Łódź - filigranowa Niunia Natasza prosi o miłość i wsparcie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 14, 2014 11:47 Re: Łódź - filigranowa Niunia Natasza prosi o miłość i wspar

Za kotkę :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Misia [*] u mnie 28.04.2017-14.06.2018

Meteorolog1

Od: Sob lis 23, 2013 0:42

Post » Śro maja 14, 2014 19:23 Re: Łódź - filigranowa Niunia Natasza prosi o miłość i wspar

ewa_mrau pisze:
mag828 pisze:coś mi ta kicia z głowy wyjść nie chce... może moja kicia nie byłaby mocno zazdrosna i chciała mieć towarzyszkę skoro nie udało mi się nigdzie jej znaleźć domu a rozmawiałam z wieloma...

się zdzwonimy, co?
paszczą pogadać jest wygodniej
... mry!

Zdecydowanie :)
jeśli mogę prosić to zadzwoń :oops: bo mnie już tak cóś mało na koncie zostało z tych wielu minut, którymi się chwaliłam...

mag828

Od: Wto lip 06, 2010 19:48

Post » Śro maja 14, 2014 19:24 Re: Łódź - filigranowa Niunia Natasza prosi o miłość i wspar

hikora pisze:Odważ się! Fajnie jest mieć dwa koty (trzy jeszcze fajniej)
A Nataszka jest naprawdę miła, delikatna i słodka. Zasługuje na dobry dom

i może dlatego tak mi chodzi po głowie ;)
teraz miałabym głowę równomiernie wylizaną :P z każdej strony po kocie :ryk:

mag828

Post » Czw maja 15, 2014 21:30 Re: Łódź - filigranowa Niunia Natasza prosi o miłość i wspar

mag828 pisze:coś mi ta kicia z głowy wyjść nie chce... może moja kicia nie byłaby mocno zazdrosna i chciała mieć towarzyszkę skoro nie udało mi się nigdzie jej znaleźć domu a rozmawiałam z wieloma...

mag828 - dziękuję za nadzieję dla Niuni/Nataszki :1luvu:
a jak ma na imię Twoja kicia i w jakim jest wieku ? czy mogłabyś wkleić jej zdjęcie ? :kotek:
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Czw maja 15, 2014 21:31 Re: Łódź - filigranowa Niunia Natasza prosi o miłość i wspar

mag828 pisze:

uśmiałam się :lol: czyli Twoja kicia jest bardzo czuła i opiekuńcza :D
Niunia Natasza wychowała się z dziećmi i jest delikatna i słodka :D

czekamy na dobre wiadomości :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Pt maja 16, 2014 7:21 Re: Łódź - filigranowa Niunia Natasza prosi o miłość i wspar

wibryska pisze:

mag828 - dziękuję za nadzieję dla Niuni/Nataszki :1luvu:
a jak ma na imię Twoja kicia i w jakim jest wieku ? czy mogłabyś wkleić jej zdjęcie ? :kotek:

Kicia jest ze mną 8 lat, w momencie znalezienia była "wyceniona" na ok. 1 rok , więc prawdopodobnie z 10 lat ma Zastanawiam się czy jednak nie więcej, ponieważ nie ma już prawie zębów i ostatnio jakaś taka ciężka dupka jej się zrobiła :P i nie chce jej się wskakiwać do mnie na kolana, ale równocześnie potrafi biegać po całym domu, jak czarny rumak, że tylko tętent kopyt słychać :P Wariatuńco mały :kotek:

Postaram się wieczorkiem, gdy będę w domciu wrzucić moje małe czarne ;) Kicia została w książeczce zdrowia zapisana jako Fryga, ale częściej mówię na nią po prostu kicia :)

mag828

Post » Pt maja 16, 2014 7:27 Re: Łódź - filigranowa Niunia Natasza prosi o miłość i wspar

wibryska pisze:
mag828 pisze:

uśmiałam się :lol: czyli Twoja kicia jest bardzo czuła i opiekuńcza :D
Niunia Natasza wychowała się z dziećmi i jest delikatna i słodka :D

czekamy na dobre wiadomości :1luvu:

zdecydowanie miłość jest wielka, a jak tylko mam krótsze włosy to regularnie jestem wylizywana, czasami nawet moja włochata kamizelka jest wylizywana 8O twarz oczywiście także :lol:

mam nadzieję, że Niunia dzięki swojemu doświadczeniu z dziećmi i obecnie przebywaniu wśród kotów przekona szybko moją kicię do siebie i będziemy sobie we trzy dziewczyny (moja kicia traktuje mnie chyba jak większego kota :P tym bardziej, że gadam z nią po kociemu)

mag828

Post » Pt maja 16, 2014 18:51 Re: Łódź - filigranowa Niunia Natasza prosi o miłość i wspar

Obrazek
ze swoją trawką, zresztą nigdy inne kwiaty ją nie interesowały i od razu wiedziała, że to jest JEJ trawka :)

mag828

Post » Pt maja 16, 2014 18:54 Re: Łódź - filigranowa Niunia Natasza prosi o miłość i wspar

Obrazek
tak sobie razem śpimy :)

mag828

Post » Czw maja 22, 2014 20:00 Re: Łódź - filigranowa Niunia Natasza prosi o miłość i wspar

przecudne zdjęcia i Kicia i Ty :D czekamy na Wasze spotkanie z Ewą i Niunią Nataszką :D
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Pt maja 23, 2014 10:08 Re: Łódź - filigranowa Niunia Natasza prosi o miłość i wspar

wibryska pisze:[...]czekamy na Wasze spotkanie z Ewą i Niunią Nataszką :D

to już dzisiaj!
... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Pt maja 23, 2014 19:12 Re: Łódź - filigranowa Niunia Natasza prosi o miłość i wspar

czekamy na wiadomości :) pozdrawiam Was obie :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Pt maja 23, 2014 19:13 Re: Łódź - filigranowa Niunia Natasza prosi o miłość i wspar

no i z Nataszy wyszła Matylda...

kurcze no! uwielbiam po prostu czarne koty :) i jak ona tak sama pierwsza do mnie przyszła... zakochałam się :oops:

mag828

Post » Pt maja 23, 2014 19:15 Re: Łódź - filigranowa Niunia Natasza prosi o miłość i wspar

Czyli że Nataszka - Niunia ma dom ??????
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt maja 23, 2014 19:16 Re: Łódź - filigranowa Niunia Natasza prosi o miłość i wspar

Wielkie masz serce, Madziu!
I kto tu mruczy<- to nasz blog, można poczytać i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie
kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

hikora

Od: Czw sie 23, 2012 5:36

[poprzednia][następna]