Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar_tika pisze:Ala na dzień dzisiejszy o Greyu ,Brunie i Zarze mamy szczątkowe informacje jeżeli chodzi i ich charakter.W piątek dopiero co trafiły na wolierę i cięzko coś o nich powiedzieć.Ja to co wiem wrzuciłam na picasa. Można to ściągnąć ,ale w miarę jak kociaki będą przebywały w wolierze opisy trzeba będzie zmieniać .
Bardzo proszę obsługujących Fb o wrzucenie fotki Zary z informacją że tu i tu znaleziono kotkę i mój nr tel.Dorota takie info też wrzuci na FB schroniska.Na razie nikt jej nie szuka ,ciszaa
vaylei pisze:mar_tika pisze:Ala na dzień dzisiejszy o Greyu ,Brunie i Zarze mamy szczątkowe informacje jeżeli chodzi i ich charakter.W piątek dopiero co trafiły na wolierę i cięzko coś o nich powiedzieć.Ja to co wiem wrzuciłam na picasa. Można to ściągnąć ,ale w miarę jak kociaki będą przebywały w wolierze opisy trzeba będzie zmieniać .
Bardzo proszę obsługujących Fb o wrzucenie fotki Zary z informacją że tu i tu znaleziono kotkę i mój nr tel.Dorota takie info też wrzuci na FB schroniska.Na razie nikt jej nie szuka ,ciszaa
Moge zrobić jutro plakat jak wrócę z pracy. A gdzie była znaleziona?
mar_tika pisze:vaylei pisze:mar_tika pisze:Ala na dzień dzisiejszy o Greyu ,Brunie i Zarze mamy szczątkowe informacje jeżeli chodzi i ich charakter.W piątek dopiero co trafiły na wolierę i cięzko coś o nich powiedzieć.Ja to co wiem wrzuciłam na picasa. Można to ściągnąć ,ale w miarę jak kociaki będą przebywały w wolierze opisy trzeba będzie zmieniać .
Moge zrobić jutro plakat jak wrócę z pracy. A gdzie była znaleziona?
Dziękuję za plakat bo ja beztalencie w tej sprawie :/Zarę znalazł mój mąż na zagórzu na ul R.Dmowskiego
LadyStardust pisze:Nom przydało by się, bo lepiej do druku, i lepiej widoczne na naszych szarych blokach...
bubor pisze:Jaka dymna piękność
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 54 gości