Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wibryska pisze:a jaki jest koszt wynajęcia tego lokalu dla nich ?
BOZENAZWISNIEWA pisze:meg 11 przelala mi wczoraj 50zł-bardzo dziękuje Małgosiu-te pieniązki Malgosia przeznaczyła na lokal w jakim koty będa mieszkały
pomoc przekazala nam tez taizu-100zł na wszystkie bialaczki,(tez na lokal)-bardzo dziękuję
Alienor pisze:No to moje 30 zł na Kropkę.
BOZENAZWISNIEWA pisze:Kochani,dziękuję za Wasze wsparcie,nie mam glowy dzisiaj do niczego,wiec tylko kilka nowych faktów:
1 Przed chwila dzwonił do mnie P.Michal własnie ,kolejny kot jest białaczkowy z piwnicy,sa jeszcze 3 koty do przetestowania.Oczywiście KAZALAM TO ZROBIC DO WYJAZDU,i jesli beda pozytywne jada do mnie.
Kotka nowa bialaczkowa dostała imię robocze Kropka,prosze ją dopisac do kotów w potrzebie-Kotka ma powiększone wezły chłonne,jest trochę "chora"...ale biedniusia jak Żuczek,wiec i ona szuka opiekuna wirtualnego![]()
Czekam na wiesci od P.Michala jak tam z testami pozostalych 3,ale byl zmartwiony,bo te co zostały to takie chucherka sa,wiec nie wiadomo jak te wyniki wyjda.Chyba,ze cos pokręciłam
BOZENAZWISNIEWA pisze:2)Kotka Serafinka skradał serce jedNej osobie jaka dzisiaj ja zabierze do siebie na próbe.Jęsli kotka Seragfinka dogaa se z kotami,co wiecej nie dostanie zawału,bo sa tam 2 psy zostanei tam na DS.JAK BY NIE ROBIC KOT BEDZIE W STAESIE,ALE JEŚLI jest to szansa na DS dla jednej kotki to w mojej ocenie trzeba zaryzykować i spróbowac.Także dzisiaj Serafinka tam ma pojechac i zostanie do soboty.
BOZENAZWISNIEWA pisze:1 noc spedza u mnie w domu w pokoju dzieci(dzieci wyjeźdzaja jutro),tak ,zebym i ja tam sobie z koteczkami przysneła.Może się polubimy.W niedziele po poludniu przeniose je do mieszkanka powolutku...wczesniej obejrzę w domu co i jak jedza i napisze.
britta pisze:to czekamy na przyjazd kotków do Bożenychyba możemy sobie wszystkie ( plus Pan Michał -Rodzynek) pogratulować -żaden kot nie został bez opieki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Savilala, smoki1960 i 67 gości