Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiola85 pisze:O blagam, teraz sie zacznie... Wlasnie dlatego nie ma sensu wszczynać jakiejkolwiek dyskusji na tym forum. Uwazam, ze maja propozycja jest atrakcyjna. Jezeli Kinnia nie zdecyduje sie z niej skorzystać zrozumiem, ale info juz proszę na priv, nie ma,sensu robić kolejnej sensacji
chcialam dobrze, z reszta przecież pomyśl na taka akcje nie jest mój. W mojej okolicy jest dużo kotów, które potrzebuja pomocy, wiec jak nie wasze to inne na pewno pomoc uzyskają.
Ns końcu jeszcze raz proszę o info co właściwie z kropkiem, jeszcze raz zaręczam o fachowosci AC a w szczególności Avy Sawaszkiewicz!
Żegnam
Ewa.KM pisze:Kinnia ale co z Kropkiem? Chodzi już ? Łapka się zrosła?
Marzenia11 pisze:Ewa.KM pisze:Kinnia ale co z Kropkiem? Chodzi już ? Łapka się zrosła?
![]()
Monika_Krk pisze:Nieco mniej emocji na wątku - jeśli nieśmiało mogę wtrącić.
Założycielka wątku ma prawo mieć gorsze i lepsze dni , z różnych powodów.
Czasem po prostu wracamy z pracy i padamy na twarz - znam to z własnego doświadczenia.
3 dni przerwy to nie jest dramat - skąd wiemy co się dzieje w pracy i prywatnym życiu Kinni ?
Staram się być obiektywna, nie popadajmy w histerię.
Marzenia11 pisze:Ja nie histeryzuję i staram się byc obiektywna. Chciałabym się dowiedzieć, czy faktycznie Kropek ma ściągnięte szwy, łapa jest ok i jak się czuje.
Ewa.KM pisze:Druty zostały to co mu wyjęto? Co to są wszczepy? A ta za długa śruba co drażniła rzepkę wyjęta ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: mictrz, osspdg, Silverblue i 59 gości