zł na Kropkę :ok: .

dziękuję :)

Lecznica przygotowana u nas ,jestem umówiona z pania doktor,że w razie czego jesteśmy na telefon gdyby cos było,czy się działo.
mialam b.ciezki dzień
wrzuce Wam numer konta dzisiaj,jak cos tam zbiore to zrobie zamówienie w zoolusie.Na razie mam jescze 20 puszek smilli rybnej i kupiłam troche miesa dzisaj wolowego,zeby koty przekupic jak przyjadą,wiec się przemrozi do soboty

1 noc spedza u mnie w domu w pokoju dzieci(dzieci wyjeźdzaja jutro),tak ,zebym i ja tam sobie z koteczkami przysneła.Może się polubimy.W niedziele po poludniu przeniose je do mieszkanka powolutku...wczesniej obejrzę w domu co i jak jedza i napisze.
Czekam na wiesci od P.Michala jak tam z testami pozostalych 3,ale byl zmartwiony,bo te co zostały to takie chucherka sa,wiec nie wiadomo jak te wyniki wyjda.Chyba,ze cos pokręciłam :oops:

Rozliczenie "wpływów-rozchodow'będe pisala tutaj,czy sie zrobi wątek specjalny dla tych kotów?(chyba najlepiej tak zrobic)

prosze w tytule napisac:"na co,czy na jakiego kota,od kogo za m-c kwiecień )
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw mar 27, 2014 23:35 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

1. Blondyna, białaczka - dom tymczasowy u pani Bożeny, szukamy domu stałego!
wsparcie wirtualne 30zł/miesiąc alessandra

2. Denis, białaczka - dom tymczasowy u pani Bożeny, szukamy domu stałego!
wsparcie wirtualne 30zł/miesiąc nelka83

3. Serafinka, białaczka - dom tymczasowy u pani Bożeny, szukamy domu stałego!
wsparcie wirtualne 50zł/miesiąc Stowarzyszenie Życie dla Zwierząt

4. Marynia, białaczka - dom tymczasowy u pani Bożeny, szukamy domu stałego!
wsparcie wirtualne 50zł/miesiąc inosolan

5. Żuczek, białaczka - dom tymczasowy u pani Bożeny, szukamy domu stałego!
wsparcie wirtualne 60zł/miesiąc Klub Ślepaczków

6. Kropka, białaczka - dom tymczasowy u pani Bożeny, szukamy domu stałego!
wsparcie wirtualne 30zł/miesiąc Alienor

Britta, już wszystko zaktualizowała w pierwszym poście. Teraz w domu zostały tylko kotki białaczkowe, które opuszczają je w sobotę :)

Dzięki :1luvu: :kotek:

Nebbia

Od: Wto lis 12, 2013 13:45

Post » Pt mar 28, 2014 0:00 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

BOZENAZWISNIEWA pisze:Kochani,dziękuję za Wasze wsparcie,nie mam glowy dzisiaj do niczego,wiec tylko kilka nowych faktów:

:!: 1 Przed chwila dzwonił do mnie P.Michal własnie ,kolejny kot jest białaczkowy z piwnicy,sa jeszcze 3 koty do przetestowania.Oczywiście KAZALAM TO ZROBIC DO WYJAZDU,i jesli beda pozytywne jada do mnie.

Kotka nowa bialaczkowa dostała imię robocze Kropka,prosze ją dopisac do kotów w potrzebie-Kotka ma powiększone wezły chłonne,jest trochę "chora"...ale biedniusia jak Żuczek,wiec i ona szuka opiekuna wirtualnego :!:

Czekam na wiesci od P.Michala jak tam z testami pozostalych 3,ale byl zmartwiony,bo te co zostały to takie chucherka sa,wiec nie wiadomo jak te wyniki wyjda.Chyba,ze cos pokręciłam :oops:

chucherka :( biedactwa :(

a czy pan Michał mówił może czy są oswojone czy dzikuski ?

BOZENAZWISNIEWA pisze:2)Kotka Serafinka skradał serce jedNej osobie jaka dzisiaj ja zabierze do siebie na próbe.Jęsli kotka Seragfinka dogaa se z kotami,co wiecej nie dostanie zawału,bo sa tam 2 psy zostanei tam na DS.JAK BY NIE ROBIC KOT BEDZIE W STAESIE,ALE JEŚLI jest to szansa na DS dla jednej kotki to w mojej ocenie trzeba zaryzykować i spróbowac.Także dzisiaj Serafinka tam ma pojechac i zostanie do soboty.

mam nadzieję, że psy są łagodne i że nie będą interesować się Serafinką, gorzej jak zaszczekają ale tego nie da się wyeliminować ;)
a czy koty tej osoby są też chore na białaczkę ? Serafinko masz 2 domy do wyboru :kotek:

BOZENAZWISNIEWA pisze:1 noc spedza u mnie w domu w pokoju dzieci(dzieci wyjeźdzaja jutro),tak ,zebym i ja tam sobie z koteczkami przysneła.Może się polubimy.W niedziele po poludniu przeniose je do mieszkanka powolutku...wczesniej obejrzę w domu co i jak jedza i napisze.

Bożenko :1luvu: wzruszyłaś mnie tym spaniem z nowymi kotkami :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Pt mar 28, 2014 12:45 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

to czekamy na przyjazd kotków do Bożeny :) chyba możemy sobie wszystkie ( plus Pan Michał -Rodzynek) pogratulować -żaden kot nie został bez opieki :piwa:

britta

Post » Pt mar 28, 2014 12:55 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

britta pisze:to czekamy na przyjazd kotków do Bożeny :) chyba możemy sobie wszystkie ( plus Pan Michał -Rodzynek) pogratulować -żaden kot nie został bez opieki :piwa:

dziękuje i mam dobre wiesci:
Serafinka pojechala do P.Oli na próbę,dzisiaj będzie decyzja czy będzie tam miała DS.Trzymamy kciuki. :ok:

Bury dzikus-nazwe go "cholera" jest engatywny,ale taki dziki,ż eidzie jako kot na dokarmianie,podrapał P.Michala bardzo,wiec do adopcji nie pójdzie.

Zostana dwa koty,ale one nie cha dac się złapać i wcale nie wchodzą,Pan Michał bedzie jeszcz e[próbował je złapać.

Koty jadły bardzo (przepraszam)badziewne jedzenie,wiec się nie martwię,ze beda wydziwiały....
Zamówienie zrobie jak beda pieniazki na koncie.Mam dw domu zapas dla moich kotów puszek jeszcze,mieska,wiec i tak będe dzielic według potrzeb. Na pare dni jestesmy zabezpieczeni juz ,wiec spokojnie.
Koty przyjada jutro pod wieczór.
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt mar 28, 2014 13:14 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

może zmieńmy tytuł wątku?

britta

[poprzednia][następna]